• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Budapest

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Budapest på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Budapest

EasyTerra Bilutleie Budapest er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Budapest

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Budapest

Bilutleie tilbud i Budapest

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Budapest

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Budapest

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Budapest. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.8 (7746)
  Fra kr 274 / dag
 • Sixt

  8.6 (2823)
  Fra kr 289 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.4 (222)
  Fra kr 68 / dag
 • Hertz

  8.2 (6033)
  Fra kr 305 / dag
 • Avis

  8.1 (5233)
  Fra kr 455 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (361)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8 (1687)
  Fra kr 268 / dag
 • Europcar

  7.9 (7123)
  Fra kr 403 / dag
 • Budget

  7.9 (8821)
  Fra kr 265 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.8 (131)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Buchbinder

  7.8 (493)
  Fra kr 227 / dag
 • Flizzr

  7.8 (265)
  Fra kr 297 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (2919)
  Fra kr 457 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.6 (4740)
  Fra kr 274 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Megadrive

  7.4 (382)
  Fra kr 153 / dag
 • Green Motion

  7.2 (1692)
  Fra kr 111 / dag
 • Global Rent a Car

  7.2 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.9 (747)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Klass Wagen

  6.8 (30)
  Fra kr 75 / dag
 • Autonom

  6 (1)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Budapest?

Budapest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Budapest) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Budapest) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Budapest), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Budapest) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Budapest) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Budapest), er februar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Budapest), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Budapest), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Budapest), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Budapest), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Budapest), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Budapest), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Budapest) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Budapest), er august den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Budapest

Hvis du er ute etter en leiebil i Ungarn, men i en annen by enn Budapest, klikk deg frem til Bilutleie Ungarn-siden, der du kan velge byen i Ungarn der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Budapest

EasyTerra Bilutleie Budapest sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Alkotás utca 22
Apaczai Csere Janos U. 4
Erzsébet körút 9
Vaci Ut 135-139
Váci út 141

Lokal informasjon for Budapest

Innledning

Budapest er hovedstaden i Ungarn og består av to deler. På østbredden av Danube ligger først og fremst sletten Pest, på vestbredden ligger Buda. Det er en vakker by med fantastiske middelalderske bygninger, smale gater, fargerike hus, eldgamle badstuer og interessante museer. Men det finnes også et moderne Budapest med stilige butikker, dyre restauranter og luksushoteller. Byen blir også kalt "dronningen av Danube".

Befolkning

En fjerdedel av landets befolkning, 2,5 millioner mennesker bor i Budapest.

Beliggenhet

Budapest ligger vakkert til på elven Danube, som ikke bare renner igjennom Budapest, men renner også gjennom hele Ungarn. Byen ligger nord i Ungarn, ikke langt ifra grensen til Slovakia. Noen 230 kilometernord vest for Budapest ligger Østerrikes hovedstad Wien.

Økonomi

Etter kommunismens fall i Øst-Europa led økonomien i Budapest enormt, men det er fortsatt hjertet til landets økonomi med skipsverft, tekstilfabrikker, maskineri industri og kjemiske selskaper. Handel og transport er andre viktige pilarer.
Turismen er veldig viktig for byen. I de siste årene har antallet utenlandske besøkende vokst enormt.

Flyplasser

Øst for Budapest ligger den internasjonale Budapest Ferihegy Lufthavn. Det er forbindelser til så å si alle europeiske hovedstader. Flyplassen blir også brukt av lavprisflyselskaper. Hver halv time går det spesielle busser fra byens sentrum (Erzsébet tér) til flyplassen.

Offentlig transport

Offentlig transport er omfattende: buss, trikk, sporvogn, metro og også en tannhjul-linje (til festnings åsen i Buda). Metroen er kanskje den beste form for transport. det finnes tre linjer, og det bygges en fjerde, som blir åpnet i 2009. I Buda hvor det kun er noen få metrostasjoner  er trikken et godt alternativ.

Budapest har flere togstasjoner. De viktigste er Keleti (øst), Déli (sør) og Nyugati (vest). Undersøk nøye fra hvilken stasjon toget ditt går. Det virker kanskje ikke alltid logisk for oss. For eksempel: toget til Wien (som ligger vest i Budapest) går fra togstasjonen øst for byen!

Trafikk og Parkering

Budapest kan være ganske hektisk. Det er bare iløpet av sommerferien at trafikken er relativt rolig. Husk at du ikke har lov til å svinge til venstre på store boulevarder. Planlegg ruten din nøye for å unngå å måtte kjøre unødvendige omveier.

Bilister blir ofte bedt om å kjøre inn til siden av politiet, som regel er det fordi de søker etter ulovlige innvandrere. Vær avslappet og gi dem dine papirer. De vil la deg kjøre videre ganske raskt. Husk dette: i Ungarn har du ikke lov til å kjøre dersom du har en eneste dråpe alkohol i blodet.

Byen er delt inn i soner med forskjellige parkeringsavgifter. I disse sonene må du betale mellom 8.00 og 18.00 i ukedagene, og fra 8.00 til midt på dagen på lørdager ved parkering i gatene. Maks parkeringstid varierer mellom 2 og 3 timer. Dersom du ønsker å parkere lengre finnes P+R områder. Du finner disse i nærheten av viktige metrostasjoner og bussterminaler. Enda bedre (og tryggere!) er å parkere bilen i et parkeringshus. Hvor du måtte velge å parkere, legg aldri igjen verdisaker i bilen, spesielt ikke dine dokumenter.

Byen er Ungarns vegkryss. Alle viktige motorveier starter i Budapest: M1 til Wien, M3 til Debrecen, M5 til Serbisk grensen og M7 til Balaton sjøen og den kroatiske grensen.

Hoteller

Budapest har mange hoteller. Det finnes enkeltrom i private boliger, bed & breakfast, gode middelklasses hoteller, og noen få 5 stjerne hoteller. Noen av dem er veldig moderne, andre med en lang historie og tilsvarende atmosfære.

Sammenlignet med Vest-Europa har hotellrommene en akseptabel pris. For å være sikker på at du har rom på et spesielt hotell, vi anbefaler at du bestiller på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Budapest, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Hungarian forint
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Hungarian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Sixt
 • U-Save Auto Rental
 • Hertz
 • Avis
 • National Car Rental
 • Active Car Rental
 • Enterprise
 • Europcar
 • Budget
 • ORYX Rent A Car
 • Buchbinder
 • Flizzr
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Thrifty
 • Fleet Rent a car
 • Megadrive
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Klass Wagen
 • Autonom
 1. Hjem
 2. Bilutleie Ungarn
 3. Bilutleie Budapest