• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Helsingfors Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Helsingfors Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 25% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet vare til 27 mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Helsingfors Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Helsingfors Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Helsingfors Lufthavn

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Helsingfors Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Helsingfors Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Alamo

  8.7 (7817)
  Fra kr 253 / dag
 • Sixt

  8.6 (2870)
  Fra kr 249 / dag
 • Autounion Car Rental

  8.5 (41)
  Fra kr 285 / dag
 • FiRENT

  8.4 (27)
  Fra kr 338 / dag
 • Thrifty

  8.4 (4776)
  Fra kr 348 / dag
 • Avis

  8.3 (5289)
  Fra kr 406 / dag
 • Budget

  8.2 (8909)
  Fra kr 335 / dag
 • Hertz

  8.1 (6087)
  Fra kr 371 / dag
 • Europcar

  8.1 (7221)
  Fra kr 327 / dag
 • Enterprise

  8 (1691)
  Fra kr 284 / dag
 • National Car Rental

  7.9 (380)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2945)
  Fra kr 281 / dag
 • Your Rent

  7.7 (49)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Finn-Rent

  7.6 (33)
  Fra kr 317 / dag
 • Green Motion

  7.5 (1694)
  Fra kr 284 / dag
 • addCarRental

  7.5 (92)
  Fra kr 1265 / dag
 • Global Rent a Car

  7 (137)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 227 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Helsingfors Lufthavn

Helsingfors Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn) er april den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn) er oktober den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn) er oktober den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er april den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn), er oktober den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Helsingfors Lufthavn - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Helsingfors Lufthavn) er desember den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. August er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiested Helsingfors Lufthavn

Andre utleiesteder i Helsingfors

I tillegg til Helsingfors Lufthavn i Helsingfors sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Helsingfors:

Stedsinformasjon for Helsingfors Lufthavn

Helsingfors Lufthavn i et nøtteskall

Helsinki-Vantaa Lufthavn ligger 18 kilometers nord for Helsingfors. Den ble bygget for vinter OL i 1952, og anses som en de beste flyplassene i Europa. Flyplassen har to terminaler, en for utenlandsreiser (1) og en for innenlandsreiser (2). De to terminalene ligger 250 meter fra hverandre, og er koblet sammen av en innendørs korridor. Årlig prosesserer flyplassen rundt 13 millioner passasjerer.

Det er lett å komme seg til flyplassen med bil eller buss fra ringveien rundt Finland hovedstad. På flyplassen er det et hotell og mange barer, restauranter og butikker. Flyplassen huser også business lounger, banker, vekslingkontor og et apotek.

I luftfartsindustrien er Helsingfors Lufthavn indikert med forkortelsene HEL (IATA-kode) og EFHK (ICAO-kode).

Link til Helsingfors Lufthavn offisielle webside.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  80 km/h
 • Språk
  Swedish, Finnish
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo
 • Sixt
 • Autounion Car Rental
 • FiRENT
 • Thrifty
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Enterprise
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 • Finn-Rent
 • Green Motion
 • addCarRental
 • Global Rent a Car