• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie San José

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i San José på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie San José

EasyTerra Bilutleie San José er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i San José

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i San José

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i San José

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på San José. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Easycar

  8.8 (15)
  Fra kr 517 / dag
 • Alamo

  8.7 (7822)
  Fra kr 545 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.6 (1693)
  Fra kr 723 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Amigo Rent a car

  8.1 (4)
  Fra kr 240 / dag
 • Solid Car Rental

  8 (6)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Jumbocar

  7.9 (18)
  Fra kr 292 / dag
 • Hertz

  7.9 (6092)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.7 (2872)
  Fra kr 418 / dag
 • Avis

  7.6 (5291)
  Fra kr 371 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2948)
  Fra kr 285 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4780)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Fra kr 311 / dag
 • Budget

  7.5 (8915)
  Fra kr 639 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3785)
  Fra kr 215 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 313 / dag
 • Europcar

  6.5 (7227)
  Fra kr 272 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Fra kr 387 / dag
 • Costa Rent

  3.5 (1)
  Fra kr 389 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 228 anmeldelser

Når bestille en leiebil i San José?

San José – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (San José) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (San José) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (San José), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (San José) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (San José) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (San José), er oktober den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt San José

Hvis du er ute etter en leiebil i Costa Rica, men i en annen by enn San José, klikk deg frem til Bilutleie Costa Rica-siden, der du kan velge byen i Costa Rica der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i San José

EasyTerra Bilutleie San José sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Best Western Irazu Hotel
C. Lindora
Paseo Colón Esquina Calle 30
Wyndham San José Herradura
C. 34
Hotel Best Western Irazu

Lokal informasjon for San José

Innledning

San José er hovedstaden i Costa Rica, et land i Mellom Amerika. Dette er landets sosiale, økonomiske, politiske og kulturelle senter. Det er en aktiv og relativt ung by. San José begynte å bli bebygget i andre halvdel av det 19. århundre. Derfor er det relativt få bygninger fra den spanske kolonitiden sammenlignet med andre Latin Amerikanske byer.

Befolkning

Offisielt har byen 350,000 innbyggere, men dette antallet gjelder San José Canton, byens sentrum. Inkludert forstedene bor mer enn en halv million mennesker i San José. Costaricanerne snakker spansk, men mange av dem har kjennskap til engelsk.

Beliggenhet

San José ligge midt i sentral Plateau (Cordillera Central) i Costa Rica, på en høyde på over 1,100 meter. Byen er omringet av grønne fjell og daler.

Økonomi

Costa Rica økonomi er bygget på ladbruk og eco-turisme (omtrent 70% av Costa Rica er Nasjonal Park). I selve byen er det lite som tyder på det: San José er et administrativ og forretningssenter. Nylig har utenlandske investorer investert en god del penger i utviklingen av farmasøytisk og elektronikk industrien i San José. Hotellbransjen er også en voksende industri.

Flyplasser

Juan Santamaría Lufthavn ligger 20 kilometer vest for byen. Det tar ca. 30 minutter å kjøre til byen med bil, men det kan ta betydelig lengre tid under rushtiden om morgenen og kveldene.

Offentlig transport

Den offentlige transporten i San José består av busser. Spørsmålet er om du ønsker å bruke dette bussystemet, fordi det er der lommetyvene er mest aktive. Det finnes også regionale bussforbindelser, og internasjonale bussforbindelser til nabolandene Nicaragua og Panama. Bussene er ganske komfortable, men ikke mist bagasjen av syne. Du bør ikke gå med på å legge bagasjen din i bagasjerommet.
Taxiene er billige i San José. Benytt kun de offentlige taxiene med taksameter. De offentlige taxiene er røde med en nummerert gul trekant. Flyplass taxiene er oransje.

Trafikk og Parkering

Du vil sannsynligvis trenge noe tid til å venne deg til å kjøre i San José. Veiene er smale, og måten lokalbefolkningen kjører på skal det noe til å venne seg til. Bilistene benytter hver lille åpning de ser til å komme seg forbi noen få meter, særlig i morgen og kveldsrushen. Veiskilt er sårt savnet. Mange gater, f. eks, mangler noe som helst indikasjoner. På veiene utenfor byen pass opp for hull på veidekke. Unngå å kjøre om natten. Hvis du skulle få en bot, betal aldri på stedet, men la bilutleieselskapet ta seg av det.

Du kan parkere bilen på gaten i San José, men det finnes steder der det er ulovlig i morgen og kveldsrushtiden. Det finnes mange offentlige parkeringsplasser hvor bilen kan stå i sikkerhet. Ikke legg igjen verdisaker i bilen, ikke engang i bagasjerommet. Og selvfølgelig: lås bilen nøye. Det kan være smart å låse dørene også mens du kjører. Hvis du punkterer, avslå eventuell "hjelp" fra fremmede. De er kanskje ute etter dine eiendeler.

Hoteller

San José har rikelig tilbud på hoteller. De beste ligger ikke i byens sentrum, men utenfor. Selv om Costa Rica er en populær destinasjon det vakre vilt og dyrelivet velger få turister å tilbringe mye tid i hovedstaden. Vi anbefaler, imidlertid, å bestille hotell på forhånd, for å unngå å være en åpenbar turist som vandrer omkring i gatene og leter etter et sted å overnatte.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om San José, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Easycar
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Amigo Rent a car
 • Solid Car Rental
 • Jumbocar
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Europcar
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Costa Rent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Costa Rica
 3. Bilutleie San José