• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 210
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Calvi Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Calvi Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. november – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Calvi Lufthavn

EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Tilbud på bilutleie Calvi Lufthavn

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Calvi Lufthavn
 • For eksempel: Renault Twingo
  Mini klasse
  For eksempel: Renault Twingo
 • Populær klasse
  For eksempel: VW Polo
  Økonomi klasse
  For eksempel: VW Polo
 • For eksempel: VW Golf
  Kompakt klasse
  For eksempel: VW Golf
 • For eksempel: Renault Laguna
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Renault Laguna
 • For eksempel: Renault Traffic
  Luksus klasse
  For eksempel: Renault Traffic
 • For eksempel: Citroen Grand Picasso
  Stasjonsvogn klasse
  For eksempel: Citroen Grand Picasso
 • For eksempel: Renault Scenic
  Passasjervogn klasse
  For eksempel: Renault Scenic

Utvalg av utleiere etter Calvi Lufthavn

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Calvi Lufthavn. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Europcar
  8.7 (6493)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Gjennomsnittlig dagspris per måned hos Calvi Lufthavn

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiested Calvi Lufthavn

Stedsinformasjon for Calvi Lufthavn

Calvi St. Catherine Lufthavn i et nøtteskall

Calvi St. Catherine Lufthavn ligger 6 km sørøst for Calvi. Calvi er et populært feriemål på den franske øya Korsika. De fleste flyreiser kommer fra Frankrike, men det finnes også noen internasjonale flygning.

Det er ingen jernbaneforbindelse mellom flyplassen og Calvi St. Catherine. I Calvi er det en togstasjon med forbindelser til Ajaccio og Bastia. Flyplassen er lett tilgjengelig fra motorveien. Det er ingen hoteller på flyplassen, men du vil kunne finne overnatting i nærheten.

Det er noen få butikker og restauranter på flyplassen. Det er ingen spesielle forretnings fasiliteter. Flyplassen har bare en postkasse og en førstehjelp stasjon.

I luftfarts industrien Calvi St. Catherine Lufthavn indikert med forkortelsene CLY (IATA-kode) og LFKC (ICAO flyplasskode).

Link til den offisielle webside til Calvi St. Catherine Lufthavn.

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære bilutleiere
  Europcar

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet? Europcar