• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Budapest Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Budapest Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Budapest Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Budapest Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Budapest Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV

Utvalg av utleiere etter Budapest Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Budapest Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.8 (7822)
  Fra kr 296 / dag
 • Sixt

  8.7 (2872)
  Fra kr 315 / dag
 • U-Save Auto Rental

  8.5 (231)
  Fra kr 157 / dag
 • Hertz

  8.3 (6092)
  Fra kr 312 / dag
 • Avis

  8.2 (5291)
  Fra kr 402 / dag
 • Active Car Rental

  8.1 (406)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.9 (8915)
  Fra kr 292 / dag
 • Europcar

  7.9 (7227)
  Fra kr 457 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.9 (1693)
  Fra kr 296 / dag
 • Flizzr

  7.9 (267)
  Fra kr 340 / dag
 • ORYX Rent A Car

  7.9 (131)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Buchbinder

  7.8 (498)
  Fra kr 274 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2948)
  Fra kr 499 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.6 (4780)
  Fra kr 323 / dag
 • Fleet Rent a car

  7.5 (246)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Megadrive

  7.4 (399)
  Fra kr 209 / dag
 • Global Rent a Car

  7.1 (137)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 106 / dag
 • GLOBAL Rent-a-Car

  6.9 (747)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Klass Wagen

  6.8 (30)
  Fra kr 97 / dag
 • Autonom

  6 (1)
  Fra kr 152 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Budapest Lufthavn

Budapest Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Budapest Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er januar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er desember den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er mars den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juni er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Budapest Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Budapest Lufthavn), er august den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Budapest Lufthavn

Stedsinformasjon for Budapest Lufthavn

Budapest Lufthavn

I Ungarn blir denne flyplassen kalt Ferihegyi Nemzetközi Repülotér, men dette blir ofte forkortet til Ferihegyi eller bare Budapest Lufthavn. Siden Ungarn ble medlem i EU i 2004 har antallet passasjerer økt enormt. I 2005 prosseserte flyplassen over 8 millioner passasjerer. Den ligger omtrent 20 kilometer sør-øst for sentrum av Budapest.

Det er enkelt å komme seg til flyplassen med buss eller bil. Det nærmeste hotellet befinner seg 12 kilometer ifra. Butikkene og restaurantene er ikke av beste kvalitet, men de skal bli forbedret i nærmeste fremtid. Det finnes banker, minibanker og vekslingkontor. Det finnes også gratis rullestoler.

I luftfartsindustrien er Budapest Lufthavn indikert med forkortelsene BUD (IATA-kode) og LHBP (ICAO-kode).

Link til Budapest Lufthavn offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Hungarian forint
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Hungarian
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Sixt
 • U-Save Auto Rental
 • Hertz
 • Avis
 • Active Car Rental
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Flizzr
 • ORYX Rent A Car
 • Buchbinder
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Thrifty
 • Fleet Rent a car
 • Megadrive
 • Global Rent a Car
 • Green Motion
 • GLOBAL Rent-a-Car
 • Klass Wagen
 • Autonom