• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Recife

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Recife på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Recife

EasyTerra Bilutleie Recife er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Recife

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Recife

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
SUV

Bilutleiefirmaer i Recife

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Recife. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Localiza Car Rentals

  9.5 (38)
  Fra kr 278 / dag
 • Hertz

  8.5 (7046)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.4 (414)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.4 (12)
  Fra kr 205 / dag
 • Foco

  7 (37)
  Fra kr 178 / dag
 • Alamo

  7 (8941)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.8 (9838)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.5 (2014)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Recife?

Bilutleiefirmaer i og rundt Recife

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Recife, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Recife

EasyTerra Bilutleie Recife sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Recife

Innledning

Recife er hovedstaden i den brasilianske delstaten Pernambuco. Byen har et fantastisk historisk senter, som fortsatt klart viser påvirkning av forskjellige koloniale undertrykkerne: du ser bygningene i portugisisk, nederlandsk, fransk og britisk signatur.

Befolkning

Mer enn én og en halv million innbyggere bor i selve byen, men hele urbane området Recife og omgivelser har mer enn fire millioner innbyggere.

Location

Recife ligger i nordøst i Brasil hvor Beberibe og Capibaribe elver renner ut i Atlanterhavet. Foran kysten ligger fantastiske korallrev etter som byen heter ("Recife" er portugisisk for "reff"). På grunn av sin beliggenhet nær ekvator, er det varmt hele året. Det knapt noen gang blir kvelende varmt i Recife, takket være forfriskende havet vinden.

Økonomi

Byen havnen ble bygget for å transportere sukkerrør til Europa. Sukkerrør spiller fortsatt en viktig rolle i lokale økonomien, men i dag er brasilianere prosessen sukkerrør selv (sukker og alternative drivstoff etanol er ekstrahert). Det er også mye av elektrotekniske industri og Recife huser mange matproduserende bedrifter.

Turisme er stadig viktigere: byen er omgitt av flotte, brede sandstrender som anses som de beste i Brasil.

Flyplasser

Byen Flyplassen ligger fire kilometer sør for Recife. Guararapes Internasjonale Lufthavn (også kalt: Gilberto Freyre Internasjonale Lufthavn) er lett tilgjengelig med leiebil. Fra de sørlige forsteder til Avenida Mal. Mascarenhas de Morais fører direkte til flyplassen. Terminalen kan også nås via den vestlige ringveien Avenida Recife. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig transport

Recife har et godt og effektivt nettverk av busslinjer. Du kan nå hvilken som helst destinasjon i og rundt byen. Dette er ikke tilfelle for metro, som bare dekker en del av byen. Ett metro linje går fra sentrum til TIP busstasjonen, og en annen linje forbinder flyplassen med Recife sentrum.

Trafikk og parkering

Recife har et godt og effektivt nettverk av busslinjer. Du kan nå hvilken som helst destinasjon i og rundt byen. Dette er ikke tilfelle for metro, som bare dekker en del av byen. Ett metro linje går fra sentrum til TIP busstasjonen, og en annen linje forbinder flyplassen med Recife sentrum.

Hoteller

Recife har en god tilførsel av overnatting, men de fleste turisthotellene ligger langs den populære stranden Boa Viagem, ti kilometer sør for sentrum. I Boa Vista kvartal, nær jernbanestasjonen, finner du en konsentrasjon av mellomtone og budsjett hotell. Fordi Recife trekker mange forretningsreisende og et økende antall turister, anbefaler vi bestiller overnatting i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Recife, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Movida
 • Foco
 • Alamo
 • Budget
 • Unidas
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Recife