Bilutleie Edmonton

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Edmonton på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Edmonton

  1. Hjem
  2. Bilutleie Canada
  3. Edmonton

EasyTerra Bilutleie Edmonton er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Edmonton

Bilutleie Edmonton
Bilutleie Edmonton

Innledning

Edmonton er hovedstaden i den kanadiske provinsen Alberta. Det er en base for turer gjennom North Saskatchewan River Valley, som består av over hundre kilometer av naturskjønne ruter. Hvis du ikke er ekstremt interessert i utendørssport: Edmonton er også hjem til de største kjøpesentrene i Nord-Amerika; det er mange teatre, og byen arrangerer en rekke begivenheter og festivaler hvert år.

Befolkning

Byen har over 1,1 millioner innbyggere, som gjør det til den nordligste byen i Nord-Amerika med over en million innbyggere.

Beliggenhet

Edmonton ligger sørvest i Canada, 668 meter over havet, langs begge elvebreddene av North Saskatchewan-elven. Edmonton har kuperte omgivelser med dype raviner. Den kanadiske fjelkjeden Rocky Mountains ligger 220 kilometer sørvest for byen.

Økonomi

Edmonton er det økonomiske sentrumet av provinsen Alberta, med sterk fokus på petroleum- og gassindustri og (finansielle) tjenester. Edmonton er imidlertid også hjem til IT-selskaper og andre high-tech-selskaper (hovedsakelig bioteknologi). Turisme spiller også en viktig rolle: Besøkende tiltrekkes av den vakre dalen River Valley og de mange kulturelle begivenhetene.

Flyplasser

Edmonton Internasjonale Lufthavn ligger 30 kilometer sør for sentrum i Leduc County. Flyplassen kan lett nås med leiebil. Fra Edmonton sentrum tar du Gateway Blvd og motorveien Queen Elizabeth II.

Offentlig Transport

Edmonton har glimrende offentlig busstransport. Det går også en bybane-linje fra Clareview Station i den nordøstlige delen av byen til Century Park Station, via universitetsområdet til Universitet i Alberta.

Trafikk og Parkering

De fleste gatene i Edmonton følger et klart mønster: det går avenyer fra øst til vest; gater fra nord til sør. Det er noen unntak, men generelt vil du ikke ha noen problemer med å finne veien rundt i byen. Det er heller ikke vanskelig å finne en parkeringsplass for leiebilen din: Du kan parkere i gaten eller et av parkeringshusene, hvis beliggenheter er skiltet.

Hoteller

Byen tilbyr et godt utvalg av overnattingssteder. Hoteller i mellomklassen er stort sett å finne i sentrum, mens lavpris-alternativer er å finne i den sørlige delen av byen og øst for sentrum. Luksuriøse overnattingssteder kan bli funnet ved de fineste stedene, spredt rundt omkring i byen.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Edmonton anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Edmonton

EasyTerra Bilutleie Edmonton sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Canada, men i en annen by enn Edmonton, klikk deg frem til Bilutleie Canada-siden, der du kan velge byen i Canada der du vil leie en bil.