• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Rio de Janeiro Galeão Lufthavn på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Rio de Janeiro Galeão Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Hertz

  8.3 (6033)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.2 (361)
  Fra kr 587 / dag
 • Enterprise

  8.1 (1687)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.9 (7)
  Fra kr 121 / dag
 • Budget

  7.8 (8820)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Localiza Car Rentals

  7.7 (29)
  Fra kr 180 / dag
 • Alamo

  7.6 (7746)
  Fra kr 188 / dag
 • Foco

  7.2 (29)
  Fra kr 106 / dag
 • Unidas

  5.2 (3)
  Fra kr 239 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn) er juni den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn) er september den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn) er juni den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Oktober er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), er juni den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Rio de Janeiro Galeão Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Rio de Janeiro Galeão Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Oktober er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Andre utleiesteder i Rio De Janeiro

I tillegg til Rio de Janeiro Galeão Lufthavn i Rio De Janeiro sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Rio De Janeiro:

Stedsinformasjon for Rio de Janeiro Galeão Lufthavn

Rio de Janeiro-Galeão Lufthavn i et nøtteskall

Rio de Janeiro-Galeão Lufthavn er offisielt kalt Antonio Carlos Jobim Internasjonale Lufthavn, etter en berømt brasiliansk musiker. Flyplassen investerer betydelig i forbedringer og utvidelser for VM Fotball 2014 i Brasil.

Flyplassen ligger på en øy, 20 kilometer nord for Rio de Janeiro sentrum. Det er (sakte) vanlige busser og hurtigbåter bussforbindelser med sentrum, flyplassen har ingen togforbindelse. Flyplassen er lett tilgjengelig med bil via motorveien BR-101.

Flyplassen har et rimelig antall restauranter, kafeer, snackbarer og butikker, noe som vil øke før i 2014 FIFA VM. Bortsett fra enkelte VIP lounger er det ingen business fasiliteter, men disse er tilbudt av flyplass hotel Luxor, som for eksempel har møte og konferanserom. Andre fasiliteter på Galeão Lufthavn inkluderer banker, vekslekontor, minibanker, postkontor, apotek, internetkafeer og trådløst internet (Wi-Fi).

I luftfarts industrien Rio de Janeiro-Galeão Lufthavn indikert med forkortelsene GIG (IATA flyplass kode) og SBGL (ICAO flyplass kode).

Link til offisiell webside av Rio de Janeiro-Galeão Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Movida
 • Budget
 • Localiza Car Rentals
 • Alamo
 • Foco
 • Unidas
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Rio De Janeiro
 4. Rio de Janeiro Galeão Lufthavn