Bilutleie Kittila

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Kittila på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Kittila

 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Kittila
EasyTerra Bilutleie Kittila er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Kittila

Innledning

Kittilä er en by i finsk Lappland. Levi nær Kittilä er en av de største finske ski alpinanlegg og et populært reisemål for skiløpere. En annen attraksjon i vintermånedene er Lainio, en landsby helt bygget av snø og is.

Befolkning

Landsbyen har over 6000 innbyggere.

Beliggenhet

Kittilä ligger nord i Finland, om lag 130 kilometer nord for Polarsirkelen, og ikke langt fra grensen til Sverige.

Økonomi

Turisme er en viktig pilar i økonomien. Den skianlegg Levi trekker titusener av vintersport fanatikere årlig. Den vintersport sesongen er også lang: fra midten av oktober til midten av mai!

I tillegg utnytter et kanadisk selskap, Agnico-Eagle Mines, et av de største gullgruvene i Europa.

Flyplasser

Kittilä Lufthavn ligger fire kilometer nord for landsbyen og sju kilometer sør for alpinsport Levi. Det er direkte forbindelser med blant andre den finske hovedstaden Helsinki. Flyplassen ligger rett ved hovedveien mellom Kittilä og Levi (Levintie, vei nummer 79) og er derfor lett tilgjengelig med leiebil.

Offentlig transport

Det er god offentlig buss transport, både innen ski resort Levi som mellom Levi og Kittilä.

Trafikk og parkering

En leiebil er et godt transportmiddel for å utforske Kittilä og omgivelsene, ski feriestedene Levi og de enorme skogene i denne delen av Finland. Må huske på noen ganger alvorlig værforholdene i vinter. Du må også vokte spillet plutselig krysset veien.

Hoteller

Kittilä tilbyr kun et begrenset antall rom, men tilførselen i Levi er stort. Det er mer enn 20.000 hotellsenger tilgjengelig! I vintermånedene men dette nummeret er knapt tilstrekkelig. Vi anbefaler derfor bestiller overnatting i god tid, spesielt hvis du ønsker å besøke Kittilä rundt jul, nyttår eller påske.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Kittilä, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • addCarRental
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Finn-Rent
 • FiRENT
 • Green Motion
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Kittila

EasyTerra Bilutleie Kittila sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Kittila, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.