Bilutleie Phuket

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Phuket på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Phuket

  1. Hjem
  2. Bilutleie Thailand
  3. Bilutleie Phuket
EasyTerra Bilutleie Phuket er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Phuket

Bilutleie Phuket
Bilutleie Phuket

Innledning

Phuket er hovedstaden i den thailandske øya med samme navn. Selv om det er noen attraktive nabolag (spesielt Chinatown), gjør byen Phuket ikke har mye å tilby turister, men øya gjør. Phuket er Thailands største øy, og spesielt mot vest er det vakre strender og massevis av steder å dykke.

Innbyggere

Phuket Town har en befolkning på rundt 80.000, hele øya har en befolkning på 325.000. Flertallet er buddhister, men det er et stort mindretall av muslimer (om lag en tredjedel av befolkningen).

Beliggenhet

Phuket Island er utenfor vestkysten av det sørlige Thailand i Andaman Sea (del av Indiahavet). Det er en bro som forbinder Phuket med fastlandet over det trange sundet som ligg mellom. Phuket ligger mer enn 860 kilometer sør for hovedstaden i Thailand Bangkok. Den relativt tørt og kjølig sesongen er fra oktober til mars.

Økonomi

Phuket en gang var en viktig stopp på handels ruten mellom India og Kina. Øya produsert tinn og gummi. De tinn gruvene har nesten forsvunnet, men det fortsatt er noen gummi plantasjer på øya. For resten Phuket økonomi avhenger i stor grad på turisme.

Flyplasser

Phuket flyplass ligger i nord på øya, om lag tre mil nord for Phuket Town. Phuket Internasjonale Lufthavn er lett tilgjengelig med leiebil. Flyplassen ligger rett ved siden av hovedveien (Thep Kasatri Road) av øya, som fører fra Phuket til broen.

Offentlig transport

Akkurat som i resten av Thailand, består offentlig transport på Phuket i motosais, tuktuks og songtaews. Motosais er for korte avstander. Rytterne av disse motorsykkelen drosjer kan bli gjenkjent av sin fargerike jakke med et tall på det. Tuktuks er motorsykler med overbygd seter (vanligvis for to personer). Før du får på en motosai eller Tuktuk bør du forhandle en pris. Vennligst pass: noen Tuktuk drivere krever ublu priser! Songtaews er pick-ups med to ekstra seter. Prisen du betaler avhenger av hvor langt du reiser.

Det går busser mellom Phuket Town og Patong Beach.

Trafikk og parkering

Hvis du ikke bare ønsker å bo på hotellet ditt, men også ønsker å oppdage resten av øya, bør du leie en bil. Kjør forsiktig og defensivt på Phuket. Den thailandske er ikke kjent for å overholde trafikkregler, og noen veier er svingete og komplisert. Kjøring om natten er definitivt ikke anbefales.

Hoteller

Phuket er en turist øy, og det er et enormt utvalg av overnattingssteder i alle prisklasser. Fra luksus resorts til enkle pensjonater. De billigste alternativene er i Phuket Town. Hvis du besøker Phuket i høysesongen (oktober-mars) Vi anbefaler å bestille hotell i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Phuket, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
  • Avis
  • Europcar
  • National Car Rental
  • SIXT Rent a Car
  • Thai Rent A Car

Bilutleiesteder i Phuket

EasyTerra Bilutleie Phuket sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Thailand, men i en annen by enn Phuket, klikk deg frem til Bilutleie Thailand-siden, der du kan velge byen i Thailand der du vil leie en bil.