Bilutleie Sevilla Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sevilla Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sevilla Jernbanestasjon

 1. Hjem
 2. Bilutleie Spania
 3. Bilutleie Sevilla
 4. Sevilla Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Sevilla Jernbanestasjon

Generell informasjon

Sevilla ligger i det sørlige Spania i regionen Andalusia. Stasjonen i Sevilla, Sevilla Santa Justa, ligger på Avenida de Kansas City, øst for det historiske sentrumet. Stasjonen ble innviet i 1992 og ble renovert for å imøtekomme lyntoget mellom Madrid og Sevilla, Spania første lyntog. Åpningen fant sted på samme tid som verdensutstillingen, som også ble avholdt i Sevilla. Sevilla er en av de viktigste byene i Spania når det gjelder kultur, politikk, økonomi, utdannelse og kunst. 

Transport

Har du lyst til å utforske denne storslagne byen? Taxier stopper like utenfor stasjonen. Du må betale en ekstra avgift fordi du reiser fra stasjonen, og du betaler ekstra for hver bagasje du tar med deg. Bybussene, som tar deg til sentrum, stopper også her. Linje 28, 32, C1 and C2 stopper ved stasjonen. Det er også en buss (linje E4) som kjører til flyplassen. Du kan leie en bil på Sevilla Santa Justa. Kontorene til Avis, National og Europcar er å finne inne i gjennomgangsområdet. Det er tre parkeringsplasser rundt stasjonen. Det er en parkeringsplass for korttidsparkering foran stasjonen. 

Tjenester

Du kan kjøpe billetter hos billettkontorer. Du kan legge fra deg bagasjen på høyre side av terminalen, bak skyvedørene som fører til plattformene. Ved siden av bilutleieselskapene i det store gjennomgangsområdet finner du to informasjonsskranker; en for hele regionen, den andre for hotelller, restauranter og attraksjoner i byen. Sevilla Santa Justa har også toaletter, bagasjevogner, telefonkiosker og minibanker. 

Restauranter og butikker

Stasjonen tilbyr et akseptabelt utvalg av restauranter og butikker. Det er en kafe og flere barer, samt en takeaway-restaurant der du kan spise noe. Det er også flere butikker inkludert en bokhandler, motebutikker, et apotek, en slipsbutikk, et vekslingskontor og en lottobutikk. 

Åpningstider

Sevilla Stasjon er åpen på hverdager fra 04.30 til 00.30.

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Atesa
 • Avis
 • Budget
 • Centauro
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Goldcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Rhodium Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Andre bilutleiesteder i Sevilla

I tillegg til Sevilla Jernbanestasjon i Sevilla sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Sevilla: