Bilutleie Marseille Jernbanestasjon

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Marseille Jernbanestasjon på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 30% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. mars – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Marseille Jernbanestasjon

  1. Hjem
  2. Bilutleie Frankrike
  3. Bilutleie Marseille
  4. Marseille St. Charles TGV
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for Marseille Jernbanestasjon

Generell informasjon

Marseille St. Charles er sentralbanestasjonen i havnebyen Marseille i det sørlige Frankrike. Stasjonen går tilbake til 1848 og ble oppkalt etter den tidligere St. Charles-kirkegården, som tidligere lå ved denne stasjonen. Marseille er endestasjonen for TGV, som reiser sørover fra Paris Gare de Lyont. Marseille St. Charles Stasjon ligger omtrent 2 kilometer fra den gamle havnen (Vieux Port), et turistområde med mange spisesteder og attraksjoner, deriblant klosteret i St. Viktor og fortene Sankt-Jean og Sankt-Nicolas.

Transport

Har du lyst til å utforske Marseille eller regionen? Du finner taxier foran stasjonen. Ta rulletrappene til nivå -1. Bybusser og regionsbusser reiser fra rutebilstasjonen ved siden av stasjonen. Ta utgangen 'Honnorat'. Regionsbusser til for eksempel Aix-en-Provence (linje 50 og 51) og flyplassen (linje 91). Det går også skyttelbusser til Marseilles flyplass og til Aix-en-Provence, eller du kan ta en trikk eller T-banen. Mellom T-banestasjonen og drosjeholdeplassen finner du også en utleieplass for sykler.

Eller vil du heller leie en bil og utforske byen og Provence når du føler for det? Det er fire bilutleieselskaper på Marseille St. Charles. Europcar, Avis, National, og Hertz er å finne i parkeringshuset P2 og Boulevard Voltaire på sørsiden.

Tjenester

Marseille St. Charles tilbyr mange tjenester deriblant Wi-Fi og AED. Det er også et hittegodskontor, et postkontor, en informasjonsskranke for turister, en skranke som gir informasjon om Provence, en politistasjon, oppbevaringsbokser, toaletter for funksjonshemmede, minibanker og en maskin som skriver ut bilder.

Restauranter

Det er flere spisesteder og noen barer. For et raskt måltid kan du gå til Mcdonald's og to takeaway-restauranter. Det er også et par barer der du kan ta deg god tid med en drink eller en kaffe.  

Butikker

Marseille St. Charles har et respektabelt utvalg hva butikker angår. Det er flere motebutikker for kvinner og barn og en butikk med fine tilbehør. Du finner ogs butikker som selger magasiner, en tobakkshandler, et apotek og et parfymeri. 

Nyttige lenker

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Andre bilutleiesteder i Marseille

I tillegg til Marseille Jernbanestasjon i Marseille sammenligner EasyTerra Bilutleie også leiepriser på følgende steder i Marseille: