Bilutleie Dublin

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Dublin på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Dublin

 1. Hjem
 2. Bilutleie Irland
 3. Bilutleie Dublin
EasyTerra Bilutleie Dublin er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Dublin

Bilutleie Dublin
Bilutleie Dublin

Innledning

Det unike ved det historiske senteret i Dublin er at det er ingenting der som kan kalles det vakreste. Det er en vennlig atmosfære der. Det som er karakteristisk er at det fremkaller et bilde av en by (sentrum) med en historie som har opplevd problemer og velstand, konsolidering og utvidelse. Utenfor byens sentrum finnes mange moderne naboland, gregorianske hus og kontorbygninger.

Befolkning

Dublin er hovedstaden i Irland har har litt over 1,1 millioner innbyggere. Dette gjør den også til Irland største bye. I likhet med befolkningen i Irland består befolkningen i Dublin av engelskmenn og keltere.

Beliggenhet

Dublin ligger midt på øst-kysten i Irland. Elven Liffey renner gjennom byens hjerte og renner inn i Dublin Bay. Folket i Dublin har alltid vært svak for denne sølete, men fantastiske elven.

Økonomi

Irland har den raskest voksende økonomien i EU. Dublin var og er motoren i denne økonomiske veksten. De viktigste sektorene i økonomien er software, elektronikk, finansielle tjenester og turisme. Bedrifter befinner seg hovedsakelig i Dublins forsteder, hvor kontorene ligger.

Grunnen til at økonomien i Dublin vokser så raskt er at her er det billig arbeidskraft og lave nærings avgifter. Dette tiltrekker mange utenlandske selskaper, som igjen gir vekst og velstand.

Turisme er også viktig for Dublin. Hvert år tiltrekker byen millioner av turister. Særlig på grunn av, blant annet, pubene, Guinness, irsk musikk, atmosfære, gregorianske bygninger, parker, slott og universiteter.

Flyplasser

Irland har tre internasjonale flyplasser, hvorav Dublin Lufthavn er den viktigste. Fly fra mange steder i Europa lander her, også, selvfølgelig, innenlandske fly. I tillegg er det også transkontinentale flygninger som lander på Dublin Lufthavn, inkludert lavprisselskaper.

Offentlig transport

Dersom du ikke disponerer en leiebil er det veldig enkelt å bruke offentlig transport. Dublin Bus tilbyr sine tjenester i sentrum, og tar det til mange steder. Spesielt i rushtiden har, Xpresso, en busstjeneste fra Dublin Bus som tilbyr rask og direkte turer til viktige (business) steder i byen, blitt opprettet. Airlink er en regelmessig tjeneste mellom Dublin Lufthavn og, blant annet, byens sentrum. Nitelink er en spesiell nattbuss til, blant annet, Dublins forsteder. Raillink har en bussforbindelse mellom Dublins viktigste togstasjoner. Med Eireann bus kan du reise fra Dublin til flere nærliggende steder, og til mange andre byer i hele Irland. LUAS er trikkene i Dublin. Den har vært virksom siden 2004. LUAS forbinder Dublins forsteder til byens sentrum. Den har to linjer: en grønn linje  og en rød linje. Fra Dublin kan du reise lengre inn i Irland med tog.

Trafikk og Parkering

Først av alt er det viktig å huske at man kjører på venstre side av veien i Irland. Bilene i Irland har rattet på venstre side, og girkassen er til venstre for sjåføren. Maks fartsgrense på befolkede områder er 48 kilometer (30 miles), på landeveien er det 96 km/t (60 miles), og på motorveiene er fartsgrensen 112 km/t (70 miles).  Å kjøre i Dublin er ikke veldig vanskelig: det er ikke for hektisk, den vanskeligste delen er å kjøre på venstre sider. Dublin er omringet av M50 ringveien, men avkjørsler til Dublin eller til andre byer. Biler parkeres på venstre siden av veien. Husk at i Dublin er ikke parkering gratis.

Hoteller

Dublin har alle hotellklassene som en internasjonal by må ha. Det er alltid best å bestille på forhånd. Når turistene har reist kommer forretningsfolket, og vice versa.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Dublin, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Celtic Motorhomes
 • Dollar Rent a Car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Flizzr
 • Hertz
 • Irish Car Rentals
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • Payless Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Dublin

EasyTerra Bilutleie Dublin sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Irland, men i en annen by enn Dublin, klikk deg frem til Bilutleie Irland-siden, der du kan velge byen i Irland der du vil leie en bil.