Bilutleie London Stansted Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i London Stansted Lufthavn på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie London Stansted Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie London
 5. London Stansted Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for London Stansted Lufthavn

London Stansted Lufthavn i et nøtteskall

London Stansted Lufthavn ligger ca. 50 kilometer nord øst for den britiske hovedstaden. Den er den fjerde flyplassen i Storbritannia, etter London Heathrow, London Gatwick og Manchester Lufthavn. Den blir brukt av lavprisflyselskaper som Ryanair og EasyJet. Årlig prosesserer flyplassen 22 millioner passasjerer. Det er planer om å utvide flyplassen, med det er mye motstand fra folket som bor i området.

Det er et tog som går hver 15 minutter fra togstasjonen under terminalbygningen til stasjonen i London (reisetid 45 minutter). Hovedstaden er også lett å nå med bil og buss. Det går spesielle høyhastighets busser som kjører passasjerer direkte til London. Det finnes to hoteller ved flyplassen. En kan nås med en skyttelbuss, den andre via en korridor fra terminalen.

Det er mange restauranter, snackbarer, kafeer og butikker på flyplassen, både for passasjerene og andre. United Business Centre tilbyr business tjenester. Kontorer og møterom fra 2 til 30 personer. Flyplassen er fullstendig tilpasset handikappede. I tillegg er det en førstehjelpsstasjon og flere minibanker, vekslingkontor og banker. Det er trådløs internettforbindelse i hele terminalen, og et avlappnings rom.

I luftfartsindustrien er London Stansted Lufthavn indikert med forkortelsene STN (IATA-kode) og EGSS (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til London Stansted Lufthavn.

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • City Inter-Rent
 • Dollar Rent a Car
 • Easirent
 • Enterprise
 • Europcar
 • FireFly Car Rental
 • Green Motion
 • Hertz
 • InterRent
 • Keddy By Europcar
 • National Car Rental
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty
 • Your Rent