Bilutleie Miami

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Miami på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Miami

 1. Hjem
 2. Bilutleie USA
 3. Bilutleie Miami
EasyTerra Bilutleie Miami er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Miami

Bilutleie Miami
Bilutleie Miami

Innledning

Miami er en moderne amerikansk by, og hovedattraksjonene her er de fantastiske strendene (Miami Beach, South Beach). I tillegg kommer mennesker til Miami for å shoppe på de store kjøpesentrene. Byen har et livlig uteliv med utallige barer, restauranter og nattklubber, hvor man kan tydelig se de latinamerikanske innflytelsene. Art Deco Historic Museum i Miami Beach er berømt for sin Art Deco arkitektur.

Befolkning

Selve byen har neste 400,000 innbyggere, men det store urbane området som byen hører til (Miami-Fort Lauderdale-West Palm Beach) har et innbyggertall på 5,5 millioner. Befolkningen er veldig multikulturell: to tredjedeler av folket i Miami har sine røtter i Latin Amerika eller Karibien. Spansk er byens andre offentlige språk.

Beliggenhet

Miami ligger sør-øst i USA, sør for staten Florida. Byen ligger på Stillehavet og er sentrum til det stor urbane området som ligger utenfor kysten, som inkluderer Fort Lauderdale og West Palm Beach. Dette urbane området er 100 kilometer langt. Sær for Miami ligger nasjonalparken "The Everglades", et omfattende sumpområde. Vest for byen er det også sumper. Utenfor kysten er ligger små øyer. På den største av disse øyene ligger Miami Beach. På grunn av beliggenheten blir Miami (og resten av Florida) ofte rammet orkaner i "orkan sesongen" (juni-november).

Økonomi

Byen er det kommersielle og finansielle sentrum i Florida. I sentrum av Miami er det mange internasjonale bank-institusjoner. Videre har mange bedrifter sine latin-amerikanske kontorer i Miami. Byens havn er viktig for handelen med Latin-Amerika. I tillegg legger mange cruiseskip inn til land her. Med 18 millioner passasjerer i året er det verdens største havn for cruiseskip. Turisme spiller derfor en vesentlig rolle for lokal økonomien. Folk kommer til Miami spesielt for å besøke strendene. Strendene er for øvrig ikke en del av Miami. Miami Beach, for eksempel, er en egen kommune.

Flyplasser

Byens viktigste flyplass er Miami Internasjonale Lufthavn, med mange forbindelser til byer i USA, Mellom- og Sør-Amerika og Europa. Flyplassen ligger øst for byen og er lett ankommelig via SR 112 (Airport Expressway). Nord for Miami (35 km) ligger Fort Lauderdale-Hollywood Internasjonale Lufthavn. Denne flyplassen blir hovedsakelig brukt til regionale reiser og er også populær blant lavprisflyselskapene (Southwest Airlines, Spirit Airlines og JetBlue), fordi landing avgiftene er mye lavere enn på Miami Lufthavn.

Offentlig transport

Miami har et omfattende offentlig transport nettverk. Det er mange buss linjer (metrobusser) som betjener områder i byen og landsby områder. Bussene opplever ofte, slik som bilene, å stå i trafikk opphopningene. I nærheten av de største bussterminalene i utkanten av byen er det P+R områder. Miami beach kan kun nås med buss, men det arbeides med en bybane forbindelse mellom sentrum av Miami og South Beach.
T-banen består av bare én bane, og for turistene i Miami er den bare nødvendig med hensyn til forbindelsen mellom sentrum av Miami og kjøpesenteret Dadeland Mall. Det arbeides med å utvide T-banen, med en forbindelse til flyplassen.
For å bevege seg rundt i sentrum av Miami er Metro mover den beste (og gratis!) måten å gjøre det på. Det er en slags trikk med 20 stopp og er byen Miamis mest effektive transportform.

Trafikk og Parkering

Generelt sett har amerikanerne en rolig kjørestil. Men i og i nærheten av Miami gjelder de latinamerikanske kjørereglene. Spesielt ungdommene har et behov for å vise sine manndoms ferdigheter og kjører i en hensynsløs fart. Veisystemet er enkelt å forstå, de største hovedveiene er nummerert: Partall går vanligvis fra øst til vest, oddetall fra nord til sør. Sørg for å ligge i den rette filen når du skal ta en bestemt utkjørsel. Det er lovlig å ta forbikjøringer på begge sider. Du har også lov til å svinge til høyre selv om det er på rødt lys, unntatt hvis det står indikasjoner imot det ("No Turn on Red").

I boligstrøk er fartsgrensen 30 mil pr. time (mph), på gjennomgangsveier er det 55 mph, og på mellomstatlige hovedveier 70 mph.

Miami har parkometer i byen og på de populære strendene, men sørg for å se godt på indikasjonene. Mange parkometer er for de som har "innbygger tillatelser". Hvis du ikke har en slik tillatelse vil bilen din garantert bli tauet bort. Miami parkerings myndigheter har et ubarmhjertig rykte!
Unngå problemer og parker bilen til i et av de mange parkeringshusene, som er tydelig indikert. Å parkere for en hel dag koster mellom $ 8.00 og $10.00. En parkeringsbot er mye dyrere, for å ikke nevne hva det innebærer å oppleve at bilen blir tauet bort.

Hoteller

I Miamis sentrum og i nærheten av de populære strendene er det enormt mange hoteller. Hotellene i Miami Beach er ganske dyre, men som et alternativ har du bed & breakfast. I byens sentrum er det noen få 4 stjerner hoteller og ett 5 stjerner hotell. I Miami Beach er det også ett 5 stjernes hotell. Miami og de omkringliggende områdene er populære feriemål, derfor sørg for å bestille hotell på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Miami, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Ace Rental Cars
 • addCarRental
 • Advantage Rent a Car
 • Alamo Rent a Car
 • Apollo Car Rental
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Eaglerider
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fox Rent A Car
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Rent Max
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Miami

EasyTerra Bilutleie Miami sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder: