Bilutleie Prestwick Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Prestwick Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Prestwick Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie Skottland
 4. Bilutleie Prestwick
 5. Prestwick Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Prestwick Lufthavn

Glasgow Prestwick Lufthavn i et nøtteskall

Prestwick Lufthavn ligger 46 kilometer sør-øst for Glasgow. Flyplassen blir brukt spesielt av charter og lavprisflyselskaper. Det er planer om å utvide flyplassen. Det var her Elvis Presley satte sine føtter for første gang på britisk jord.

Ved siden av terminalbygningen ligger en togstasjon, derfra går et tog til Glasgow hver halvtime. Du får 50% rabatt hvis du viser flybilletten. Glasgow er også tydelig indikert langs motorveiene, og det finnes også bussforbindelser. På selve flyplassen er det ikke hoteller, men det er noen i de nærmeste områdene.

Det er fire butikker, og noen få snackbarer og kafeer. På flyplassen er det møte fasiliteter til leie for 60-200 mennesker. Flyplassen er blitt ombygget slik at den er tilrettelagt for handikappede. Det finnes også en bank og et vekslingskontor i ankomsthallen. Det er minibanker i den røyk fri terminalbygningen. Det er flere internett kafeer, stårdløs internettforbindelse og en førstehjelpsstasjon som du kan ringe på informasjonsskranke.

I luftfartsindustrien er Glasgow Prestwick Lufthavn indikert med forkortelsene PIK (IATA-kode) og EGPL (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til Glasgow Prestwick Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental