Bilutleie Punta Cana

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Punta Cana på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Punta Cana

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Punta Cana på dine vegne.

Book before 25 February 2019 and pick up your rental by Sunday 7 April 2019
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Punta Cana

  1. Hjem
  2. Bilutleie Den dominikanske republikk
  3. Punta Cana
EasyTerra Bilutleie Punta Cana er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Punta Cana

Bilutleie Punta Cana
Bilutleie Punta Cana

Innledning

Punta Cana er sentrumet for turiststrendene på østkysten av Den dominikanske republikk. Det er uten tvil det mest populære feriemålet i landet, sammen med Puerto Plata på nordkysten. Turister kommer imidlertid ikke bare på grunn av de hvite sandstrendene; takket være de nærliggende golfbanene, er området også populært blant golfere.

Befolkning

Byen har et anslått innbyggertall på ca. 100 000.

Beliggenhet

Punta Cana ligger på den østlige kysten av Den dominikanske republikk. Hele den østlige kyststripen kalles ofte Punta Cana, men dette er feil. Badestedene Cabeza de Toro, Bavaro, El Cortecito, Arena Gorda, Macao og Uvero Alto ligger nord for byen.

Økonomi

Punta Cana har vokst takket være turisme. Dessuten er byen et av de største feriemålene i hele Kariben. Kort sagt, turisme er den overlegent viktigste inntektskilden.

Flyplasser

For de fleste turister er Punta Cana Lufthavn inngangsporten til landet. Eller rettere sagt, til strendene på østkysten. Flyplassen ligger sentralt mellom strendene og feriestedene. Når du kommer nordfra kan flyplassen nås med leiebil via motorveien Cap Cana; fra sør tar du veien Boulevard Hotelero. Begge veiene er forbundet med Carretera Aeroporto til flyplassen. Veien til flyplassen er tydelig skiltet.

Offentlig Transport

Det går tilsynelatende busser fra flyplassen til destinasjoner langs kysten, men de kjører veldig sjeldent. Og når de kjører, er de ofte fullpakkede. Dette gjelder også såkalte guaguas: minibusser som offisielt rommer 9 passasjerer, men de kan "lett" romme over 20 mennesker. Caros publicos er vanlige biler som fungerer som delte taxier og som også har plass til flere passasjerer enn det som er offisielt tillatt. Sist men ikke minst er det offisielle taxier, men du trenger gode forhandlingsevner for å forhandle frem en rettferdig pris.

Trafikk og Parkering

Med tanke på det vi nevnte ovenfor tenker du sannsynligvis: La oss skaffe en leiebil. Dette er en god ide, men forsøk først å akklimatisere deg til og forstå trafikkreglene (eller rettere sagt, mangelen på regler). For eksempel, det er en regel i Den dominikanske republikk at den største bilen har prioritet. Særlig i innlandet kan også veiene være i dårlig forfatning. Kort sagt: Kjør forsiktig og forvent det uventede. Å finne en parkeringsplass er enkelt, men parker helst ved en bevoktet parkeringsfasilitet.

Hoteller

Det er et enormt utvalg av overnattingssteder i og rundt Punta Cana. De fleste hoteller og feriesteder ligger like langs kysten og ikke bare i nærheten av Punta Cana (se Beliggenhet for andre badesteder langs østkysten). Den totale lengden på strendene langs kysten utgjør omtrent 40 kilometer. Høysesongen varer fra desember til april. Hvis du ønsker å besøke Punta Cana i denne perioden, anbefaler vi å bestille overnatting god tid i forveien.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Punta Cana anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Punta Cana

EasyTerra Bilutleie Punta Cana sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Den dominikanske republikk, men i en annen by enn Punta Cana, klikk deg frem til Bilutleie Den dominikanske republikk-siden, der du kan velge byen i Den dominikanske republikk der du vil leie en bil.