Bilutleie Zürich

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Zürich på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Zürich

 1. Hjem
 2. Bilutleie Sveits
 3. Bilutleie Zürich
EasyTerra Bilutleie Zürich er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Zürich

Bilutleie Zürich
Bilutleie Zürich

Innledning

Zürich er den største byen i Sveits og noen tror det er hovedstaden, det er ikke tilfellet da Bern er hovedstaden. Zürich er likevel den kommersielle og kulturelle hovedstaden i Sveits. Shoppere kan skjemme seg bort, men du må skaffe seg en solid håndveske.

Befolkning

Byen har 350.000 innbyggere. Zürich er hjertet av tettstedet på kysten rundt Zürich sjøen, hvor det totalt bor 1 million mennesker.

Beliggenhet

Zürich ligger nord i Sveits nordvest for den lange og smale Zürich sjøen, ved neset til elven Limmat. Lindenhof, som ligger på en ås på vestbredden av elven Limmat, danner det historiske sentrum av byen.

Økonomi

Zürich er et finanssentrum i Sveits, som også har en markant posisjon internasjonalt i finans. Hovedkontorene til store bank- og forsikrings selskaper har base i byen, inkludert UBS, Credit Suisse og Swiss Re. Den sveitsiske fondsbørsen har sitt sete i Zürich.

Tiltrukket av de lave skatteprosentene i Sveits har mange internasjonale selskaper sine hovedkontor i Zürich, inkludert Google, Microsoft, ABB Ltd., General Motors og IBM.

I tillegg til tjeneste sektoren finnes også industri (hovedsakelig maskinbygning) i Zürich.

Flyplasser

Flyplassens fulle navn er Flughafen Zürich Kloten og er den største flyplassen i Sveits. Flyplassen ligger 12 kilometer nordøst for byen, langs hovedvei A20.

Offentlig transport

Offentlig transport er den beste form for transport i Zürich, det er et stramt nettverk av sporvogner og (trollet) busser som kjører regelmessig.

Videre finnes forstads t-baner, de såkalte S-Bahn, en perfekt måte å reise til steder på lengre avstand, som den populære middelalderske byen Stein am Rhein. Det går også ferger på Zürich sjøen og elven Limmat. Om somrene er det regelmessige tjenester, men om vintrene er de fleste fergene ute av drift.

Trafikk og parkering

Slik som i andre store byer kan det være vanskelig å finne parkeringsplasser på gatene i Zürich. På mange gater har du kun lov å parkere i en kort periode med en parkeringsskive i frontruten. Man må betale avgift i de fleste gatene i sentrum. Heldigvis er det mange parkeringshus i byen og et elektronisk indikasjon system viser deg veien til de ledige parkeringshusene. 

Videre er byen et knutepunkt for hovedveier, A1 forbinder Zürich med Geneve og Bern, A3 til Basel og A4 til Schaffhausen.

Hoteller

Fordi det er finanssentrum i Sveits har ikke Zürich mangel på hoteller, spesielt ikke når det gjelder i de høyeste kategorier. Prisene er ganske høye. For økonomiklasse reisende finnes flere camping steder på sørsiden av byen.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Zürich, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Edel & Stark
 • Elite (Luxury)
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Hertz
 • McRent
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Unirent Car Rental
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Zürich

EasyTerra Bilutleie Zürich sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Sveits, men i en annen by enn Zürich, klikk deg frem til Bilutleie Sveits-siden, der du kan velge byen i Sveits der du vil leie en bil.