• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Bariloche

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Bariloche på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Bariloche

EasyTerra Bilutleie Bariloche er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Bariloche

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Bariloche

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
SUV

Bilutleiefirmaer i Bariloche

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Bariloche. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Localiza Car Rentals

  8.4 (31)
  Fra kr 710 / dag
 • Hertz

  8.1 (6171)
  Fra kr 625 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Fra kr 731 / dag
 • Alamo

  7.6 (7915)
  Fra kr 679 / dag
 • Europcar

  7.3 (7334)
  Fra kr 668 / dag
 • Avis

  7.5 (5354)
  Fra kr 1141 / dag
 • Budget

  7.4 (9008)
  Fra kr 1014 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.6 (3862)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.1 (384)
  Fra kr 865 / dag
 • Sixt

  7.8 (2937)
  Fra kr 834 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4896)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8 (1709)
  Fra kr 803 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Bariloche?

Bariloche – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Bariloche) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. November er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Bariloche) er mai den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil November er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Bariloche), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Bariloche) er mai den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Bariloche) er mai den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Bariloche), er mars den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Bariloche), er mai den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Bariloche), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Bariloche), er mai den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bariloche - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Bariloche), er mai den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Bariloche

Hvis du er ute etter en leiebil i Argentina, men i en annen by enn Bariloche, klikk deg frem til Bilutleie Argentina-siden, der du kan velge byen i Argentina der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Bariloche

EasyTerra Bilutleie Bariloche sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Beschtedt 230
Quaglia 352

Lokal informasjon for Bariloche

Innledning

San Carlos de Bariloche er en by i Argentina, omgitt av storslått natur som minner litt av Sveits. Det er et populært turistmål for folk som liker lange fjellturer og vannsport. I vintermånedene er det et populært ski område.

Befolkning

Byen har 130 000 innbyggere.

Beliggenhet

Bariloche ligger lengst vest i Argentina, nær grensen med Chili på bredden av innsjøen Nahuel Huapi og ved foten av Andesfjellene. Byen er omgitt av innsjøer og fjell.

Økonomi

Turisme er viktigste inntektskilde for Bariloche. I sommermånedene turister dra på fotturer i fjellet eller praktisere aktiv vannsport på en av innsjøene. I vintermånedene er det mange skibakkene i nærheten. I tillegg til sjokolade er gjort og det er noen keramikk fabrikker.

Flyplasser

Byen Flyplassen ligger tolv kilometer vest for Bariloche. Teniente Luis Candelaria Internasjonale Lufthavn er lett tilgjengelig via RN237 (veien langs sjøen). Avkjøringen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Bariloche har et utmerket offentlig buss system. Det er forbindelser med destinasjoner i og rundt Bariloche, men det er også lang avstand busser til andre byer i Argentina.

Trafikk og parkering

Det er ikke vanskelig å finne frem i og rundt Bariloche. Det kan være opptatt selv i sentrum. Parkering i gaten er gratis og du kan også parkere bilen din på hotellet gratis.

Hoteller

Bariloche er et populært turistmål, og det er derfor ingen mangel på innkvartering i byen. Det finnes et stort tilbud av budsjettet overnattingssteder, men det er også mid-range og luksushoteller. Vi anbefaler at du bestiller overnatting i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Bariloche, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Argentine peso
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  60 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Spanish, Guaraní
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Alamo
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Sixt
 • Thrifty
 • Enterprise
 • ACE Rent A Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Argentina
 3. Bilutleie Bariloche