Bilutleie Porec

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Porec på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Porec

 1. Hjem
 2. Bilutleie Kroatia
 3. Bilutleie Porec
EasyTerra Bilutleie Porec er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Porec

Bilutleie Porec
Bilutleie Porec

Innledning

Poreč er en mer enn to tusen år gammel havneby i Kroatia, full av bygninger fra de bysantinske og venetianske tidsepokene. Juvelen i kronen er den bysantinske Euphrasius basilikaen fra det 6. århundre, som er oppført som er oppført på verdsarvlisten til UNESCO. Beliggenheten ved Adriaterhavet og det historiske sentrumet gjør denne byen til en turistattraksjon.

Befolkning

Byen har ca. 12 000 innbyggere.

Beliggenhet

Poreč ligger på vestkysten av Istria-halvøya, i golfen av Venezia, den nordlige delen av Adriaterhavet. Kysten mellom elven Mirna i nord og Vrsar i sør består av vakre sandstrender.

Økonomi

På grunn av byens strategiske beliggenhet og havnen var Poreč tidligere en velstående handels- og fiskeby. I dag utgjør turisme den viktigste inntektskilden. Det er imidlertid noe matindustri i og i nærheten av byen.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Pula Lufthavn, mer enn 55 kilometer sørøst for Poreč. Den kan lett nås med leiebil. Fra Poreč tar du veien 302 østover og deretter motorveien A9 (E751) til flyplassen.

Offentlig Transport

Poreč er en liten by, særlig det historiske sentrumet, som du enkelt kan utforske til fots. Fra busstasjonen er det forbindelser til Pula og Rijeka. Det går også busser til den kroatiske hovedstaden Zagreb. I sommermånedene (april-oktober) går det en fergeforbindelse fra Venezia Lines til Venezia.

Trafikk og Parkering

Det er flere store, godt skiltede parkeringsplasser rundt gamlebyen. En leiebil er ideell for å utforske resten av Istria. Veiene på halvøya er utmerkede, og det er også gode veiforbindelser til fjernere byer som Trieste, Ljubljana og Zagreb.

Hoteller

Poreč var allerede et yndet reisemål for den europeiske overklassen i midten av det 19. århundre. Du vil derfor finne noen gamle hoteller i byen, men de fleste overnattingsstedene ligger langs de nærliggende sandstrendene. Det er en langstrakt kystlinje på over 35 kilometer, mellom elven Mirna og Lim-dalen. Utenom hoteller og turiststeder er det mange boligblokker.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Poreč anbefaler vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Air Rent a Car
 • Avant Car
 • Avis
 • Budget
 • Carwiz rent a car
 • Enterprise
 • Europcar
 • Fleet Rent a car
 • Hertz
 • ORYX Rent A Car

Bilutleiesteder i Porec

EasyTerra Bilutleie Porec sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Kroatia, men i en annen by enn Porec, klikk deg frem til Bilutleie Kroatia-siden, der du kan velge byen i Kroatia der du vil leie en bil.