• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie San José Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i San José Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie San José Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie San José Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i San José Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Passasjervan
SUV

Utvalg av utleiere etter San José Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på San José Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Easycar

  8.8 (15)
  Fra kr 516 / dag
 • Alamo

  8.8 (7818)
  Fra kr 544 / dag
 • National Car Rental

  8.6 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8.6 (1693)
  Fra kr 721 / dag
 • NÜ Car Rentals

  8.2 (19)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Amigo Rent a car

  8.1 (4)
  Fra kr 239 / dag
 • Solid Car Rental

  8 (6)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Jumbocar

  7.9 (18)
  Fra kr 292 / dag
 • Hertz

  7.9 (6088)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Sixt

  7.7 (2870)
  Fra kr 418 / dag
 • Avis

  7.6 (5290)
  Fra kr 370 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.6 (2946)
  Fra kr 258 / dag
 • Thrifty

  7.5 (4777)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Payless Car Rental

  7.5 (449)
  Fra kr 310 / dag
 • Budget

  7.5 (8911)
  Fra kr 638 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.5 (3783)
  Fra kr 205 / dag
 • Green Motion

  7.1 (1694)
  Fra kr 312 / dag
 • Europcar

  6.4 (7224)
  Fra kr 271 / dag
 • Mex Rent a Car

  6.3 (44)
  Ingen priser tilgjengelig
 • ACE Rent A Car

  4.9 (3)
  Fra kr 386 / dag
 • Costa Rent

  3.5 (1)
  Fra kr 429 / dag

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos San José Lufthavn

San José Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (San José Lufthavn) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (San José Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (San José Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en sedan?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av sedan. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. August er den mest populære måneden for leie av sedan på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

San José Lufthavn - Når er det billigst å leie en varebil?

På denne destinasjonen (San José Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av varebil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av varebil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested San José Lufthavn

Stedsinformasjon for San José Lufthavn

San José Lufthavn i et nøtteskall

Flyplassen i Costa Ricas hovedstad ligger 17 kilometer nord-vest for San José, nær byen Alajuela. Offisielt blir flyplassen kalt Juan Santamaría, etter en soldat som ble drept i krigen mot amerikanerne i 1856. Flyplassen er nylig blitt privatisert. Den nye eieren satte igang å utvide og modernisere flyplassen.

Det er ikke togforbindelser til flyplassen, men det er lett å komme frem med bil og buss.

Det er ikke hotell på flyplassen, men mellom flyplassen og San José er det flere hoteller. Det er begrenset antall butikker, hovedsakelig er det suvenirbutikker. Det er tre fast-food restauranter, og prisene er ganske høye. Det er ikke business-fasiliteter, men det vil komme en business-lounge etter at moderniseringen av flyplassen er ferdig. I tillegg har flyplassen tre ATM-automater og vekslekontor, som bare veksler små beløp, og med ugunstig valutakurs. Terminalbygningen er rimelig tilrettelagt for handikappede.

I flyfartsindustrien er San Jose Lufthavn indikert med forkortelsene SJO (IATA-kode) og MROC (ICAO-kode).

Link til San José Lufthavns offentlige webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Costa Rican colón
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  60 km/h
 • Språk
  Spanish
 • Populær bilklasse
  SUV

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Easycar
 • Alamo
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • NÜ Car Rentals
 • Amigo Rent a car
 • Solid Car Rental
 • Jumbocar
 • Hertz
 • Sixt
 • Avis
 • Keddy By Europcar
 • Thrifty
 • Payless Car Rental
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Green Motion
 • Europcar
 • Mex Rent a Car
 • ACE Rent A Car
 • Costa Rent