Bilutleie Miami Beach

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Miami Beach på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Miami Beach

  1. Hjem
  2. Bilutleie USA
  3. Miami Beach
EasyTerra Bilutleie Miami Beach er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Miami Beach

Innledning

Mange tror at Miami Beach er en del av Miami, men det er ikke tilfelle. Det er en egen kommune på en øy utenfor Miami. Den mest kjente delen av Miami Beach er South Beach, "stedet å være". Sol, sjø, strand og uteliv utgjør hovedingrediensene til et opphold i Miami Beach. Det finnes imidlertid også andre ting å gjøre, særlig hvis du har en leiebil: naturskjønne parker og steder av interesse som det spanske klosteret og Freedom Tower.

Befolkning

Det bor "bare" 90 000 mennesker i Miami Beach, men forstedene inkludert er befolkningstallet i Miami 5,5 millioner.

Beliggenhet

Miami Beach ligger på en øy utenfor Miami i sørdelen av Florida i USA. Den er kjernen av et langstrakt område langs Atlanterhavskysten, som Fort Lauderdale og West Palm Beach også er en del av. Dette urbane området er ikke mindre enn 100 kilometer langt. Sør for Miami ligger Everglades National Park, et langstrakt sumpland.

Økonomi

Økonomien i Miami Beach er helt og holdent basert på turisme, men byen Miami er det kommersielle og finansielle sentrumet av Florida. Miami sentrum er hjem til mange nasjonale og internasjonale banker. Store selskaper har også sine latinamerikanske hovedkvarterer her. Byens havn er viktig for handel med det samme Latin-Amerika. 

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Miami Internasjonale Lufthavn. Den ligger øst for Miami, og kan lett nås med leiebil via SR 112 (Airport Expressway). Et alternativ er Fort Lauderdale-Hollywood Internasjonale Lufthavn, 35 kilometer nord for Miami. Denne flyplassen blir hovedsakelig brukt til regionale flyturer og er også populær blant lavprisselskaper.

Offentlig Transport

Busstjenesten South Beach Local Bus er det beste alternativet for turister. Den kjører i sirkel mellom 19th Street og den sørligste delen av Miami Beach og Miami, og en bybane-forbindelse mellom Miami Downtown og South Beach er under konstruksjon.

Trafikk og Parkering

Hvis du vil gjøre mer enn bare å ligge på stranden, er en leiebil uten tvil det beste transportmiddelet. Miami Beach er rettet mot biler, og det er derfor flere parkeringshus. Det er parkeringsplasser i nærheten av strendene som du må betale for. Du må imidlertid være forberedt på kjørestilen i denne delen av Florida. Amerikanere er generelt rolige i trafikken, men det er ikke tilfelle i Miami Beach og nærområdene. Det er den latinamerikanske kjørestilen som råder. Særlig unge mennesker liker å vise seg frem kjøre og kjøre (altfor) fort.

Hoteller

Miami Beach har rikelig med overnattingssteder. Vintermånedene (november til februar) er travlest, og hvis du ønsker å besøke Miami Beach i løpet av disse månedene er det nødvendig å bestille hotellrom god tid i forveien. Ikke stol på antall stjerner, særlig ikke i South Beach. De gjelder ofte for restauranten som er tilknyttet hotellet, men rommene fortjener ikke stjernene.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Miami Beach anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Miami Beach

EasyTerra Bilutleie Miami Beach sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i USA, men i en annen by enn Miami Beach, klikk deg frem til Bilutleie USA-siden, der du kan velge byen i USA der du vil leie en bil.