Bilutleie Perugia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Perugia på dine vegne.

Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
search_main.worry_free_block.title
  • search_main.worry_free_block.usp.no_worries_deductible
  • search_main.worry_free_block.usp.unlimited_mileage
  • search_main.worry_free_block.usp.top_rated_suppliers
  • search_main.worry_free_block.usp.full_full_fuel_policy

Bilutleie Perugia

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Perugia på dine vegne.

Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Perugia

  1. Hjem
  2. Bilutleie Italia
  3. Perugia
EasyTerra Bilutleie Perugia er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Perugia

Bilutleie Perugia
Bilutleie Perugia

Innledning

Perugia er hovedstad i regionen Umbria i det sentrale Italia. Det er en vakker by, men også en universitetsby. Foruten gamle bygninger og interessante museer, har Perugia også en viktig uteliv. Videre er det et senter for kunst. Maleren Pietro Vannucci (kalt Perugino) ble født nær byen. Den fresker i de Sala del Cambio er er hans, og på Galleria Nazionale dell'Umbria åtte av hans malerier. Perugino var læreren til den berømte maleren Raphael renessansen.

Innbyggere

Byen har en befolkning på 165.000.

Beliggenhet

Perugia ligger i Umbria-regionen, som også kalles "det grønne hjertet av Italia". Nord og øst for byen er fjellene i Appenninene. Vest for Perugia er en stor innsjø, Lago Trasimezo.

Økonomi

Perugia er berømt for sin sjokolade, som er laget av produsent Perugina. Du vil merke dette spesielt når du besøker byen i oktober, når den årlige Chocolate Festival finner sted. I nærheten finner du vingårder og olivenlunder. Byen er et viktig pedagogisk senter. Det er to universiteter: den gamle og prestisjetunge Università degli Studi og Università per Stranieri, der utenlandske studenter studerer italiensk språk og kultur. Videre er det en kunstskole (grunnlagt i 1573), en vinterhage og journalisten skolen for den italienske kringkasteren RAI.

Flyplasser

Byens flyplass ligger tolv kilometer øst for Perugia. Pergugia Lufthavn brukes i hovedsak til innenlands flyvninger. Aeroporto Sant'Egidio er lett tilgjengelig med leiebil: først følge E45 og deretter SS75. Avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

Offentlig transport i Perugia er utmerket. Halvparten av de tretti linjene kjøres hver tjue eller tretti minutter, går resten sjeldnere. Videre har byen en MiniMetro, en ubemannet tog, som går fra parkeringsplassen ved fotballstadion til sentrum. Vær oppmerksom på at denne tjenesten stopper på 21:00.

Trafikk og parkering

Perugia sentrum er stengt for utenlandsk trafikk på visse tider. Denne begrensningen gjelder fra 2am til 13:00. For besøkende gaten mønsteret er veldig forvirrende. Det er mye enveiskjøring, noe som gjør det ikke enklere for deg å finne veien rundt. Rundt den gamle bydelen, er det seks parkeringsplasser hvor du kan ta en heis til den gamle byen, som ligger høyere. Den største parkeringsplassen ligger på Piazza Partigiani. På Piazza Cupa kan du parkere gratis.

En leiebil er et ideelt transportmiddel for turer i det vakre landskapet og gamle byene Umbria!

Hoteller

Det finnes et bredt utvalg av overnattingssteder i Perugia. Fra enkle gjestehus til luksuriøse feriesteder og to fem stjerners hoteller. Om sommeren er byen et populært turistmål, i løpet av disse månedene anbefaler vi deg å bestille overnatting i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Perugia, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Perugia

EasyTerra Bilutleie Perugia sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Perugia, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.