• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Edmonton

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Edmonton på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Edmonton

EasyTerra Bilutleie Edmonton er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Edmonton

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Edmonton

Biltype
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
SUV

Bilutleiefirmaer i Edmonton

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Edmonton. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • National Car Rental

  8.6 (384)
  Fra kr 1073 / dag
 • Alamo

  8.1 (7920)
  Fra kr 1044 / dag
 • Discount

  7.9 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.7 (5359)
  Fra kr 574 / dag
 • Budget

  7.8 (9014)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  7 (7341)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Hertz

  7.9 (6177)
  Fra kr 827 / dag
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Fra kr 973 / dag
 • Enterprise

  8.8 (1712)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Edmonton?

Edmonton – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Edmonton) er april den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Edmonton), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Edmonton) er mai den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Mai er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Edmonton) er november den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Edmonton), er april den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Edmonton), er april den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Edmonton), er august den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Edmonton), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Edmonton - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Edmonton), er april den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Mai er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Edmonton

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Edmonton, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Edmonton

EasyTerra Bilutleie Edmonton sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

10016 106 St NW

Lokal informasjon for Edmonton

Innledning

Edmonton er hovedstaden i den kanadiske provinsen Alberta. Det er en base for turer gjennom North Saskatchewan River Valley, som består av over hundre kilometer av naturskjønne ruter. Hvis du ikke er ekstremt interessert i utendørssport: Edmonton er også hjem til de største kjøpesentrene i Nord-Amerika; det er mange teatre, og byen arrangerer en rekke begivenheter og festivaler hvert år.

Befolkning

Byen har over 1,1 millioner innbyggere, som gjør det til den nordligste byen i Nord-Amerika med over en million innbyggere.

Beliggenhet

Edmonton ligger sørvest i Canada, 668 meter over havet, langs begge elvebreddene av North Saskatchewan-elven. Edmonton har kuperte omgivelser med dype raviner. Den kanadiske fjelkjeden Rocky Mountains ligger 220 kilometer sørvest for byen.

Økonomi

Edmonton er det økonomiske sentrumet av provinsen Alberta, med sterk fokus på petroleum- og gassindustri og (finansielle) tjenester. Edmonton er imidlertid også hjem til IT-selskaper og andre high-tech-selskaper (hovedsakelig bioteknologi). Turisme spiller også en viktig rolle: Besøkende tiltrekkes av den vakre dalen River Valley og de mange kulturelle begivenhetene.

Flyplasser

Edmonton Internasjonale Lufthavn ligger 30 kilometer sør for sentrum i Leduc County. Flyplassen kan lett nås med leiebil. Fra Edmonton sentrum tar du Gateway Blvd og motorveien Queen Elizabeth II.

Offentlig Transport

Edmonton har glimrende offentlig busstransport. Det går også en bybane-linje fra Clareview Station i den nordøstlige delen av byen til Century Park Station, via universitetsområdet til Universitet i Alberta.

Trafikk og Parkering

De fleste gatene i Edmonton følger et klart mønster: det går avenyer fra øst til vest; gater fra nord til sør. Det er noen unntak, men generelt vil du ikke ha noen problemer med å finne veien rundt i byen. Det er heller ikke vanskelig å finne en parkeringsplass for leiebilen din: Du kan parkere i gaten eller et av parkeringshusene, hvis beliggenheter er skiltet.

Hoteller

Byen tilbyr et godt utvalg av overnattingssteder. Hoteller i mellomklassen er stort sett å finne i sentrum, mens lavpris-alternativer er å finne i den sørlige delen av byen og øst for sentrum. Luksuriøse overnattingssteder kan bli funnet ved de fineste stedene, spredt rundt omkring i byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Edmonton anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Canadian dollar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  50 - 100 km/h
 • Språk
  English, French
 • Populær bilklasse
  Mellomstor

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • National Car Rental
 • Alamo
 • Discount
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Hertz
 • Thrifty
 • Enterprise
 1. Hjem
 2. Bilutleie Canada
 3. Bilutleie Edmonton