Bilutleie Chiang Mai

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Chiang Mai på dine vegne.

Bilutleie Chiang Mai

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Chiang Mai på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • search_main.usp.free_cancellation search_main.usp.free_cancellation_subscript
  • search_main.usp.lowest_price search_main.usp.lowest_price_subscript
  • search_main.usp.number_pickup_locations search_main.usp.number_pickup_locations_subscript
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Chiang Mai

  1. Hjem
  2. Bilutleie Thailand
  3. Chiang Mai

EasyTerra Bilutleie Chiang Mai er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Chiang Mai

Bilutleie Chiang Mai
Bilutleie Chiang Mai

Innledning

Chiang Mai er den viktigste byen i det nordlige Thailand. Det er en gammel by (grunnlagt i 1296) og var hovedstaden i Lanna riket på den tiden. Det er en vollgrav med restene av den gamle festningsmuren rundt byen. Chiang Mai ligger i grønne, kuperte omgivelser. Det er også mye grønt i byen. Det er mye roligere enn i den thailandske hovedstaden Bangkok, men Chiang Mai har alt du kan forvente fra en stor thailandsk by. I tillegg til gamle templer, finner du barer og restauranter og gode shoppingmuligheter. Videre er Chiang Mai basen for utflukter i det vakre landskapet på nordlige Thailand.

Innbyggere

Selve byen har bare 170 000 innbyggere, men i det urbane området i Chiang Mai lever mer enn én million mennesker.

Beliggenhet

Chiang Mai ligger nord i Thailand på elven Ping, som munnar ut i Chao Phraya River (som Bangkok ligger). Byen ligger ved foten av Mount Doi Pui (1685 m). Lenger nordvest ligger Thailands høyeste fjell, Doi Inthanon (2565 m). Skogen rundt fjellet er en nasjonalpark. Den thailandske hovedstaden Bangkok ligger ca 700 kilometer sør for Chiang Mai.

Økonomi

Byen er transport senter for regionens landbruksprodukter. Videre er det et senter for thailandsk håndverk. Sølv og tre statuer og kjøkkenutstyr er laget, men også jade smykker. Det er også tekstilindustrien. Turismen er svært viktig for byen.

Flyplasser

Byens flyplass, Chiang Mai lufthavn, ligger tre kilometer sørvest for sentrum. Du kan komme til flyplassen med leiebil i ca 15 minutter via Super- Hovedvei (til Bangkok) eller via veien til Hod.

Offentlig transport

Chiang Mai er offentlig transport består av såkalte tuktuks og songtaews. Tuktuks er mopeder, integrert med dekket sitteplasser (vanligvis for to personer). Før du får på en Tuktuk bør du forhandle om prisen. Songtaews er pickups der to seter er gjort. Prisen du betaler avhenger av avstanden. Disse prisene er vanligvis oppført på et skilt, men mesteparten av tiden i Thai slik at du sannsynligvis ikke vil forstå det. Likevel, de vanligvis ikke øke prisene for turister, med mindre du leie songtaew privat.

Trafikk og parkering

Chiang Mai er ikke så opptatt som Bangkok og derfor kan du enkelt kjøre rundt i en leiebil. Men, kan noen veier bli trangt i morgen og kveld rushtiden. Å finne parkeringsplass er ikke veldig vanskelig i Chiang Mai. I de fleste tilfeller kan du parkere gratis. Noen ganger er det folk som spør penger for "vakthold" bilen.

Hoteller

Det finnes et bredt utvalg av hoteller Chiang Mai, i alle prisklasser. Fra svært enkle ungdomsherberger og pensjonater til luksushoteller. Du bør vite at denne byen er et populært reisemål, og den beste tingen å gjøre er å bestille overnatting din i god tid når du reiser i høysesongen. Høysesongen er fra en halv oktober til halvparten mars.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Chiang Mai, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Chiang Mai

EasyTerra Bilutleie Chiang Mai sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Thailand, men i en annen by enn Chiang Mai, klikk deg frem til Bilutleie Thailand-siden, der du kan velge byen i Thailand der du vil leie en bil.