• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Angoulême Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Angoulême Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 3. oktober
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Angoulême Jernbanestasjon

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Angoulême Jernbanestasjon

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Angoulême Jernbanestasjon

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Utvalg av utleiere etter Angoulême Jernbanestasjon

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Angoulême Jernbanestasjon. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Rent a car

  8.8 (29)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8 (7708)
  Fra kr 363 / dag
 • Avis

  7.9 (5737)
  Fra kr 511 / dag
 • Hertz

  7.5 (6548)
  Fra kr 375 / dag
 • Keddy By Europcar

  7.7 (3163)
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 237 anmeldelser

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Angoulême Jernbanestasjon

Bilutleiested Angoulême Jernbanestasjon

Andre utleiesteder i Angoulême

I tillegg til Angoulême Jernbanestasjon i Angoulême sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Angoulême:

Stedsinformasjon for Angoulême Jernbanestasjon

Generell informasjon

Angoulême Jernbanestasjon går helt tilbake til 1852, og var tidligere en del av "Collège Royal de la Marine". I gjennomgangsområdet vil du fremdeles ville en plakett som refererer til denne perioden. Den kunstneriske og kulturelle byen Angoulême ligger i det sørvestlige Frankrike, mellom La Rochelle og Bordeaux. Jernbanen går gjennom en tunnel under byen. Næringen i byen og omgivelsene består hovedsakelig av papirfabrikasjon og emballasjeindustri. På grunn av dette er byen også sentrumet for tegneserier i Frankrike. De viktigste europeiske festivalene avholdes her i mai hvert år. 

Transport

Du kan nå Angoulême fra Paris på 2 timer og 10 minutter og Bordeaux på 55 minutter via TGV-tog. Vil du fortsette å reise, men overnatte i nærområdet? Du finner taxier i nærheten av stasjonsbuffeen, og flere regionale og intercity-busser stopper foran stasjonen. Du kan også leie en bil i Angoulême. Etter bilturen kan du parkere bilen ved stasjonen. I sentrum av Angoulême kan du parkere på parkeringsplassen Gesta. Det er også en EFFIA-parkeringsplass overfor stasjonen.

Tjenester

Du finner en AED ved den nordlige utgangen av gjennomgangsområdet. Inne i gjennomgangsområdet er det en informasjonsskranke og en spesiell skranke for turister med funksjonshemninger. Det er rullestoler, heiser og ramper.

Restauranter

Inne i gjennomgangsområdet finner du en buffetrestaurant, en takeaway-restaurant og en bar. Overfor jernbanestasjonen finner du en Speed Burger der du kan ta deg et raskt måltid.

Butikker

Stasjonen har en Relay-kiosk. Denne internasjonale kjeden har et stort utvalg av magasiner, aviser bøker osv.

Nyttige lenker

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Rent a car
 • Europcar
 • Avis
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Angoulême
 4. Angoulême Jernbanestasjon