Bilutleie Zürich Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Zürich Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Zürich Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sveits
 3. Bilutleie Zürich
 4. Zürich Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Zürich Lufthavn

Zürich Lufthavn i et nøtteskall

Flyplassen ligger 12 kilometer nord for Zürich, den er også kjent som Flughafen Kloten, etter byen den befinner seg. I 2003 ble konstruksjonene fullført. En ny terminal ble bygget og en automatisk togforbindelse til den gamle terminalen. Det ble også bygget et nytt parkeringshuset.

Under terminal B er det en jernbanestasjon hvor lokale, regionale og intercity tog stopper. Bak parkeringshuset 2 og 3 er busstasjonen, hvor lokale og regionale busser går fra.

Det er mange hoteller i nærheten av flyplassen i Zürich. Det er mange kafeer, snackbarer og restauranter, både før og etter tollen. Det er også mange butikker. Fordi Sveits ikke er medlem i EU, kan EU-borgere handle på tax free på flyplassen. Det er mange business fasiliteter på flyplassen. Det er ikke værre en 36 kontorer og møterom for maks 120 mennesker. I tillegg er tilgjengelige i sentrum som faks, kopimaskiner, telefoner, sekretær tjenester og oversetter tjenester. Det er trådløs internettforbindelse overalt. Førstehjelpsstasjonen kan tilkalles fra Service Senteret. Flyplassen er veldig godt tilrettelagt for handikappede.

I luftfartsindustrien er Zürich Lufthavn indikert med forkortelsene ZRH (IATA-kode) og LSZH (ICAO-kode).

Link til den offisielle websiden til Zürich Lufthavn

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental
 • Your Rent

Andre bilutleiesteder i Zürich

I tillegg til Zürich Lufthavn i Zürich sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Zürich: