• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 208
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Stockholm

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Stockholm på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Stockholm

EasyTerra Bilutleie Stockholm er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Stockholm

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Stockholm
 • For eksempel: Fiat 500
  Mini klasse
  For eksempel: Fiat 500
 • Populær klasse
  For eksempel: Peugeot 208
  Økonomi klasse
  For eksempel: Peugeot 208
 • For eksempel: VW Golf
  Kompakt klasse
  For eksempel: VW Golf
 • For eksempel: Volvo V40
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Volvo V40
 • For eksempel: VW Passat
  Standard klasse
  For eksempel: VW Passat
 • For eksempel: Subaru Outback
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Subaru Outback
 • For eksempel: Volvo S90
  Luksus klasse
  For eksempel: Volvo S90
 • For eksempel: VW Golf Estate
  Stasjonsvogn klasse
  For eksempel: VW Golf Estate

Bilutleiefirmaer i Stockholm

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Stockholm. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Thrifty
  8.3 (4385)
  Fra / dag
 • Alamo
  8.1 (7253)
  Fra / dag
 • Budget
  8 (8272)
  Fra / dag
 • Hertz
  8 (5578)
  Fra / dag
 • Europcar
  8 (6414)
  Fra / dag
 • Avis
  7.9 (4784)
  Fra / dag
 • Sixt
  7.9 (2355)
  Fra / dag
 • Enterprise
  7.9 (1576)
  Fra / dag
 • Green Motion
  7.3 (1406)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Stockholm?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Stockholm

Hvis du er ute etter en leiebil i Sverige, men i en annen by enn Stockholm, klikk deg frem til Bilutleie Sverige-siden, der du kan velge byen i Sverige der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Stockholm

EasyTerra Bilutleie Stockholm sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Stockholm

Innledning

Stockholm er hovedstasen i Sverige og er bygget på små øyer ved innsjøen Mälaren. De forskjellige delene av byen er forbundet til hverandre med broer. Det lille Stortorget er hjertet til det svært vakre middelalderske sentrum (Gamla Stan). Selvfølgelig er gatene her smale, men ellers er Stockholm en rommelig by: en tredjedel av byen består av vann, og og en annen tredjedel av parker og flere grønne områder.

Befolkning

Selve byen har nærmere 800,000 innbyggere, men inkludert forstedene har den en befolkning på 1,8 millioner. Likevel føles Stockholm som en liten by. En stor del av befolkningen (15%) er fra andre verdensdeler. Noen områder har en høy prosentandel av innvandrere, hvor til og med en alternativ for for svensker har oppstått, de såkalte Rinkeby svenskene (oppkalt etter forstaden Rinkeby).

Beliggenhet

Stockholm ligger på Sveriges østkyst mellom innsjøen Mälaren i vest og Østersjøen. Byens hjerte ligger på 14 små øyer som tilhører Stockholm skjærgård (Skärgård), en samling av 24,000 øyer utenfor kysten.

Økonomi

De fleste menneskene i Stockholm arbeider i den kommersielle tjenestesektoren eller i semi statlige institusjoner. I de siste20 årene ble det skapt mange nye arbeidsplasser i høyteknologi industrien. Store arbeidsgivere er. blant annet, teknologigiganten IBM, telekommunikasjonsgiganten Ericsson og Electrolux, en produsent av utstyr til hjemmet.
I tillegg er Stockholm Sveriges finansielle sentrum, med hovedkontorene til Sveriges banker og forsikringsselskaper.
Turisme spiller en stadig viktigere rolle. Mellom 1991 og 2004 har antall hoteller i Stockholm fordoblet seg.
Det er så å si nesten ingen store industrier, dette gjør Stockholm til et av de reneste hovedstadene i verden.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen er Stockholm Arlanda Lufthavn, som ligger 45 kilometer nord for byen. Det er forbindelser til alle europeiske hovedstader og interkontinentale flyginger. Ti kilometer vest for Stockholm ligger den mindre Bromma Lufthavn, som blir brukt hovedsakelig for innenlandske reiser og korte europeiske flyginger, for eksempel til Paris og Brussel.
Lavprisflyselskaper bruker Stockholm Skavsta Lufthavn, 100 kilometer sør-vest for Stockholm (i nærheten av Nyköping). Västerås Lufthavn (100 km vest for Stockholm) blir også brukt av lavprisflyselskaper (inkludert Ryanair, med reiser til London Luton).
Alle flyplassene har en skyttel forbindelse til Stockholm sentrum.

Offentlig transport

Stockholm har et omfattende offentlig transportnettverk som består av metro, trikk, buss og noen sesongkortreisende tog. Metroen er den mest praktiske transportform. De hundre stasjonene er indikert med en blå T (for Tunnelbana) og togene opererer fra kl. 5.00 am til kl. 01.00 am (i helgene til og med til kl 03.00 am).
I tillegg er det mange trikker og busser. Den historiske trikken 7 er interessant for besøkende, fordi den har forbindelse til alle hovedattraksjonene. Praktisk talt alle bussene stopper ved busstasjonen (Cityterminalen) og ved togstasjonen (Sentralstasjonen) i Stockholm. Derfra avgår langdistansebussene også.
Det er internasjonale togforbindelser til Oslo, Trondheim og Narvik i Norge og til København i Danmark.
Det går ferjer til Åbo og Helsinki i Finland.

Trafikk og Parkering

Stockholm ligger ved noen store motorveier. E18 går til Oslo i Norge (kjøretid 6 timer), E20 går sør-vestover (Gøteborg, 6 timer) og E4 sørover (Helsingborg, ca. 8 timer).
Fordi byen er bygget på øyer kan det være vanskelig å finne veien når du kjører. Kjøp et godt bykart og studer reiseruten din nøye før du begynner å kjøre. I Stockholm er det mange restriksjoner med hensyn til biler og fartsgrensene er veldig strenge (i byen 50 km/t, i nærheten av skoler 30 km/t).
I det gamle sentrum er det ikke parkeringsmuligheter. To beleilig plassert parkeringshus er Galleriangaraget i nærheten av Galleriancomplex (Hamngatan 37) og parkeringshuset i nærheten av Phus Pub (Slöjdgatan 3).

Hoteller

Stockholm har mange hoteller, ungdomsherberger, bed & breakfast og campingplasser. I det gamle sentrum er det noen få hoteller i vakre eldgamle bygninger.
Eksempler er Hotell Anno 1647 og Victory Hotell, hvor de store suitene likner mini museer. Hvis du vil bo på et av disse hotellene må du bestille på forhånd. I de omkringliggende områdene  finnes større og nyere hoteller.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Stockholm, vi Google, og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Swedish krona
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Swedish
 • Populær bilklasse
  compact
 • Populære bilutleiere
  Hertz

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Thrifty
 • Alamo
 • Budget
 • Hertz
 • Europcar
 • Avis
 • Sixt
 • Enterprise
 • Green Motion
 1. Hjem
 2. Bilutleie Sverige
 3. Bilutleie Stockholm