• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Curitiba

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Curitiba på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Curitiba

EasyTerra Bilutleie Curitiba er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Curitiba

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Curitiba

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Curitiba

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Curitiba. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.3 (6092)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.1 (1693)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.7 (7)
  Fra kr 153 / dag
 • Localiza Car Rentals

  7.5 (30)
  Fra kr 201 / dag
 • Foco

  7.5 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Alamo

  7.4 (7822)
  Fra kr 269 / dag
 • Unidas

  6.9 (3)
  Fra kr 251 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Curitiba?

Curitiba – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Curitiba) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Curitiba) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Curitiba), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Curitiba) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Curitiba) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Desember er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Curitiba), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Curitiba), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Curitiba), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Curitiba), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Curitiba), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mars er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Curitiba - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Curitiba), er oktober den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Curitiba

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Curitiba, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Curitiba

EasyTerra Bilutleie Curitiba sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Rua 24 De Maio

Lokal informasjon for Curitiba

Innledning

Curitiba er hovedstaden i den brasilianske delstaten Parana i den sørlige delen av landet. Byen har et gammelt, nydelig restaurert sentrum (cidade velha) der det, hver søndag, er et stort kunst- og håndverksmarked som tiltrekker tusenvis av besøkende.

Befolkning

Byen har 1,8 millioner innbyggere, og er en ekte smeltedigel av kulturer. Utenom etterkommere av portugisiske kolonister og afrikanske slaver bor det også etterkommere av andre immigranter i byen, fra for eksempel Polen, Tyskland, Italia og Ukraina.

Beliggenhet

Curitiba ligger i den sørlige delen av Brasil, 934 meter over havet. Øst for byen ligger fjellkjeden Serro do Mar. På grunn av disse fjellene, regner det mye i Curitiba, omtrent 1500 mm hvert år. Om vinteren kan det bli ganske kaldt; det er landets kaldeste by, hovedsakelig på grunn av den høye beliggenheten.

Økonomi

Curitiba er et industrielt og kommersielt sentrum. Bilproduksjon spiller en stor rolle i lokaløkonomien, i likhet med (finansielle) tjenester. Omtrent 2 millioner mennesker besøker byen hvert år; mange innbyggere tjener derfor penger på turisme.

Flyplasser

Curitibas flyplass, Aeroporto Afonso Pena, ligger 17 kilometer sørøst for sentrum i Sao José dos Pinhais. Flyplassen kan lett nås med leiebil fra Curitiba sentrum. Kjør først til Jardim Botanico og deretter til flyplassen via Rod. Curitiba Paranaguá og Roan. Contorno Leste (en del av ringveien rundt byen).

Offentlig Transport

Curitiba har et meget effektivt offentlig transportsystem, med raske busser som kjører på spesielle kollektivfelt. De lange, dobbelledd-bussene stopper ved hevede plattformer, noe som gjør ombordstigning og avstigning enkelt, også for mennesker med funksjonshemning. Det er også en spesiell turistbuss som stopper ved over tjue steder av interesse.

Trafikk og Parkering

Selv om gatenettverket i Curitiba er velorganisert, kan det være vanskelig å finne veien rundt i byen. Dette skyldes de mange enveiskjørte gatene og gatene i sentrum som er reservert for busser. Det er vanskelig å finne en parkeringsplass i sentrum, men det finnes flere parkeringshus (beliggenhetene er skiltet) der du kan parkere bilen din.

Hoteller

Byen har et omfattende utvalg av overnattingssteder. Budsjettklassen er særlig godt representert, men du kan også finne rom i mellomklasse- eller luksushoteller, eller i en boligblokk.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Curitiba anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Movida
 • Localiza Car Rentals
 • Foco
 • Alamo
 • Unidas
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Curitiba