Bilutleie Sevilla

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sevilla på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sevilla

  1. Hjem
  2. Bilutleie Spania
  3. Bilutleie Sevilla
EasyTerra Bilutleie Sevilla er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Sevilla

Bilutleie Sevilla
Bilutleie Sevilla

Innledning

Sevilla er hovedstaden i Andalucia. I denne byen har ikke fortiden gått tapt i nåtiden. I Sevilla er det mange begivenheter som blir feiret med stor lidenskap, for eksempel Den Hellige Uken (i den katolske kirke) og den romantiske årlige messen.

Befolkning

Sevilla har ca. 700,000 innbyggere. Dette gjør den til den fjerde største byen i Spania, etter Madrid, Barcelona og Valencia.

Beliggenhet

Sevilla ligger sør i Spania, omtrent 75 kilometer fra Cadiz golfen og Gibraltar stredet. Elven Guadalquivir strømmer igjennom Sevilla.

Økonomi

Sevillas økonomi er i stor grad avhengig av turismen. Sevilla er kjent for Flamencoen (dans) og for tyrefekting. Sevilla har også arvet mye kunst og arkitektur. I tillegg er Sevilla kjent for sin atmosfære; innbyggerne vet å nyte livet. Det er mange utesteder og tapas restauranter. Handel, teknologi og industri er andre pilarer for Sevillas økonomi, som blir gradvis forbedret.

Flyplasser

San Pablo Lufthavn er den nærmeste flyplassen i Sevilla, den ligger 7 kilometer fra byens sentrum. I tillegg til innenlandsflyginger prosesserer flyplassen også internasjonale reiser til, blant annet, London og Berlin.

Offentlig transport

Hvis du ikke har leiebil kan du bruke byens offentlige transport. Amarillos Tours er busselskapet som daglig har 15 busstjenester mellom Sevilla Lufthavn og byen. Bussene C1 til C4 er de viktigste i Sevilla. Disse har forbindelse til togstasjonen, busstasjonen og andre viktige steder i byen. En enveis billett koster rundt € 1,00. Den internasjonale Expo ble organisert i Sevilla i 1992. Det finnes også et høyhastighets tog med forbindelse til Madrid.

Trafikk og Parkering

Sevilla er ikke et vanskelig sted å kjøre i. Alt er dyrt der, der er også parkering. Først av alt vil hotellene ha € 10,00 for parkering. Å parkere i sentrum er også dyrt. Paseo de Colon er et relativt billigere sted å parkere, dette er en undergrunns parkeringsplass, som koster rundt € 11,00 for 24 timer.

Hoteller

Sevilla har mange hoteller i alle prisklasser. Hotellene ligger, blant annet, i de tre mest attraktive områdene i Sevilla: Barrio de Santa Cruz, El Arrenal og El Centro. Hotellene er relativt dyre i Sevilla. Spesielt fra mars til juni og fra september til oktober. I løpet av de andre månedene er det billigere, men varmen kan være grunn til at folk velger å gå andre steder.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Sevilla, vi Google, og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Sevilla

EasyTerra Bilutleie Sevilla sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Spania, men i en annen by enn Sevilla, klikk deg frem til Bilutleie Spania-siden, der du kan velge byen i Spania der du vil leie en bil.