• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Brussel Gare Midi Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Brussel Gare Midi Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Keddy By Europcar

  8.4 (2997)
  Fra kr 256 / dag
 • Sixt

  8.2 (2941)
  Fra kr 378 / dag
 • Avis

  7.8 (5359)
  Fra kr 330 / dag
 • Budget

  7.8 (9014)
  Fra kr 352 / dag
 • Hertz

  7.7 (6177)
  Fra kr 307 / dag
 • Europcar

  7.4 (7341)
  Fra kr 311 / dag
 • InterRent

  7.3 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  6.3 (4903)
  Fra kr 231 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. April er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil April er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er desember den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er januar den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er februar den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon – På hvilken tid av året er det billigst å leie en sportsbil?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er desember den billigste måneden for leie av sportsbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av sportsbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Desember er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Brussel Gare Midi Jernbanestasjon - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Brussel Gare Midi Jernbanestasjon), er desember den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Andre utleiesteder i Brussel

I tillegg til Brussel Gare Midi Jernbanestasjon i Brussel sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Brussel:

Stedsinformasjon for Brussel Gare Midi Jernbanestasjon

Generell informasjon

Brussel Gare du Midi eller Brussel-Zuid er den andre stasjonen i Brussel. Som navnet tilsier, ligger stasjonen i den sørlige delen av denne belgiske byen. Brussels-Zuid er en viktig stasjon, og et stoppested for mange nasjonale og internasjonale tog. Når du reiser fra Nederland, kan du ved denne stasjonen bytte til Eurostar-toget til London og den direkte TVG-forbindelsen til det sørlige Frankrike. 

Transport

Foretrekker du å overnatte i Brussel? Det er flere måter å fortsette reisen fra Brussels Gare du Midi på. T-banen finner du på nordsiden av stasjonen. Brussels-Zuid betjenes av T-banelinje 2 og 6. Trikkelinjene ("pre-metro") 3, 4 og 51 stopper også ved denne T-banestasjonen. Andre trikkelinjer og MIVB-busser stopper ved den såkalte 'overbygde gaten'. Foretrekker du å leie en bil? Det er flere bilutleieselskaper på stasjonen, så du kan hente bilen like med en gang du ankommer Brussel-Zuid. Avis, Europcar, Hertz, and Sixt er alle tilgjengelige. Du finner bilutleieselskapene på Place Victor Horta. Eller vil du heller leie en sykkel? Blue Bike leier ut sykler på stasjonen for € 3 per dag.

Tjenester

I likhet med alle store stasjoner, er det en turistskranke inne i gjennomgangsområdet. Stasjonen har også en Wi-Fi-sone. I tillegg har stasjonen minibanker og utvekslingskontorer. Brussels-Zuid har også et apotek.

Restauranter

Brussel Gare du Midi tilbyr et stort utvalg at spisefasiliteter. For et raskt måltid, kan du gå til en Subway- eller Quick-restaurant. Iskremelskere kan gå til iskrembaren Häagen Dazs. Dette er bare noen få eksempler på stasjonens mange restauranter. 

Butikker

Har du lyst til å handle mens du venter? Stasjonen har mange butikker. Det er til og med en gullsmed. Men du vil også finne en Yves Rocher- og Esprit-butikk, for å gi et par eksempler. Hvis du vil kjøpe et blad veldig raskt, kan du gå til Relay-kiosken.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Dutch, German, French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Keddy By Europcar
 • Sixt
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • InterRent
 • Thrifty
 • Your Rent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Belgia
 3. Bilutleie Brussel
 4. Brussel Gare Midi Jernbanestasjon