• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Porto Alegre

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Porto Alegre på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Porto Alegre

EasyTerra Bilutleie Porto Alegre er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Porto Alegre

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Porto Alegre

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
SUV

Bilutleiefirmaer i Porto Alegre

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Porto Alegre. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.2 (6177)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  7.9 (31)
  Fra kr 243 / dag
 • Alamo

  7.2 (7920)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7 (8)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Foco

  6.9 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.5 (9014)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7.6 (7341)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8 (1712)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Porto Alegre?

Porto Alegre – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Porto Alegre) er mars den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. November er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Porto Alegre) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil November er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Porto Alegre), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Porto Alegre) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Porto Alegre) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. November er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Porto Alegre), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Porto Alegre), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Porto Alegre), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Porto Alegre), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Porto Alegre), er mars den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. November er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Porto Alegre - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Porto Alegre), er november den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Desember er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Porto Alegre

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Porto Alegre, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Porto Alegre

EasyTerra Bilutleie Porto Alegre sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Porto Alegre

Innledning

Porto Alegre (bokstavelig talt: Glad Havn) er hovedstaden i den sørligste delstaten i Brasil, Rio Grande do Sul. Byen ble grunnlagt av innvandrere fra Azorene i 1742. I det nittende århundre mange tyske og italienske innvandrere slo seg ned i byen. Dette mangfoldet i befolkningen er anerkjent i arkitektur. Tydeligvis er det mange portugisisk påvirkning, men du også se spansk og andre europeiske arkitektoniske stiler. Brasilianerne også si at de vakreste kvinnene i landet bor i Porto Alegre. Døm selv...

Befolkning

Selve byen har nesten en og en halv million innbyggere, men over fire millioner mennesker bor i hele urbane område i Porto Alegre.

Beliggenhet

Porto Alegre ligger i den sørlige delen av Brasil, hvor Guaíba elven utslippene til Brasils største lagune, Lagoa dos Patos. Denne lagunen er 280 kilometer lang og er skilt fra Atlanterhavet av en sandbanke som er på gjennomsnittlig åtte kilometer bred. Selve byen ligger i overgangsreglene området subtropiske skoger og de sør-amerikanske pampasen (grasmark).

Økonomi

Porto Alegre havn spiller en viktig rolle i eksporten av lokale produkter, inkludert frukt (hovedsakelig plommer og fersken), ris, kassava, biff, soyabønner og trevirke. Det finnes også et stort skinn industri, noe som gjør hovedsakelig sko. Elektro tekniske og IT næringer er økende. Videre er det stålverk og et stort petrokjemisk kompleks. Porto Alegre er også et pedagogisk senter, med blant annet to universiteter og andre institusjoner for høyere utdanning.

Flyplasser

Byen Flyplassen ligger nord for Porto Alegre. Flyplassen blir offisielt kalt Salgado Filho og er lett tilgjengelig med leiebil, i hvert fall utenfor rushtiden. Fra sentrum følger du Avenida Pres. Castelo Branco (hovedveien fra elva), eller Avenida Farrapos nord. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Porto Alegre har god og effektiv offentlig buss transport. For den største delen byens busser kjøre på gratis kollektivfelt. Det kan være vanskelig å finne ut hvor bussen stopper der, på hvilket tidspunkt og hva målet er. Lokalbefolkningen er alltid beredt til å hjelpe deg. Minivans (gjenkjennelig med den røde og blå farger) kan bli stoppet hvor som helst, og du kan gå av på ønsket sted.

Det finnes også en metro linje mellom sentrum og den nordlige forstedene.

Trafikk og parkering

Det er ikke vanskelig å finne veien rundt i Porto Alegre i en leiebil. Fra sentrum store motorveier (Avenidas) går i alle retninger. Porto Alegre er en travel business byen selv, med lange trafikken syltetøy i morgen og kveld rushtiden. Du må betale for å parkere i sentrum, men i den såkalte Områder Azul, kan du parkere en kort tid (10 minutter) for gratis. Det er best å parkere leiebil på en bevoktet parkeringsplass eller i et av parkeringshus i og rundt Porto Alegre sentrum.

Hoteller

Porto Alegre har en stor tilførsel av overnatting. Fordi byen er det kommersielle hjertet av det sørlige Brasil er det mange business hoteller, men du kan også finne mellomtone og budsjett hotell. Vi anbefaler bestiller hotellrom god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Porto Alegre, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Movida
 • Foco
 • Budget
 • Europcar
 • National Car Rental
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Porto Alegre