Bilutleie Porec

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Porec på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Porec.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Porec

  1. Hjem
  2. Bilutleie Kroatia
  3. Bilutleie Porec
EasyTerra Bilutleie Porec er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Porec

Bilutleie Porec
Bilutleie Porec

Innledning

Poreč er en mer enn to tusen år gammel havneby i Kroatia, full av bygninger fra de bysantinske og venetianske tidsepokene. Juvelen i kronen er den bysantinske Euphrasius basilikaen fra det 6. århundre, som er oppført som er oppført på verdsarvlisten til UNESCO. Beliggenheten ved Adriaterhavet og det historiske sentrumet gjør denne byen til en turistattraksjon.

Befolkning

Byen har ca. 12 000 innbyggere.

Beliggenhet

Poreč ligger på vestkysten av Istria-halvøya, i golfen av Venezia, den nordlige delen av Adriaterhavet. Kysten mellom elven Mirna i nord og Vrsar i sør består av vakre sandstrender.

Økonomi

På grunn av byens strategiske beliggenhet og havnen var Poreč tidligere en velstående handels- og fiskeby. I dag utgjør turisme den viktigste inntektskilden. Det er imidlertid noe matindustri i og i nærheten av byen.

Flyplasser

Den nærmeste flyplassen er Pula Lufthavn, mer enn 55 kilometer sørøst for Poreč. Den kan lett nås med leiebil. Fra Poreč tar du veien 302 østover og deretter motorveien A9 (E751) til flyplassen.

Offentlig Transport

Poreč er en liten by, særlig det historiske sentrumet, som du enkelt kan utforske til fots. Fra busstasjonen er det forbindelser til Pula og Rijeka. Det går også busser til den kroatiske hovedstaden Zagreb. I sommermånedene (april-oktober) går det en fergeforbindelse fra Venezia Lines til Venezia.

Trafikk og Parkering

Det er flere store, godt skiltede parkeringsplasser rundt gamlebyen. En leiebil er ideell for å utforske resten av Istria. Veiene på halvøya er utmerkede, og det er også gode veiforbindelser til fjernere byer som Trieste, Ljubljana og Zagreb.

Hoteller

Poreč var allerede et yndet reisemål for den europeiske overklassen i midten av det 19. århundre. Du vil derfor finne noen gamle hoteller i byen, men de fleste overnattingsstedene ligger langs de nærliggende sandstrendene. Det er en langstrakt kystlinje på over 35 kilometer, mellom elven Mirna og Lim-dalen. Utenom hoteller og turiststeder er det mange boligblokker.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Poreč anbefaler vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Porec

EasyTerra Bilutleie Porec sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Kroatia, men i en annen by enn Porec, klikk deg frem til Bilutleie Kroatia-siden, der du kan velge byen i Kroatia der du vil leie en bil.