Bilutleie Tel Aviv

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Tel Aviv på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Tel Aviv

 1. Hjem
 2. Bilutleie Israel
 3. Bilutleie Tel Aviv
EasyTerra Bilutleie Tel Aviv er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Tel Aviv

Bilutleie Tel Aviv
Bilutleie Tel Aviv

Innledning

Tel Aviv er ikke den største byen i Israel, men det er den viktigste. Det er også den vestligste byen, man kan også bestemt kalle den kosmopolitisk. Byen ble grunnlagt i 1909 som et motstykke til den arabiske Jaffa. Den historiske byen ligger sør for Tel Aviv og er nå en del av kommunen. Byen ligger vakkert til på Middelhavet og den har en flott sandstrand. Langs stranden er det en boulevard men mange barer og restauranter.
I Tel Aviv vil du finne mye arkitektur i den såkalte bauhaus stilen: nøktern, uten krimskrams og funksjonell.

Befolkning

Byens befolkning har vokst eksplosivt. I 1922 hadde byen bare 15,000 innbyggere. Mindre enn et århundre senere - inkludert forstedene - har tallet vokst til nesten en og en halv million, eller en fjerdedel av landets befolkning.

Beliggenhet

Tel Aviv ligger midt i Israel på Middelhavet. Byen er bygget på sørsiden av Yarkon elven. Landets hovedstad, Jerusalem, ligger 60 kilometer sør-øst for Tel Aviv. Haifa ligger ca. 100 kilometer nord.

Økonomi

Tel Aviv er den økonomiske motoren i Israel. Spesielt den "nye økonomien" spiller en viktig rolle: software utvikling og bioteknologi. I tillegg er mange selskaper aktive i avionikk, elektronikk og kjemi. Ifølge Newsweek Magasiner er Tel Aviv en av de Topp Ti teknologibyene i verden. Det gjennomsnittlige utdanningsnivået er meget høyt.

Flyplasser

Den viktigste flyplassen i Tel Aviv er også landets viktigste flyplass: Israel: Ben Gurion Internasjonale Lufthavn, som ligger 25 kilometer sør vest for byen, langs motorveien til Jerusalem. Det finnes buss og togforbindelser mellom flyplassen og byen, men de fleste tar den såkalte "sherut", en delt drosje som venter til det er syv passasjerer ombord før den kjører. Kjøreturen til Tel Aviv er ca. 20 minutter.
Byens andre flyplass, Sde Dov, blir brukt kun til innenlandsreiser. Det er, blant annet, en regelmessig forbindelse til det kystligne badestedet Eilat i Akababukten helt sør i Israel.

Offentlig transport

På grunn av Tel Avivs seriøse trafikkproblemer, er arbeid startet med å lage et metrosystem. Det første toget var meningen skal være i drift i 2012, men slike prosjekter lider ofte forsinkelser i Israel. For øyeblikket er du nødt til å ta buss. Bussene er hyppige og presise, så langt som den travle trafikken tillater dem å være. En dags billett er kun gyldig etter kl. 9 am, etter morgenrushene. De fleste bussene kjører en runde som starter og ender ved sentral busstasjonen, i nærheten av hoved togstasjonen.

Regionale busser går fra den gigantiske busstasjonen sør i Tel Aviv ("Tahana Merkazit"), nær Hahaganah togstasjonen.
Bussene kjører ikke på Sabbaten (fra fredag ettermiddag til lørdag kveld), men "sherut" er fortsatt tilgjengelig. Disse minivanene følger en fast rute og du kan gå av og på hvor du måtte ønske.

Trafikk og parkering

Tel Aviv har vide gater og boulevarder, men i rushtiden har trafikken tendens til å stoppe opp. I tillegg er bilistene i Tel Aviv utålmodige og aggressive i kjørestilen. Det er ikke uvanlig at sjåførene kjører på fortauet for å kjøre forbi bilen foran. De fleste attraksjonene og barene og restaurantene er nær hverandre, som betyr at det ikke er nødvendig å kjøre i byen.

Byen er veikrysset i Israel. Flotte motorveier fører nordover (Haifa, motorvei 2), østover (Jerusalem, motorvei 1) og sørover (Beer Sheva, motorvei 4 og 20).

Å finne en parkeringsplass i gatene kan være vanskelig. Parker kun der det er blå eller hvite striper på fortauskanten. Alle andre farger betyr at det er parkeringsrestriksjoner. Du trenger et spesielt kort til å indikere hvilken dag og tidspunkt du har parkert bilen din. Disse kan kjøpes på aviskioskene, bensinstasjoner og postkontor.

Det er best å parkere bilen på en av de mange uformelle parkeringsområdene, for eksempel i nærheten av stranden sør for Opera Tower og langs veien til Jaffa.

Hoteller

I byens sentrum er det et bredt utvalg av overnattingsmuligheter: fra enkle ungdomsherberger til femstjerners luksushotell. Spesielt på og rundt den berømte Hayarkon gaten er det mange overnattingssteder. Uansett anbefaler vi at du bestiller på forhånd. Tel Aviv er et populært feriemål for både utenlandske som innenlandske turister, og tiltrekker også mange forretningsreisende.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Tel Aviv, vi Google, og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Avis
 • Cal Auto
 • Hertz
 • Sixt Shlomo
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Tel Aviv

EasyTerra Bilutleie Tel Aviv sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Israel, men i en annen by enn Tel Aviv, klikk deg frem til Bilutleie Israel-siden, der du kan velge byen i Israel der du vil leie en bil.