• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 41207636
Åpningstider

Bilutleie Angoulême

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Angoulême på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 25% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 29. februar 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Angoulême

EasyTerra Bilutleie Angoulême er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleiefirmaer i Angoulême

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Angoulême. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Avis

  8.6 (5940)
  Fra kr 318 / dag
 • Hertz

  8.3 (6852)
  Fra kr 381 / dag
 • Rent a car

  8.2 (31)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Europcar

  8.1 (8061)
  Fra kr 347 / dag
 • Enterprise

  9 (1921)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.4 (3331)
  Ingen priser tilgjengelig

Bilutleiefirmaer i og rundt Angoulême

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Angoulême, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Angoulême

EasyTerra Bilutleie Angoulême sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

24 Avenue Du Marechal Juin

Lokal informasjon for Angoulême

Innledning

Angoulême er en by som tidligere var omgitt av massive festningsverk. Disse har nå blitt erstattet med bulevarder som fremdeles går delvis over de tidligere bymurene og som gir deg en vakker utsikt over omgivelsene. Hvert år blir det arrangert gateløp på disse bulevardene (som kalles Remparts), og Angoulême er også sentrumet for tegneserier med tegneseriefestivalene Centre International de la Bande Dessinée og Festival International de la Bande-dessinée som holdes i Januar. 

Befolkning

Byen har 45 000 innbyggere.

Beliggenhet

Angoulême ligger i den sørvestlige delen av Frankrike, høyt over samløpet av de to elvene Charente og Anguienne. Byen Bordeaux ligger mer enn 130 kilometer sørvest for Angoulême.

Økonomi

Angoulême har lenge vært er et sentrum for papirindustrien (et av de mest kjente produktene er sigarettpapiret Rizla). Papirproduksjonen har avtatt betraktelig de siste tiårene. Det er en kruttfabrikk i nærheten av byen, og det blir også produsert maskindeler og sko. Angoulême håper å styrke lokaløkonomien med en ny utstillingshall. Vest for Angoulême ligger byen Cognac. Dette er naturligvis kjernen av regionen der denne drikken blir produsert.

Flyplasser

Aéroport d'Angoulême-Brie-Champniers er det fulle navnet til flyplassen som ligger 15 kilometer nordøst for Angoulême. Inntil nylig ble denne flyplassen brukt av det irske lavprisflyselskapet Ryanair, men de kansellerte flyturene til Angoulême i 2010. Det er uvisst om det snart vil gå flyturer igjen, kanskje da via et annet lavprisflyselskap.

Den nærmest internasjonale flyplassen er Bordeaux (Mérignac) Lufthavn, som kan nås med leiebil via motorveien A89.

Offentlig Transport

Angoulême har et godt bussystem, som administreres av selskapet Société de Transport du Grand Angoulême. I de fleste tilfeller kjører bussene til destinasjoner utenfor Angoulême, men de stopper også på forskjellige steder i selve byen.

Trafikk og Parkering

Det gamle sentrumet i Angoulême er en fotgjengersone. I resten av Angoulême vil du ikke ha vanskeligheter med å finne frem: Du vil raskt nå reisemålet ditt via bulevardene over de tidligere bymurene. Det kan være vanskelig å finne en parkeringsplass i gaten, men heldigvis finnes det parkeringshus i og rundt sentrum, deriblant to store parkeringshus i nærheten av togstasjonen. Parkeringshusenes beliggenhet er skiltet.

Hoteller

Angoulême har et godt utvalg av overnattingssteder. Du kan finne både typiske franske familiehoteller og filialer av internasjonale kjeder. Det finnes også gode hoteller nær byen, for eksempel ved golfbanen sørvest for Angoulême.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Angoulême anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Kompakt

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Hertz
 • Rent a car
 • Europcar
 • Enterprise
 • Keddy By Europcar
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Angoulême