• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 208
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Amman

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Amman på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Amman

EasyTerra Bilutleie Amman er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Amman

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Amman
 • For eksempel: Hyundai Atos
  Mini klasse
  For eksempel: Hyundai Atos
 • Populær klasse
  For eksempel: Nissan Tiida
  Økonomi klasse
  For eksempel: Nissan Tiida
 • For eksempel: Chevrolet Cobalt
  Kompakt klasse
  For eksempel: Chevrolet Cobalt
 • For eksempel: Opel Astra
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Opel Astra
 • For eksempel: Lada Granta
  Standard klasse
  For eksempel: Lada Granta
 • For eksempel: Kia Optima
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Kia Optima
 • For eksempel: Opel Insignia
  Luksus klasse
  For eksempel: Opel Insignia
 • For eksempel: Nissan Kicks
  SUV klasse
  For eksempel: Nissan Kicks

Bilutleiefirmaer i Amman

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Amman. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • Dollar Rent a Car
  8.2 (3554)
  Fra / dag
 • U-Save Auto Rental
  8.1 (184)
  Fra / dag
 • Omaish
  7.8 (8)
  Fra / dag
 • Payless Car Rental
  7.5 (448)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Amman?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Amman

Hvis du er ute etter en leiebil i Jordan, men i en annen by enn Amman, klikk deg frem til Bilutleie Jordan-siden, der du kan velge byen i Jordan der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Amman

EasyTerra Bilutleie Amman sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Amman

Innledning

Amman er hovedstaden i kongedømmet Jordan. Det er en av de eldste kontinuerlig bebodde byer i verden. Om ti tusen år siden var det allerede et oppgjør på det stedet der i dag ligger Amman. Byen består av et gammelt, historisk del (Øst Amman) og en del hvor moderne høyhus dominerer bybildet (West Amman).

Befolkning

Byen har vokst raskt, særlig på grunn av det store antallet flyktninger som har funnet et nytt hjem i Amman. Byen har nå mer enn to millioner innbyggere.

Beliggenhet

Amman ligger i et meget kupert område i nordvestlige Jordan. Den opprinnelige byen ble bygget på sju fjell, men på grunn av den raske veksten nå er det spenner over så mange som nitten åser.

Økonomi

Amman er den økonomiske hjertet av Jordan og i en økende grad av Midtøsten. Byen er allerede kalt "den nye Beirut". Beirut pleide å være den finansielle sentrum av regionen, men har mistet denne stillingen etter sammenhengende borgerkrig i mange år. Amman opplever en rask vekst i den kommersielle og finansielle sektor. Bygg-og anleggsbransjen er også økende uregjerlige som er demonstrert av det store antall skyskrapere under bygging.

Flyplasser

Queen Alia Internasjonale Lufthavn ligger 32 kilometer sør for Amman. Utenfor rushtiden flyplassen er lett tilgjengelig med leiebil via rute 15 South. Like før byen Al Jizah avkjøringen til flyplassen er tydelig indikert.

Offentlig transport

Amman har et rimelig offentlig buss system. Bystyret arbeider med bygging av gratis kollektivfelt for å hjelpe sirkulasjonen. Det er også planer om å bygge en metro-system, men det vil ta mange flere år før den første T-banen tog vil kjøre.

Trafikk og Parkering

Trafikk i Amman er travel og kaotisk. Selv om mange nye motorveier er bygget, er trafikken om morgenen og kvelden rushtiden ofte helt fast. Det er absolutt frarådes å kjøre rundt i gamle sentrum, med de mange smale gatene. Jordanere parkere bilen sin hvor som helst er mulig, som en utlending bedre du forlater bilen på en bevoktet parkeringsplass eller garasje.

Hoteller

Det er ingen mangel på overnatting i Amman. Spenner fra svært enkle gjestehus til femstjerners hotell. Amman er klart fremstår som en kommersielle og finansielle sentrum av Midtøsten. Hvis du ønsker å bo i en av de bedre hoteller vi anbefaler derfor at du bestille hotellrom i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Amman, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Jordanian dinar
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  90 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  120 km/h
 • Språk
  Arabic
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære bilutleiere
  Dollar Rent a Car

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Dollar Rent a Car
 • U-Save Auto Rental
 • Omaish
 • Payless Car Rental
 1. Hjem
 2. Bilutleie Jordan
 3. Bilutleie Amman