Bilutleie Helsingfors

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Helsingfors på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Helsingfors

 1. Hjem
 2. Bilutleie Finland
 3. Bilutleie Helsingfors
EasyTerra Bilutleie Helsingfors er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Helsingfors

Bilutleie Helsingfors
Bilutleie Helsingfors

Innledning

Siden 1812 har Helsingfors vært hovedstaden i Finland. På den tiden hørte landet til Russland, men den russiske Czar var generøs nok til å unne Grand hertug av Finland en vakker hovedstad. Johan Albrecht Ehrenström og Carl Ludwig Engel fikk i oppdrag å forvandle handelstorget Helsinfors til en by i empire-stil. Dette er fortsatt synlig i området rundt den Lutheranske Katedralen.

Befolkning

Selve byen har 560,000 innbyggere, men inkludert forsteder er antallet mennesker som bor i Helsingfors rundt en million.

Beliggenhet

Helsingfors ligger i yttergrensen i sør ved Finskebukta. Byen ble bygget på noen øyer rundt en demning. På den andre siden av vannet ligger estiske hovedstaden Tallinn, mens den russiske byen St. Petersburg ligger omtrent 300 kilometer mot øst.

Økonomi

Informasjonsteknologi og finansielle tjenester er ryggraden for økonomien. Den største mobiltelefon produsenten Nokia har sitt hovedkvarter i Helsingfors.

Omtrent en tredjedel av bruttonasjonalproduktet i Finland realiseres i og omkring Helsingfors. Den gjennomsnittlige inntekten er rundt 1.5 ganger høyere enn i resten av Finland, noe som gjør Helsingfors til en av de mest velstående byer i Europa.

Flyplasser

Det fulle navnet på flyplassen i Finland hovedstad er Helsingfors Vanda Lufthavn. Den ligger 18 kilometer nord for byen. Det er lett å komme seg dit fra Circular Road III (Kehä III) og fra vei 45 til/fra Tusby.

Offentlig transport

Helsingfors har et omfattende trikknettverk. Linjene 3B og 3T (T står for Turist) mange interessante steder i byen.
Busser avgår fra to forskjellige stasjoner: fra stedet ved togstasjonen (Rautatieasema) og fra T-banestasjonen Kamppi. Regionalbusser avgår også derfra, og fungerer også som en undergrunnsbane stasjon. De som besøker Helsingfors har liten interesse i byens undergrunnsbane. Det finnes ingen undergrunnsbane som deler forstedene øst for byen.
Fra markedsplassen (Kauppatori) går det ferjer som betjenes av Suomenlinna til ferieøyene utenfor kysten. Det går også ferjer til Tallinn (Estland) og Stockholm (Sverige).
I tillegg finnes Bysyklene, som kan leies på en av de 26 bysykkel stasjonene for € 2,00.

Trafikk og Parkering

Å kjøre i den finske hovedstaden er veldig enkelt. Trafikkstrømmen blir overvåket fra et sentralkommando senter. Hvis nødvendig blir trafikklysene styrt fra dette senteret for å lette trafikk opphopninger. Busser og trikker har forkjørsrett, vanligvis blir dette arrangert av trafikklysene.

Fra Helsingfors er det flotte motorveier til Turku i vest, Tampere og Lahti i nord, og Porvoo og St. Petersburg i øst.

Sentrum av Helsingfors er delt inn i tre parkeringssoner. I alle sonene må man betale for å parkere mandag til fredag, og i sone 1 (shopping-området) betaler man også på lørdager. Det er lett å parkere bilen din i et av parkeringshusene i sentrum. Om det er ledig parkeringsplass er tydelig indikert på skilt langs veien i hele sentrum.

Hoteller

Helsingfors har et stort antall hoteller i alle prisklasser. Det finnes en rimelig forsyning av budsjett hoteller. Hotell Kämp hevder å være Finlands eneste 5 stjerner hotell. Rommene er priset deretter. Generelt sagt er det ikke vanskelig å finne et rom. Men hvis du vil være sikker på å få rom på et bestemt hotell, da anbefaler vi å bestille på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Helsingfors, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • addCarRental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Europcar
 • Finn-Rent
 • FiRENT
 • Green Motion
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • McRent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Touring Cars
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Helsingfors

EasyTerra Bilutleie Helsingfors sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Finland, men i en annen by enn Helsingfors, klikk deg frem til Bilutleie Finland-siden, der du kan velge byen i Finland der du vil leie en bil.