Bilutleie Catania

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Catania på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Catania.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Catania

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Bilutleie Sicília
  4. Bilutleie Catania
EasyTerra Bilutleie Catania er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Catania

Bilutleie Catania
Bilutleie Catania

Innledning

Byen Catania ligger ved foten av fjellet Etna. Selv om byen gir et kaotisk og uattraktivt førsteinntrykk, har den noen overraskende tilbud. Det er kanskje ikke ukjent at det er en del kriminalitet i byen, som ligger på øya Sicilia, beryktet for mafiaen.

Befolkning

Catania er den 10. største byen i Italia. Byen har rundt 300,000 innbyggere, som gjør den til den tredje største byen i Sicilia.

Beliggenhet

Catania ligger på østkysten av den italienske øya Sicilia, på Det joniske hav. Fra byen kan du se det 3,000 meter høye fjellet Etna. Mange mennesker velger Catania som utgangspunkt for å besøke fjellet Etna.

Økonomi

Catania har en kommersiell havn, som grenser til De joniske hav. Byen har det høyeste antallet profesjonelle og amatør teater selskapene per kvadratkilometer i Italia. Siden 1990-tallet er det også et heftig nattliv her, som er viktig for økonomien. I tillegg er turistsektoren like viktig. Mange turister besøker Catania på vei til fjellet Etna. Selve byen tilbyr også mange interessante ting. Og til slutt, det finnes en del kriminalitet i byen. Dette er å forvente i hjembyen til mafiaen.

Flyplasser

Catania Lufthavn, også kjent som Fontanarossa, ligger 7 kilometer sør-vest for byen. Den behandler både innenlandske og utenlandske reiser. Internasjonale flyginger mellomlander alltid i Roma eller Milano, men det er unntak iløpet av sommersesongen, med direkteflyginger til, for eksempel, London.

Offentlig transport

Fra Catania kan du reise med buss til, for eksempel, Palermo (Sicilias største by), og også til Roma. Det finnes også bybusser og regionale busser. Fra togstasjonen kan du også ta tog til andre byer i Sicilia.

Trafikk og Parkering

Selv om det er enkelt å komme seg til Catania, når du kommer inn i byen er det en annen sak. Catanias tungvinte enveiskjørte veissystem, kombinert med de smale gatene, gjør det til et vanskelig sted å kjøre. Trafikken er ofte tett og det er vanskelig å parkere. Vi anbefaler derfor å la bilen stå i utkanten av byen og fortsette til fots eller med offentlig transport.

Hoteller

Det er ikke noe spesielt å si om hotellene i Catania, ennet enn å anbefale at du reserverer på forhånd.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Catania, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Catania

EasyTerra Bilutleie Catania sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Catania, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.