Bilutleie Chiang Mai Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Chiang Mai Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Chiang Mai Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Thailand
 3. Bilutleie Chiang Mai
 4. Chiang Mai Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Chiang Mai Lufthavn

Chiang Mai Lufthavn i et nøtteskall

Chiang Mai Lufthavn nord i Thailand er en ganske travel flyplass. Byen er et populært tur mål både thailandske og utenlandske turister.

Flyplassen ligger 4 kilometer sørvest for Chiang Mai sentrum. Det er ingen togforbindelse med flyplassen. Offentlig transport (en type lastebil med i ryggen på begge sider en benk). Flyplassen er lett tilgjengelig med bil via den såkalte Super Hovedvei, en bomvei.

Flyplassen har få spise og drikke fasiliteter og butikker. Det er imidlertid et enormt kjøpesenter i nærheten av flyplassen, Flyplass Plaza. Det er en VIP lounge, men det er ingen business fasiliteter. For å leie møterom eller konferanserom du må slå til business hoteller i Chiang Mai sentrum. Bortsett fra en liten internett kafe, trådløst internet (Wi-Fi) er tilgjengelig for kunder av Black Canyon kaffebar. Andre fasiliteter på Chiang Mai Lufthavn inkluderer banker, minibanker og vekslingskontor og flere filialer av reisebyråer.

I luftfarts industrien Chiang Mai Lufthavn indikeres av forkortelser CNX (IATA flyplass kode) og VTTC (ICAO flyplass kode).

Link til offisielle webside av Chiang Mai Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thai Rent A Car