• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Liege

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Liege på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 3. oktober
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Liege

EasyTerra Bilutleie Liege er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Liege

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Liege. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.1 (6548)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.9 (5737)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.7 (7708)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.6 (9314)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.7 (4099)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.6 (5204)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 237 anmeldelser

Bilutleiefirmaer i og rundt Liege

Hvis du er ute etter en leiebil i Belgia, men i en annen by enn Liege, klikk deg frem til Bilutleie Belgia-siden, der du kan velge byen i Belgia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Liege

EasyTerra Bilutleie Liege sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Rue du Plan Incliné 117
Verte Voie 2

Lokal informasjon for Liege

Innledning

Liège er hovedstaden i provinsen med samme navn. Byen var lenge forbundet med tungindustri og derfor forurensning, men de dagene er for lengst over. Denne nordligste, fransktalende europeiske byen har et vakkert historisk sentrum, diverse museer, trendy butikker og hyggelige fortauskaféer.

Befolkning

Selve byen har nesten 200 000 innbyggere, men med forstedene tatt med i betraktning bor det 750 000 mennesker i Lièges metropolområde og nærområdene.

Beliggenhet

Liège ligger øst i Belgia ved elven Meuse og like sør for grensen til den nederlandske provinsen Limburg. MaastrichtNederland og AachenTyskland ligger begge 30 minutter med bil fra Liège.

Økonomi

Som sagt innledningsvis var Liège tidligere et sentrum for tungindustri, med mange stålfabrikker. Selv om mye har forsvunnet, spiller stål- og stålvare-produksjon (inkludert våpen) fremdeles en rolle i lokaløkonomien. Ingeniørvirksomhet (hovedsakelig flymotorer og fremdriftsmaskineri for romfartøyer) er relatert til denne industrien. De senere årene har også mange high-tech-selskaper bosatt seg i Liège.

Flyplasser

Byens flyplass, Aéroport de Liège-Bierset, ligger 11 kilometer vest for sentrum. Den kan lett nås med leiebil via A602 og A15. Maastricht-Aachen Lufthavn ligger også i nærheten av Liège, 50 kilometer nord for byen. Denne flyplassen kan nås via A3 og E25/A2.

Offentlig Transport

Liège har god offentlig busstransport, men systemet kan være litt forvirrende. De ulike bussene kjører fra ulike bussentraler: fra Place Léopold, Place Saint Lambert, Place République Française, og fra l’Opéra og jernbanestasjonen Liège-Guillemins. Busstasjonene har alle kort avstand til hverandre.

Trafikk og Parkering

Det er ganske vanskelig å finne frem, særlig i sentrum. Byen mangler en indre ringvei; hovedveiene ligger langs det gamle og nye elveløpet av elven Maas, noe som kan være forvirrende. Før du vet ordet av det, har du gått glipp av en avkjørsel og havnet på feil sted. Kjøp et godt kart over byen og bestem ruten din på forhånd. Å finne en gratis parkeringsplass i gaten er vanskelig, men det finnes flere parkeringshus (skiltet) der du kan parkere bilen din.

Hoteller

Liège har et godt utvalg av overnattingssteder. Det er enkle gjestehus, familiehoteller og overnattingssteder i mellomklassen, men også noen firestjerners hoteller. Hotellene ved den høyre elvebredden av Maas (østbredden) er generelt billigere enn hotellene ved den venstre elvebredden, men da er du utenfor byens sentrum. Like utenfor byen er det også noen grener av budsjetthotell-kjeder (Etap, Formule 1).

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Liège anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Avis
 • Europcar
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Thrifty
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Liege