• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Rio De Janeiro

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Rio De Janeiro på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Rio De Janeiro

EasyTerra Bilutleie Rio De Janeiro er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Rio De Janeiro

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Rio De Janeiro

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Rio De Janeiro

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Rio De Janeiro. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Localiza Car Rentals

  8.6 (38)
  Fra kr 196 / dag
 • Hertz

  8.5 (6987)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Movida

  7.4 (12)
  Fra kr 141 / dag
 • Alamo

  7.3 (8825)
  Fra kr 401 / dag
 • Foco

  6.9 (35)
  Fra kr 164 / dag
 • Unidas

  Ingen vurderinger
  Fra kr 193 / dag
 • Budget

  7.8 (9758)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.6 (406)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.6 (1973)
  Ingen priser tilgjengelig

Når bestille en leiebil i Rio De Janeiro?

Bilutleiefirmaer i og rundt Rio De Janeiro

Hvis du er ute etter en leiebil i Brasil, men i en annen by enn Rio De Janeiro, klikk deg frem til Bilutleie Brasil-siden, der du kan velge byen i Brasil der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Rio De Janeiro

EasyTerra Bilutleie Rio De Janeiro sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Rio De Janeiro

Stedsinformasjon for Rio de Janeiro

Innledning

Rio de Janeiro er den tidligere hovedstaden i Brasil (til 1960 da Brasília overtok tittelen) og også den andre største byen på landet (etter São Paulo). Det er en enorm by med mange tiltrekninger. Først mest, åpenbart de berømte strandene av Copacabana og Ipanema, den store Kristus Frelseren statue på Corcovado fjell, og Sugarloaf fjell. Dessuten er det verdenen berømt årlig Rio karneval: et fargerikt, musikalsk og sanselig oppstyr. I 2014 vil Rio være en av vertene byene for Verdenen Koppen Fotballen og to år senere de Olympiske spillene blir organisert av byen. 

Befolkning

Offisielt lever ca 6 millioner folks i Rio de Janeiro, men hele de bymessige områdene kontiene for fordobler mer enn mengden av beboerne. Det er en stor forskjell mellom det rike og det fattige. Det fattige som er levende i slume - kjent som favelas - som av og til grenser direkte på de mest velstående fjerdedelene av den byen.

Beliggenhet

Rio de Janeiro ligger på den østlige kysten av Brasil, på Guanabara Bukten. Boligområder ha blitt bygd på de flate landene mellom klippene. Hvor det var vanskelig (på skråninger) bygde folk deres egen hus og hytte og det er hvordan favelas ble skapt. Klippene og bakkene forsyner selv mer drivhus til byen: Rio har de to største byene parkene i verdenen, Floresta da Tijuca en Parque Estadual da Pedra Branca.

Økonomi

Økonomien av byen er meget diverse. Det (økonomisk) er tjenestesektor det mest viktig del, men landsomfattende tjenesten sektoren i São Paulo er større. Imidlertid er Rio først hvor industriproduksjon er angått. I denne industrien hovedsakelig bygge mat, kjemikalier, olje, medisin, tekstiler, metall og skip er meget viktig.

Turisme er av høy betydning til byen. Ikke bare blir utlendinger tiltrukket av den vibrerende og diverse Rio de Janeiro, Brasiliansk også liker bruke deres fridager i denne byen. 

Flyplass

Galeão-Antônio Carlos Jobim Internasjonale Lufthavn (kalte Galeão) løgner på en øy i Guanabara Bukten, tjue kilometere fra byen midtpunktet. Med en leiebil er flyplassen lett tilgjengelig: riksveien BR-101 (Brasil Allee) bly til flyplassen og det Via Expressa Presidente Joao Goulart/Linha Vermelha. Hvis disse navnene forårsaker noe forvirring, er ruten til flyplassen tydelig veiviser.

Rio har en andre flyplass, Santos Dumont Lufthavn, som bare er brukt for interne flykter.

Offentlig transport

Rio de Janeiro har et meget vidt bussnettverk, har det mer enn 800 ledninger som sender en total av 4 millionfolks daglig. Dessuten har det to metro ledninger som kommer sammen i midtpunktet av byen (Estácio stasjon). Skiltene er i Portugiser også mens på engelsk. Ledning 1 kjører gjennom byen senteren til Copacabana, ledning 2 stanser på dyrehagen, Maracanã Stadium og Rio Universitetet blant andre. For turister er det den historiske trikkledningen Santa Teresa (kalte bondihno). Fra Cinelândia stanser en trikk forlater alle 30 minutter.

Trafikk og parkering

Vær ikke intimidert ved den travelt og av og til kaotiske trafikken i Rio de Janeiro. En leiebil er et utmerket valg hvis du reiser til fjern (derfor mindre overfylt) strander. Du burde unngå iltime. Veien langs strandene av Copacabana og Ipanema er stengt på søndager for motoriser trafikk.

I senteren av Rio kan det være vanskelig å finne et parkerende område. Det er også ikke alltid en god ide å la din leiebil være ubemannet ved siden av veien. Det er ofte "assistenter" som vil "hjelpe" deg ved å se etter din bil. De gjør dette for et lite honorar, men ikke stoler på deres instruksjoner og betaler bare når du returnerer til din bil.

Hoteller

Sammenliknet med resten av Brasil, er hotellrom i Rio de Janeiro dyr. Videre er forsyningen i den (relativt) billigere delen knapp. Også ta hensyn til det i løpet av toppdager (karneval, nyttår og fridage i januar) priser vil være høyere. Vi foreslår at du bestiller din bolig godt i avanserer. De mest dyre hotellene er lokalisert ved siden av strandene av Copacabana og Ipanema, kan bli funnet billigere alternativer på Flamengo og Catete.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Rio de Janeiro, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Brazilian real
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  80 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Portuguese
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Localiza Car Rentals
 • Hertz
 • Movida
 • Alamo
 • Foco
 • Unidas
 • Budget
 • National Car Rental
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Brasil
 3. Bilutleie Rio De Janeiro