Bilutleie Curitiba

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Curitiba på dine vegne.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Curitiba

  1. Hjem
  2. Bilutleie Brasil
  3. Bilutleie Curitiba
EasyTerra Bilutleie Curitiba er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Curitiba

Bilutleie Curitiba
Bilutleie Curitiba

Innledning

Curitiba er hovedstaden i den brasilianske delstaten Parana i den sørlige delen av landet. Byen har et gammelt, nydelig restaurert sentrum (cidade velha) der det, hver søndag, er et stort kunst- og håndverksmarked som tiltrekker tusenvis av besøkende.

Befolkning

Byen har 1,8 millioner innbyggere, og er en ekte smeltedigel av kulturer. Utenom etterkommere av portugisiske kolonister og afrikanske slaver bor det også etterkommere av andre immigranter i byen, fra for eksempel Polen, Tyskland, Italia og Ukraina.

Beliggenhet

Curitiba ligger i den sørlige delen av Brasil, 934 meter over havet. Øst for byen ligger fjellkjeden Serro do Mar. På grunn av disse fjellene, regner det mye i Curitiba, omtrent 1500 mm hvert år. Om vinteren kan det bli ganske kaldt; det er landets kaldeste by, hovedsakelig på grunn av den høye beliggenheten.

Økonomi

Curitiba er et industrielt og kommersielt sentrum. Bilproduksjon spiller en stor rolle i lokaløkonomien, i likhet med (finansielle) tjenester. Omtrent 2 millioner mennesker besøker byen hvert år; mange innbyggere tjener derfor penger på turisme.

Flyplasser

Curitibas flyplass, Aeroporto Afonso Pena, ligger 17 kilometer sørøst for sentrum i Sao José dos Pinhais. Flyplassen kan lett nås med leiebil fra Curitiba sentrum. Kjør først til Jardim Botanico og deretter til flyplassen via Rod. Curitiba Paranaguá og Roan. Contorno Leste (en del av ringveien rundt byen).

Offentlig Transport

Curitiba har et meget effektivt offentlig transportsystem, med raske busser som kjører på spesielle kollektivfelt. De lange, dobbelledd-bussene stopper ved hevede plattformer, noe som gjør ombordstigning og avstigning enkelt, også for mennesker med funksjonshemning. Det er også en spesiell turistbuss som stopper ved over tjue steder av interesse.

Trafikk og Parkering

Selv om gatenettverket i Curitiba er velorganisert, kan det være vanskelig å finne veien rundt i byen. Dette skyldes de mange enveiskjørte gatene og gatene i sentrum som er reservert for busser. Det er vanskelig å finne en parkeringsplass i sentrum, men det finnes flere parkeringshus (beliggenhetene er skiltet) der du kan parkere bilen din.

Hoteller

Byen har et omfattende utvalg av overnattingssteder. Budsjettklassen er særlig godt representert, men du kan også finne rom i mellomklasse- eller luksushoteller, eller i en boligblokk.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Curitiba anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Curitiba

EasyTerra Bilutleie Curitiba sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Curitiba, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.