• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Liberia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Liberia på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Liberia

EasyTerra Bilutleie Liberia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Liberia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Liberia

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Liberia

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Liberia. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.9 (7915)
  Fra kr 1092 / dag
 • Easycar

  9 (16)
  Fra kr 440 / dag
 • Solid Car Rental

  7.9 (6)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Avis

  7.7 (5354)
  Fra kr 413 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4896)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  7 (9008)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  6.9 (7334)
  Fra kr 305 / dag
 • Amigo Rent a car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 755 / dag
 • Costa Rent

  Ingen vurderinger
  Fra kr 366 / dag
 • ACE Rent A Car

  Ingen vurderinger
  Fra kr 560 / dag
 • Mex Rent a Car

  5.7 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Green Motion

  7 (1711)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2995)
  Fra kr 313 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.1 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.9 (1709)
  Fra kr 1203 / dag
 • Payless Car Rental

  7.6 (456)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  8 (2937)
  Fra kr 327 / dag
 • Hertz

  7.7 (6171)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  8.8 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Dollar Rent a Car

  7.1 (3862)
  Fra kr 220 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Liberia?

Liberia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Liberia) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. August er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Liberia) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil August er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Liberia), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Liberia) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Liberia) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Liberia), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Liberia), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Liberia), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Liberia), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Liberia), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Liberia), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (Liberia), er august den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Liberia - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (Liberia), er januar den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Liberia

Hvis du er ute etter en leiebil i Costa Rica, men i en annen by enn Liberia, klikk deg frem til Bilutleie Costa Rica-siden, der du kan velge byen i Costa Rica der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Liberia

EasyTerra Bilutleie Liberia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Liberia

Innledning

For de fleste turister er byen Liberia i Costa Rica bare knutepunkt som brukes for å nå strendene på Stillehavskysten, deriblant Playa del Coco, Playa Hermosa og kysten av Papagayo-halvøya. Selve byen har lite å tilby, utenom safariparken Áfrika mía.

Befolkning

Byen har over 35 000 innbyggere.

Beliggenhet

Liberia ligger i provinsen Guanacaste, nordvest i Costa Rica, mer enn 200 kilometer fra hovedstaden San José. Byen ligger ved elven ved samme navn, som har sitt utspring fra skråningen av vulkanen Rincón de la Vieja (1916 meter). Vulkanens omgivelser, nordvest for Liberia, er en nasjonalpark med varme kilder, fosser og elver.

Økonomi

Takket være flyplassen og det økende antallet internasjonale flyreiser er det økende turisme til Liberia og omgivelsene. Turisme er derfor en viktig inntektskilde for byen. De senere årene har også enkelte high-tech-selskaper slått seg ned i Liberia.

Flyplasser

Liberias flyplass heter Daniel Oduber Quirós Internasjonale Lufthavn og ligger 6 kilometer vest for sentrum. Det er landets andre internasjonale lufthavn, etter Juan Santamaría Internasjonale Lufthavn nær hovedstaden San José. Lufthavnen kan lett nås med leiebil: fra sentrum tar du veien langs flyplassen til Nicoya. Avkjørselen til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Den offentlige transporten i og rundt Liberia er god: Det er et omfattende nettverk av busser, både i byen og til de populære strendene. Det går også buss til grensen til Nicaragua, nord for Liberia, og til San José, sørøst for byen.

Trafikk og Parkering

Av sikkerhetsmessige årsaker fraråder vi å parkere leiebilen din i gaten. Parker alltid i et parkeringshus eller på en bevoktet parkeringsplass. Som sagt, folk flest bor ikke veldig lenge i selve byen. Det er heller ikke nødvendig, da hovedveien Pan-American-Highway går rett gjennom Liberia. Via motorveien vil du raskt nå den nicaraguanske grensen eller San José, Costa Ricas hovedstad.

Hoteller

De fleste hotellene i Liberia ligger øst for Pan-American-Highway, mellom Avenida 4 og 7. Folk flest velger imidlertid et hotell eller feriested på Stillehavet. Særlig Papagayo-halvøya, på nordsiden av Bahia Culebra, har opplevd økende turisme de siste årene. Utenom overnattingssteder i mellomklassen vil du her finne fire- og femstjerners hoteller.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Liberia anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Easycar
 • Solid Car Rental
 • Avis
 • Thrifty
 • Budget
 • Europcar
 • Amigo Rent a car
 • Costa Rent
 • ACE Rent A Car
 • Mex Rent a Car
 • Green Motion
 • Keddy By Europcar
 • NÜ Car Rentals
 • Enterprise
 • Payless Car Rental
 • Sixt
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Dollar Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Costa Rica
 3. Bilutleie Liberia