• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Sofia Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Sofia Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Sofia Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Sofia Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Sofia Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Sofia Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Sofia Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Autounion Car Rental

  8.4 (53)
  Fra kr 241 / dag
 • Top Rent-a-Car

  8.2 (85)
  Fra kr 195 / dag
 • Alamo

  8.1 (7920)
  Fra kr 290 / dag
 • Europcar

  8.1 (7341)
  Fra kr 327 / dag
 • First Car

  8 (562)
  Fra kr 460 / dag
 • Sixt

  7.8 (2941)
  Fra kr 357 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Fra kr 309 / dag
 • CarRent.bg

  7.5 (28)
  Fra kr 187 / dag
 • Enterprise

  7.5 (1712)
  Fra kr 304 / dag
 • Hertz

  7.5 (6177)
  Fra kr 333 / dag
 • FireFly Car Rental

  7.1 (3477)
  Ingen priser tilgjengelig
 • SurPrice car rentals

  7 (448)
  Fra kr 172 / dag
 • Green Motion

  7 (1717)
  Fra kr 210 / dag
 • InterRent

  6.6 (5931)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Goldcar

  6.5 (5112)
  Fra kr 170 / dag
 • addCarRental

  6.2 (96)
  Fra kr 494 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.9 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Rent a car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 166 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.9 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7.7 (9014)
  Fra kr 306 / dag
 • Avis

  7.7 (5359)
  Fra kr 349 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Sofia Lufthavn

Sofia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn) er februar den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Sofia Lufthavn) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn) er februar den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er februar den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er november den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn) er april den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. April er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Sofia Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Sofia Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Sofia Lufthavn

Stedsinformasjon for Sofia Lufthavn

Sofia Lufthavn i et nøtteskall

Den internasjonale flyplassen i den Bulgarske hovedstaden Sofia ble fullstendig renovert i 2006. I tillegg til den gamle Terminal 1 er det nå også en Terminal 2. Dette er nå blitt en moderne flyplass som er enestående tilrettelagt. Terminal 1 blir brukt kun for lavprisflyselskap og charterflyginger.

Det finnes ingen togforbindelse til flyplassen i Sofia. Flyplassen ligger 10 kilometer øst for sentrum av Sofia, og veien mellom byen og flyplassen er tydelig indikert. En buss tar deg med til byen på 20 minutter.

Det er ingen hoteller på flyplassen. Det finnes et antall enkle (knask) barer og kafeer. Det er også en stor tax-free butikk på Terminal 2. I andre etasje på Terminal 2 er det en Business Class Lounge, hvor du kan sende faks, kopiere og lese utenlandske aviser og ukeblad. Og det står datamaskiner som har internettforbindelse der. Det finnes også banker, vekslingskontor og en kontantautomat og postkontor. En førstehjelpsstasjon ligger i underetasjen på Terminal 2. Den nye terminalen er veldig godt tilrettelagt for handikappede.

I luftfartsindustrien er Sofia Lufthavn indikert med forkortelsene SOF (IATA-kode) og LBSF (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside Sofia Lufthavn

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Bulgarian lev
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  Bulgarian
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Autounion Car Rental
 • Top Rent-a-Car
 • Alamo
 • Europcar
 • First Car
 • Sixt
 • Thrifty
 • CarRent.bg
 • Enterprise
 • Hertz
 • FireFly Car Rental
 • SurPrice car rentals
 • Green Motion
 • InterRent
 • Goldcar
 • addCarRental
 • Mex Rent a Car
 • Green Rent a car
 • NÜ Car Rentals
 • National Car Rental
 • Your Rent
 • Budget
 • Avis