Bilutleie Trieste

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Trieste på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Trieste

 1. Hjem
 2. Bilutleie Italia
 3. Bilutleie Trieste
EasyTerra Bilutleie Trieste er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Trieste

Bilutleie Trieste
Bilutleie Trieste

Innledning

Trieste er hovedstaden i den autonome italienske regionen Fruili-Venezia Giulia. Byen har erfart mange forskjellige påvirkninger på grunn av sin beliggenhet i krysset mellom diverse kulturer, den germanske kulturen i nord, slavisk kultur i øst og den latinske kulturen i sør.

Befolkning

Byen har vel over 200.000 innbyggere.

Beliggenhet

Trieste ligger nordøst i Italia og er nesten totalt omringet av sitt naboland Slovenia. Det er bare en smal landevei forbindelse med resten av Italia. Byen ligger på grensen til Trieste bukten, som er en del av Venezia bukten.

Økonomi

Lokaløkonomien er hovedsakelig avhengig av næringsveien via havnen. På grunn av sin strategiske posisjon i forhold til det østeuropeiske markedet er det mye mellomhandel via havnen i Trieste, og Trieste er faktisk en viktig havn for handel av petroleum.

Havnen i Trieste er også et populært landgangs sted for cruiseskip og er sted for avgang for ferger til Kroatia og Tyrkia.

Flyplasser

Friuli Venezia Giulia Lufthavn ligger 33 kilometer nordvest for Trieste, langs hovedvei A4 (fra Trieste til Venezia).

Offentlig transport

Trieste har et godt offentlig transport nettverk med ca. 60 bus linjer. Bussene kjører etter ruteplanen, men hyppigheten kan variere. De travleste bussene kjører hver 10 minutter, det finnes andre busser som kjører hver halv time. Billetter kan kjøpes på aviskiosker. Det finnes også en ferge som går til Muggia og hver halv time går en trikk til sentrum av byen Villa Opicina (stiger mer enn 300 meter på banen).

Trafikk og parkering

Trafikken kan være veldig hektisk og kaotisk i Trieste. Dersom du vil utforske byen på en mer fredfull måte, da bør du parkere bilen ved havna og fortsette turen til fots. I hele byens sentrum finnes bare parkeringsplasser mot avgift. Du kan høre med ferdselsbetjentens, som spaserer rundt omkring, om å informere deg hvor og hvordan parkere.

Hoteller

Trieste har diverse hoteller og andre overnattingsmuligheter. Grand Hotel Duchi d’Aosta, som ligger sentralt i Trieste, er uten tvil det mest stilfulle og elegante overnattingsstedet. Byen tilbyr også mange alternativer som er økonomiske. Generelt sett er det ikke nødvendig å bestille på forhånd, med mindre du er ivrig etter å få et rom med utsikt mot havet.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Trieste, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Active Car Rental
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Ecovia Rent
 • Enterprise
 • Europcar
 • Hertz
 • Keddy By Europcar
 • Leasys
 • LocautoRent
 • Maggiore
 • National Car Rental
 • Nur Rent a car
 • Optimo Rent
 • SIXT Rent a Car
 • Thrifty

Bilutleiesteder i Trieste

EasyTerra Bilutleie Trieste sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Italia, men i en annen by enn Trieste, klikk deg frem til Bilutleie Italia-siden, der du kan velge byen i Italia der du vil leie en bil.