• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

landing_page.search_main.title.worry_free

landing_page.search_main.subscript.worry_free

Bilutleie Kittila

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kittila på dine vegne.

 
 
 
Legg inn by- eller flyplasskode
- dager

usps_block.worry_free.title usps_block.worry_free.title.worry_free

 • search_main.usp.worry_free.covered_own_risk search_main.usp.worry_free.covered_own_risk_subscript
 • search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage search_main.usp.worry_free.unlimited_mileage_subscript
 • search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies search_main.usp.worry_free.only_the_best_rental_companies_subscript
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 1 feb – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kittila

EasyTerra Bilutleie Kittila er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Kittila

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Kittila

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV

Bilutleiefirmaer i Kittila

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Kittila. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Sixt

  8.8 (2823)
  Fra kr 526 / dag
 • FiRENT

  8.7 (27)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Budget

  8.6 (8821)
  Fra kr 501 / dag
 • Alamo

  8.6 (7746)
  Fra kr 390 / dag
 • Thrifty

  8.6 (4740)
  Fra kr 484 / dag
 • Europcar

  8.5 (7123)
  Fra kr 532 / dag
 • Avis

  8.4 (5233)
  Fra kr 464 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.4 (41)
  Fra kr 1048 / dag
 • Hertz

  8.3 (6033)
  Fra kr 515 / dag
 • National Car Rental

  8.1 (361)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  8 (1687)
  Fra kr 450 / dag
 • Finn-Rent

  7.9 (28)
  Fra kr 360 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2919)
  Fra kr 486 / dag
 • addCarRental

  7.7 (92)
  Fra kr 11717 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1692)
  Fra kr 369 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 226 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Kittila?

Kittila – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Kittila) er mai den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Kittila) er mai den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Kittila), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Kittila) er mai den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Kittila) er september den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Kittila), er september den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Kittila), er mai den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Kittila), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Kittila), er september den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Kittila), er mai den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Kittila), er september den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Kittila), er mai den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Januar er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Kittila - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Kittila) er januar den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Januar er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Kittila

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Kittila, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Kittila

EasyTerra Bilutleie Kittila sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Kittila

Innledning

Kittilä er en by i finsk Lappland. Levi nær Kittilä er en av de største finske ski alpinanlegg og et populært reisemål for skiløpere. En annen attraksjon i vintermånedene er Lainio, en landsby helt bygget av snø og is.

Befolkning

Landsbyen har over 6000 innbyggere.

Beliggenhet

Kittilä ligger nord i Finland, om lag 130 kilometer nord for Polarsirkelen, og ikke langt fra grensen til Sverige.

Økonomi

Turisme er en viktig pilar i økonomien. Den skianlegg Levi trekker titusener av vintersport fanatikere årlig. Den vintersport sesongen er også lang: fra midten av oktober til midten av mai!

I tillegg utnytter et kanadisk selskap, Agnico-Eagle Mines, et av de største gullgruvene i Europa.

Flyplasser

Kittilä Lufthavn ligger fire kilometer nord for landsbyen og sju kilometer sør for alpinsport Levi. Det er direkte forbindelser med blant andre den finske hovedstaden Helsinki. Flyplassen ligger rett ved hovedveien mellom Kittilä og Levi (Levintie, vei nummer 79) og er derfor lett tilgjengelig med leiebil.

Offentlig transport

Det er god offentlig buss transport, både innen ski resort Levi som mellom Levi og Kittilä.

Trafikk og parkering

En leiebil er et godt transportmiddel for å utforske Kittilä og omgivelsene, ski feriestedene Levi og de enorme skogene i denne delen av Finland. Må huske på noen ganger alvorlig værforholdene i vinter. Du må også vokte spillet plutselig krysset veien.

Hoteller

Kittilä tilbyr kun et begrenset antall rom, men tilførselen i Levi er stort. Det er mer enn 20.000 hotellsenger tilgjengelig! I vintermånedene men dette nummeret er knapt tilstrekkelig. Vi anbefaler derfor bestiller overnatting i god tid, spesielt hvis du ønsker å besøke Kittilä rundt jul, nyttår eller påske.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Kittilä, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sixt
 • FiRENT
 • Budget
 • Alamo
 • Thrifty
 • Europcar
 • Avis
 • Autounion Car Rental
 • Hertz
 • National Car Rental
 • Enterprise
 • Finn-Rent
 • Keddy By Europcar
 • addCarRental
 • Green Motion
 • Global Rent a Car
 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Kittila