Bilutleie Sevilla Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sevilla Jernbanestasjon på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Sevilla Jernbanestasjon.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sevilla Jernbanestasjon

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Sevilla
  4. Sevilla Train Station
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Sevilla Jernbanestasjon

Generell informasjon

Sevilla ligger i det sørlige Spania i regionen Andalusia. Stasjonen i Sevilla, Sevilla Santa Justa, ligger på Avenida de Kansas City, øst for det historiske sentrumet. Stasjonen ble innviet i 1992 og ble renovert for å imøtekomme lyntoget mellom Madrid og Sevilla, Spania første lyntog. Åpningen fant sted på samme tid som verdensutstillingen, som også ble avholdt i Sevilla. Sevilla er en av de viktigste byene i Spania når det gjelder kultur, politikk, økonomi, utdannelse og kunst. 

Transport

Har du lyst til å utforske denne storslagne byen? Taxier stopper like utenfor stasjonen. Du må betale en ekstra avgift fordi du reiser fra stasjonen, og du betaler ekstra for hver bagasje du tar med deg. Bybussene, som tar deg til sentrum, stopper også her. Linje 28, 32, C1 and C2 stopper ved stasjonen. Det er også en buss (linje E4) som kjører til flyplassen. Du kan leie en bil på Sevilla Santa Justa. Kontorene til Avis, National og Europcar er å finne inne i gjennomgangsområdet. Det er tre parkeringsplasser rundt stasjonen. Det er en parkeringsplass for korttidsparkering foran stasjonen. 

Tjenester

Du kan kjøpe billetter hos billettkontorer. Du kan legge fra deg bagasjen på høyre side av terminalen, bak skyvedørene som fører til plattformene. Ved siden av bilutleieselskapene i det store gjennomgangsområdet finner du to informasjonsskranker; en for hele regionen, den andre for hotelller, restauranter og attraksjoner i byen. Sevilla Santa Justa har også toaletter, bagasjevogner, telefonkiosker og minibanker. 

Restauranter og butikker

Stasjonen tilbyr et akseptabelt utvalg av restauranter og butikker. Det er en kafe og flere barer, samt en takeaway-restaurant der du kan spise noe. Det er også flere butikker inkludert en bokhandler, motebutikker, et apotek, en slipsbutikk, et vekslingskontor og en lottobutikk. 

Åpningstider

Sevilla Stasjon er åpen på hverdager fra 04.30 til 00.30.

Nyttige lenker

Andre bilutleiesteder i Sevilla

I tillegg til Sevilla Jernbanestasjon i Sevilla sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Sevilla: