• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Fortaleza

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Fortaleza på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Fortaleza

EasyTerra Bilutleie Fortaleza er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Fortaleza

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Fortaleza

Bilutleie tilbud i Fortaleza

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Fortaleza

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Fortaleza

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Fortaleza. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.5 (6964)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  8.4 (37)
  Fra kr 237 / dag
 • Budget

  7.8 (9731)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.5 (12)
  Fra kr 193 / dag
 • Foco

  7.4 (35)
  Fra kr 172 / dag
 • Alamo

  7.3 (8779)
  Fra kr 295 / dag
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Fra kr 211 / dag
 • National Car Rental

  8.5 (405)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.5 (1962)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Fortaleza?

Bilutleiefirmaer i og rundt Fortaleza

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Fortaleza, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Fortaleza

EasyTerra Bilutleie Fortaleza sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Fortaleza

Innledning

Fortaleza (som betyr "festning") er hovedstaden i den brasilianske delstaten Ceará. Festningen ble bygget av nederlenderne, som kalte den Fort Schoonenborch. Det herlige klimaet, de vakre sandstrendene og Atlanterhavets varme vann tiltrekker mengder av turister. Fortalezas natteliv er også berømt. Praia do Futuro (fremtidens strand) er en av de mest populære strendene, mens Praia de Iracema er for tiden mest kjent som et kjernested for prostitusjon.

Befolkning

Fortaleza er en av Brasils største byer, med om lag 2,5 millioner innbyggere (1 million mer inklusive forstedene).

Beliggenhet

Byen ligger nordøst i Brasil på Atlanterhavet. Landskapet i delstaten Ceará er for det meste flatt med noen åser, men det er også fjellkjeder. Det høyeste punktet i delstaten er Pico Alto (1114 meter) nær Guaramiranga, omtrent 110 kilometer sørøst for Fortaleza.

Økonomi

Varehandel og reiseliv utgjør de viktigste inntektskildene. Sko og klær blir også produsert i Fortaleza. Byen blir i større og større grad brukt til utstillinger og konferanser; det er derfor konferansesenteret ble bygd.

Flyplasser

Fortalezas lufthavn, Pinto Martins Internasjonale Lufthavn, ligger mer enn 10 kilometer sørøst for sentrum. Den kan lett nås med leiebil via Av. Aguanambi og deretter veien BR-116. Veien inn og ut av lufthavnen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Som mange andre store byer i Brasil har Fortaleza god offentlig busstransport. På dagen går de fleste bussene hvert tiende minutt. Nattbussene kjører hver time. I mange år har folk kranglet over byggingen av et T-bane-system. Noen ganger blir av en del av T-banen entusiastisk påbegynt, men så må arbeidet avsluttes på grunn av manglende midler. Det er fullstendig uklart når T- banen vil være i drift.

Trafikk og Parkering

Trafikken i Fortaleza har blitt travlere de siste årene, og trafikkorker er et vanlig fenomen i rushtiden. Mange gater i byen er også i dårlig forfatning. Kjør derfor forsiktig. Det er få gratis parkeringsplasser i byen; det er bedre (fordi tryggere) å parkere leiebilen i et av parkeringshusene. Det er vanligvis tilgjengelige parkeringsplasser ved strendene i nærheten av Fortaleza.

Hoteller

Fordi det er en viktig badeby, er det ingen mangel på overnattingssteder i Fortaleza. De fleste hotellene er å finne langs strendene Iracema-Meireles-Mucuripe, og de mest luksuriøse overnattingsstedene er like ved stranden. Jo lenger vekk fra standen, desto billigere hoteller og gjestehus. Lavpris-alternativer finner du i nærheten av Praia do Futuro, men dette er ganske langt fra underholdningssentrumet.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Fortaleza anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Budget
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • Unidas
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Fortaleza