• Kundebedømmelser
 • 8.5 / 10 Antall anmeldelser: 201
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Perugia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Perugia på dine vegne.

 • Gratis avbestilling
 • Beste pris-garanti
 • 24000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Perugia

EasyTerra Bilutleie Perugia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Perugia

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Perugia
 • For eksempel: Fiat Panda
  Mini klasse
  For eksempel: Fiat Panda
 • Populær klasse
  For eksempel: Renault ZOE
  Økonomi klasse
  For eksempel: Renault ZOE
 • For eksempel: Citroen Jumpy Cargo Van
  Kompakt klasse
  For eksempel: Citroen Jumpy Cargo Van
 • For eksempel: Citroen Jumper Cargo Van
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Citroen Jumper Cargo Van
 • For eksempel: Opel Grandland X
  Standard klasse
  For eksempel: Opel Grandland X
 • For eksempel: Seat Tarraco
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Seat Tarraco
 • For eksempel: Volkswagen T-Roc
  Luksus klasse
  For eksempel: Volkswagen T-Roc
 • For eksempel: Fiat Tipo Estate
  Stasjonsvogn klasse
  For eksempel: Fiat Tipo Estate

Bilutleiefirmaer i Perugia

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Perugia. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Sicily by Car
  7.9 (2587)
  Fra / dag
 • Keddy By Europcar
  7.6 (2653)
  Fra / dag
 • Europcar
  7.5 (5884)
  Fra / dag
 • Avis
  7.2 (4673)
  Fra / dag
 • Budget
  6.8 (7656)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Perugia?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Perugia

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Perugia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Perugia

EasyTerra Bilutleie Perugia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Perugia

Innledning

Perugia er hovedstad i regionen Umbria i det sentrale Italia. Det er en vakker by, men også en universitetsby. Foruten gamle bygninger og interessante museer, har Perugia også en viktig uteliv. Videre er det et senter for kunst. Maleren Pietro Vannucci (kalt Perugino) ble født nær byen. Den fresker i de Sala del Cambio er er hans, og på Galleria Nazionale dell'Umbria åtte av hans malerier. Perugino var læreren til den berømte maleren Raphael renessansen.

Innbyggere

Byen har en befolkning på 165.000.

Beliggenhet

Perugia ligger i Umbria-regionen, som også kalles "det grønne hjertet av Italia". Nord og øst for byen er fjellene i Appenninene. Vest for Perugia er en stor innsjø, Lago Trasimezo.

Økonomi

Perugia er berømt for sin sjokolade, som er laget av produsent Perugina. Du vil merke dette spesielt når du besøker byen i oktober, når den årlige Chocolate Festival finner sted. I nærheten finner du vingårder og olivenlunder. Byen er et viktig pedagogisk senter. Det er to universiteter: den gamle og prestisjetunge Università degli Studi og Università per Stranieri, der utenlandske studenter studerer italiensk språk og kultur. Videre er det en kunstskole (grunnlagt i 1573), en vinterhage og journalisten skolen for den italienske kringkasteren RAI.

Flyplasser

Byens flyplass ligger tolv kilometer øst for Perugia. Pergugia Lufthavn brukes i hovedsak til innenlands flyvninger. Aeroporto Sant'Egidio er lett tilgjengelig med leiebil: først følge E45 og deretter SS75. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

Offentlig transport i Perugia er utmerket. Halvparten av de tretti linjene kjøres hver tjue eller tretti minutter, går resten sjeldnere. Videre har byen en MiniMetro, en ubemannet tog, som går fra parkeringsplassen ved fotballstadion til sentrum. Vær oppmerksom på at denne tjenesten stopper på 21:00.

Trafikk og parkering

Perugia sentrum er stengt for utenlandsk trafikk på visse tider. Denne begrensningen gjelder fra 2am til 13:00. For besøkende gaten mønsteret er veldig forvirrende. Det er mye enveiskjøring, noe som gjør det ikke enklere for deg å finne veien rundt. Rundt den gamle bydelen, er det seks parkeringsplasser hvor du kan ta en heis til den gamle byen, som ligger høyere. Den største parkeringsplassen ligger på Piazza Partigiani. På Piazza Cupa kan du parkere gratis.

En leiebil er et ideelt transportmiddel for turer i det vakre landskapet og gamle byene Umbria!

Hoteller

Det finnes et bredt utvalg av overnattingssteder i Perugia. Fra enkle gjestehus til luksuriøse feriesteder og to fem stjerners hoteller. Om sommeren er byen et populært turistmål, i løpet av disse månedene anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Perugia, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  110 km/h
 • Språk
  Italian
 • Populær bilklasse
  mini
 • Populære bilutleiere
  Sicily by Car

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Sicily by Car
 • Keddy By Europcar
 • Europcar
 • Avis
 • Budget
 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Perugia