Bilutleie Bangkok

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bangkok på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bangkok

  1. Hjem
  2. Bilutleie Thailand
  3. Bilutleie Bangkok
EasyTerra Bilutleie Bangkok er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Bangkok

Bilutleie Bangkok
Bilutleie Bangkok

Innledning

Hovedstaden i Thailand er en moderne verdensby som stadig vokser. Bangkok er en forkortelse av Bang Makok, som betyr "Oliven Landsby". Opprinnelig lå Thailands hovedstad på vestbredden av elven Chao Phraya. Navnet på den tiden var Thonburi. På grunn av at Burma utførte angrep fra vest ble hovedstaden forflyttet til den andre sudeb av elven, til et område med oliventrær. Thonburi eksisterer fortsatt, og er ikke en del av kommunen Krung Thep (englenes by), som er det offisielle navnet til Bangkok.

Befolkning

Offisielt har Bangkok nesten syv millioner innbyggere, men det er kanskje mer, fordi mange mennesker ikke er registrert noe sted. Sammen med nabobyene har byområdet rundt 12 millioner innbyggere.

Beliggenhet

Bangkok ligger midt i Thailand. Landet er formet som et elefanthode, med store ører og snabel. I den forstand ligger Bangkok i nærheten av elefantens munn. Byen ligger på østbredden av Chao Phraya, en elv som renner inn i Thailand golfen noen 25 kilometer sørover. På den andre siden av elven ligger Thonburi.
På veien er avstanden til Chiang Mai i Nord-Thailand 690 kilometer, det er 275 km til Aranya Prathet (kambodsja grensen) og 1,000 kilometer til Hat Yai i Sør Thailand.

Økonomi

Byen er landets økonomiske sentrum. Nesten halvparten av Thailands BNP er opptjent i og rundt Bangkok. Alle de største selskapene, bankene og finansielle institusjoner i landet har sine hovedkvarter i byen. I og rundt byen finnes elektro tekniske og kjemiske selskaper. I tillegg er konstruksjons sektoren (bygninger, hus og veier) gjør et viktig bidrag. Mange internasjonale selskaper har sine sør-øst asiatiske hovedkvarter i denne byen. Bangkok er selvfølgelig også landets administrativ sentrum.
Selv om mange thailendere har sett sine inntekter øke de siste årene, er kontrastene enorme. Etter palasser, templer og flotte kjøpesentre, har Bangkok store fattigstrøk hvor mennesker må arbeide hardt hele dagen for en bolle med ris.

Flyplasser

På slutten av 2006, ble Bangkoks internasjonale flyplass, Bangkok Suvarnabhumi Lufthavn, åpnet. Den ligger 30 kilometer øst for byens sentrum, og den har fulgt etter den gamle flyplassen Don Muang Lufthavn, som var blitt for gammel og i tillegg var hemmet mellom de nordlige områdene av byen. Når den nye flyplassen ble åpnet var det ingen togforbindelser, men dette ble til i 2007. Det går busser mellom flyplassen og Bangkoks sentrum. Det går også høyhastighets busser til steder som Pattaya og Nong Khai (som grenser til Laos).

Offentlig transport

For å bekjempe byens trafikkproblemer, ble den første tjenesten til "Skytrain" åpnet i 1997. Nå er det to tjenester som opererer bare deler av byen, selv om det er her de fleste besøkende går til (shopping området rundt Siam, turistområdet Sukhumvit og underholdnings området Silom). I 2004 ble det lagt til en metro tjeneste i det offentlige transport nettverket, mellom Hualamphong sentral togstasjonen og Bang Sue stasjonen. Denne er forbundet til Skytrain på to steder.

For korte turer er "moped-drosjene" en god løsning. Du kjenner dem igjen på de fargerike jakkene, sjåføren delvis henger over mopeden. De står på bestemte steder i grupper, og tar deg til de stedene du ønsker for en billig penge. Det kan være vanskelig å få dem til å forstå hvor du vil hen.

For destinasjoner utenfor byen kan du ta tog eller buss. De fleste interregionale togene går fra Hualamphong stasjonen midt i Bangkok.
De viktigste busstasjonene er Nor, Øst og Sør busstasjonene. Fra Nord stasjonen går bussene nord- og nord-østover i Thailand, fra Øst stasjonen går de østover (inkludert stedene langs kysten), og fra Sør stasjonen går de til områdene i sør og øst.

Trafikk og Parkering

Folk i Thailand kjører på venstre side, som betyr at rattet på leiebilen din vil være på høyre side. Du bør kanskje øve deg litt før du kjører rundt i Bangkoks travle og none ganger kaotiske trafikk. Du bør kanskje spørre deg selv om du virkelig vil kjøre bil på et sted som Bangkok. Byen er kjent for sin overbelastet trafikk. Selv om det er blitt bygget mange motorveier de siste årene (med sammensetning av veibroer som tar pusten fra en), er likevel Bangkok fortsatt affektert av køer og opphopninger hver dag. Å finne parkeringsplass er heller ikke enkelt.

Å kjør med bil ute i landsbygdene er noe helt annet. For dette er bilen virkelig passende. Thailand har flotte veier som stadig forbedres, Når du forlater den hektiske bytrafikken blir kjøringen mye enklere. Husk at forkjørsrett gjelder de som har større bil. Dette er ikke en thai trafikkregel, men det er slik det fungerer i praksis!

Hoteller

Bangkok har enormt mange hoteller til å tilbringe natten: billige (og noen ganger mindre renslige) rom i backpacker-området rund Khao San Road og i Chinatown, overkommelige eller gode hoteller i Sukhumvit og rundt Siam, super-luksuriøse overnattingssteder på Chao Phraya, rundt Silom Road og rundt Siam. Dette er en generell oppsummering: hoteller finner du overalt i Thailand. Byen tiltrekker mange forretningsfolk, politikere, diplomater og turister. Dette betyr at det er nødvendig å bestille på forhånd. Turistsesongen starter oktober og til slutten av mars.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bangkok, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
  • Avis
  • Europcar
  • National Car Rental
  • SIXT Rent a Car
  • Thai Rent A Car

Bilutleiesteder i Bangkok

EasyTerra Bilutleie Bangkok sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Thailand, men i en annen by enn Bangkok, klikk deg frem til Bilutleie Thailand-siden, der du kan velge byen i Thailand der du vil leie en bil.