Bilutleie Pointe-à-Pitre

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Pointe-à-Pitre på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 3. august – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Pointe-à-Pitre

 1. Hjem
 2. Bilutleie Guadeloupe
 3. Bilutleie Pointe-à-Pitre
EasyTerra Bilutleie Pointe-à-Pitre er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Pointe-à-Pitre

Bilutleie Pointe-à-Pitre
Bilutleie Pointe-à-Pitre

Innledning

Pointe-à-Pitre er den største byen på den franske oversjøiske territoriet til Guadeloupe. Selv om det ikke er hovedstaden (som er Basse-Terre) Pointe-à-Pitre er den økonomiske og kulturelle hjertet av øygruppen. Selve byen har ikke mange ting verdt å se, men det er et livlig utendørs marked i nærheten av havnen (gå tidlig om morgenen når markedet er den mest fargerike og produktene er ferskeste På Edgar Clerc arkeologiske museum kan du lære mer. om den opprinnelige indiske befolkningen i Guadeloupe. Hos Le Gosier stranden er det en interessant sjø akvarium.

Innbyggere

Byen har en befolkning på mer enn 17.000, men Pointe-à-Pitre er omgitt av andre byer og i hele byområdet bor ti ganger så mange mennesker: mer enn 170.000. De fleste av beboerne er etterkommere av afrikanske slaver.

Beliggenhet

Pointe-à-Pitre ligger på øya Grande-Terre, en del av Guadeloupe, på bukt Petit Cul-de-Sac Marin. Byen ligger nær Rivière Salée (Salt River), de smale sundet som skiller Grande-Terre fra Basse-Terre. Det er en stor forskjell mellom disse to største øyene. Basse-Terre er vulkansk opprinnelse og veldig grønt, Grande-Terre består av kalkstein og er relativt flatt og tørt. Denne øya har vakre strender. Guadeloupe er en øygruppe som tilhører små Antillene, nord for Windward Islands.

Økonomi

Byen er Guadeloupe kommersielle sentrum, spesielt på grunn av havnen, der både gods-og passasjerskip dock. Den største havnen (Port de Jarry) ligger tvers over bukta. Guadeloupe eksporterer landbruksprodukter (bananer, kaffe, kakao og sukker), kjøtt og meieriprodukter (yoghurt, melk) og tekstiler). Turisme er av stor betydning for den lokale økonomien. Mange cruiseskip stopp på Guadeloupe og Le Gosier (ikke langt fra Pointe-à-Pitre) er et stort feriested.

Flyplasser

Flyplassen (på fransk: Le Raizet av Aéroport Guadeloupe Pôle Caraibes) ligger 2,5 kilometer nordvest for byen. Flyplassen ligger kun ti minutter fra sentrum av Pointe-à-Pitre med leiebil.

Offentlig transport

Flere private buss-selskapene opererer tjenester til andre byer på Guadeloupe. Det finnes ingen rutetabeller eller offisielle bussholdeplasser: bare løfte hånden og du kan komme på. Videre er det mange drosjer, men for destinasjoner utenfor byen disse er for dyrt. Det er også fergeforbindelse til andre øyene i øygruppen, inkludert Dominica og Martinique.

Trafikk og parkering

En av de beste måtene å utforske Guadeloupe er med leiebil. Hovedveiene er av utmerket kvalitet, men kjør forsiktig på vegar! Disse kan være fast dekke, eller det har ikke vært vedlikehold i år, forårsaker store hull. Det er absolutt ikke tilrådelig å kjøre i mørket. Finne en parkeringsplass er nesten aldri et problem.

Hoteller

I Point-à-Pitre og på Le Gosier strand, St. Anne og St. Felix det finnes et bredt utvalg av overnattingsmuligheter. Prisene for overnatting på Guadeloupe er ganske høy. Hvis du skal Guadeloupe i høysesongen bør du bestille hotell i god tid. Les erfaringene til andre reisende på flere reisenettsider. Noen hoteller i Guadeloupe (spesielt på de mindre øyene) er ikke veldig strenge med hygiene på service.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Pointe-à-Pitre, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Citer
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Jumbocar
 • Keddy By Europcar
 • Rent a car
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Pointe-à-Pitre

EasyTerra Bilutleie Pointe-à-Pitre sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Guadeloupe, men i en annen by enn Pointe-à-Pitre, klikk deg frem til Bilutleie Guadeloupe-siden, der du kan velge byen i Guadeloupe der du vil leie en bil.