Bilutleie London Stansted Lufthavn

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i London Stansted Lufthavn på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i London Stansted Lufthavn.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie London Stansted Lufthavn

 1. Hjem
 2. Bilutleie Storbritannia
 3. Bilutleie England
 4. Bilutleie London
 5. London Stansted Airport
EasyTerra Bilutleie er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Stedsinformasjon for London Stansted Lufthavn

London Stansted Lufthavn i et nøtteskall

London Stansted Lufthavn ligger ca. 50 kilometer nord øst for den britiske hovedstaden. Den er den fjerde flyplassen i Storbritannia, etter London Heathrow, London Gatwick og Manchester Lufthavn. Den blir brukt av lavprisflyselskaper som Ryanair og EasyJet. Årlig prosesserer flyplassen 22 millioner passasjerer. Det er planer om å utvide flyplassen, med det er mye motstand fra folket som bor i området.

Det er et tog som går hver 15 minutter fra togstasjonen under terminalbygningen til stasjonen i London (reisetid 45 minutter). Hovedstaden er også lett å nå med bil og buss. Det går spesielle høyhastighets busser som kjører passasjerer direkte til London. Det finnes to hoteller ved flyplassen. En kan nås med en skyttelbuss, den andre via en korridor fra terminalen.

Det er mange restauranter, snackbarer, kafeer og butikker på flyplassen, både for passasjerene og andre. United Business Centre tilbyr business tjenester. Kontorer og møterom fra 2 til 30 personer. Flyplassen er fullstendig tilpasset handikappede. I tillegg er det en førstehjelpsstasjon og flere minibanker, vekslingkontor og banker. Det er trådløs internettforbindelse i hele terminalen, og et avlappnings rom.

I luftfartsindustrien er London Stansted Lufthavn indikert med forkortelsene STN (IATA-kode) og EGSS (ICAO-kode).

Link til den offisielle webside til London Stansted Lufthavn.