• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636
Åpningstider

Bilutleie Ajaccio

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Ajaccio på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Ajaccio

EasyTerra Bilutleie Ajaccio er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Populære steder for bilutleie i Ajaccio

Disse stedene er de mest populære for bilutleie i Ajaccio

Bilutleie tilbud i Ajaccio

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Ajaccio

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Stasjonsvogn
Passasjervan
Kabriolet
SUV
Elektrisk

Bilutleiefirmaer i Ajaccio

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Ajaccio. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.

 • Rent a car

  8.8 (25)
  Fra kr 334 / dag
 • Europcar

  8.2 (7341)
  Fra kr 313 / dag
 • Sixt

  8.1 (2941)
  Fra kr 296 / dag
 • Alamo

  8 (7920)
  Fra kr 333 / dag
 • Avis

  7.6 (5359)
  Fra kr 405 / dag
 • Budget

  7.6 (9014)
  Fra kr 335 / dag
 • Hertz

  6.7 (6177)
  Fra kr 245 / dag
 • Dollar Rent a Car

  7.9 (3864)
  Ingen priser tilgjengelig
 • National Car Rental

  7.5 (384)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Thrifty

  7.7 (4903)
  Ingen priser tilgjengelig
 • Enterprise

  7.8 (1712)
  Fra kr 305 / dag
 • ADA

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig
 • Keddy By Europcar

  7.8 (2997)
  Ingen priser tilgjengelig
 • AVIS Car-Away

  Ingen vurderinger
  Ingen priser tilgjengelig

Nylige anmeldelser

Kunder gir oss 8.4/10 av 231 anmeldelser

Når bestille en leiebil i Ajaccio?

Ajaccio – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i miniklassen?

På denne destinasjonen (Ajaccio) er desember den billigste måneden for å leie en bil i miniklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag for å leie en bil. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i miniklassenpå denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i økonomiklassen

På denne destinasjonen (Ajaccio) er november den billigste måneden å leie en bil i økonomiklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året betaler du i gjennomsnitt /per dag for å leie en bil Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i økonomiklassen på denne destinasjonen (Ajaccio), du betaler i gjennomsnitt /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i kompaktklassen?

Denne destinasjonen (Ajaccio) er november den billigste måneden for å leie en bil i kompaktklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i kompaktklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio – På hvilken tid av året er det billigst å leie en bil i mellomklassen?

På denne destinasjonen (Ajaccio) er desember den billigste måneden for å leie en bil i mellomklassen. Gjennomsnittsprisen er /per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. Juli er den mest populære måneden for å leie en bil i mellomklassen på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en standardbil?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er november den billigste måneden for leie av standardbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av standardbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en stor bil?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er januar den billigste måneden for leie av fullstørrelsesbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. April er den mest populære måneden for leie av fullstørrelsesbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en luksusbil?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er september den billigste måneden for leie av luksusbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av luksusbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en stasjonsvogn?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er desember den billigste måneden for leie av stasjonsvogn. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av stasjonsvogn på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en SUV?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er november den billigste måneden for leie av SUV. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av SUV på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en flerbruksbil?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er november den billigste måneden for leie av flerbruksbil. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. Juli er den mest populære måneden for leie av flerbruksbil på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en liten rimelig varebil?

På denne destinasjonen (Ajaccio), er september den billigste måneden for leie av minibus. Gjennomsnittsprisen er /dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /dag. September er den mest populære måneden for leie av minibus på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Ajaccio - Når er det billigst å leie en kabriolet?

På denne destinasjonen (Ajaccio) er desember den billigste måneden for å leie en cabriolet. Gjennomsnittsprisen er %cheapestMonthAveragePricePerDayg%/per dag. Resten av året er gjennomsnittsprisen /per dag. September er den mest populære måneden for å leie en cabriolet på denne destinasjonen, gjennomsnittsprisen er /per dag. For å sikre et bredt utvalg og de beste prisene, anbefaler vi deg å bestille leiebil i god tid i forveien. Å vente til i siste liten kan føre til begrenset utvalg og høyere priser.

Bilutleiefirmaer i og rundt Ajaccio

Hvis du er ute etter en leiebil i Frankrike, men i en annen by enn Ajaccio, klikk deg frem til Bilutleie Frankrike-siden, der du kan velge byen i Frankrike der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Ajaccio

EasyTerra Bilutleie Ajaccio sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

1 Rue Paul Colonna d'Istria
16 Cr Grandval
52 Cr Napoléon
Route de Cargese, D81, Rte de Mezzavia

Lokal informasjon for Ajaccio

Innledning

Ajaccio er hovedstaden til den franske øya Korsika. Byen har et atmosfærisk sentrum og er hovedsakelig kjent som fødestedet til Napoleon Bonaparte.

Befolkning

Byen har ca. 55.000 innbyggere.

Beliggenhet

Ajaccio ligger på vestkysten av Korsika, 390 kilometer på en rett linje sørøst for Marseille.

Bebyggelsene strekker seg ut langs Ajaccio golfstrømmen og langs elva Gravona. Vannet til denne elva er hovedsakelig drikkevannet til byen.

Ajaccio ligger 146 kilometer utenfor Bastia og 140 kilometer fra Porto-Vecchio.

Økonomi

Fra lang tid tilbake er Ajaccio en fiskelandsby, fiskere fisker hovedsakelig sardiner i Middelhavet. Også skip kommer inn til byens havn.

Videre finnes små selskaper som produserer pasta, og sigarer blir også produsert. Landbrukt dyrker sitrus frukter.

Økonomien er avhengig av turismen. Ajaccio er et sentrum for det såkalte Thalassoterapi, hvor sjøvann blir brukt til helsemessigere formål for å bekjempe blant annet hud problemer.

Flyplasser

Ajaccio Lufthavn ligger 5 kilometer øst for byen. Hovedvei N194 går fra flyplassen til byens sentrum.

Offentlig transport

I Ajaccio er det bybusser, men rutetidene er uregelmessige, det går også busser til andre steder på Korsika.

Det er utmerket ferge forbindelser til byer i Den Franske Riviera, de går fra Quai L'Herminier til blant annet Marseille, Toulon og Nice.

Trafikk og parkering

Selv om Ajaccio er en liten by kan trafikken bli hektisk i sentrum, spesielt om sommeren. Det finnes mange parkeringsplasser og garasjer så du vil alltid finne et sted å parkere bilen din, du kan også parkere bl. a ved båthavna og Quai des Torpilleurs.

Hovedveiene N194 og N196 går fra Ajaccio til henholdsvis Corte og Bonifacio.

Ellers må du ta i betraktning at Korsika er fjellendt og veiene er kurvete, avstandene på kartet kan se korte ut, men i virkeligheten tar det lengre tid å kjøre enn du tror. For en reise fra Ajaccio til Bastia må du regne minst 2,5 timer.

Hoteller

Ajaccio har et bra utvalg av hoteller, den høyeste klasse er firestjerners. Også i områdene rundt finner du noen hoteller og feriesteder, noen av dem spesialiserer seg på thalassoterapi (se "Økonomi").

Eksterne kilder

For mer informasjon om Ajaccio anbefaler vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  French
 • Populær bilklasse
  Økonomi

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Rent a car
 • Europcar
 • Sixt
 • Alamo
 • Avis
 • Budget
 • Hertz
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Thrifty
 • Enterprise
 • ADA
 • Keddy By Europcar
 • AVIS Car-Away
 1. Hjem
 2. Bilutleie Frankrike
 3. Bilutleie Ajaccio