Bilutleie Larnaca

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Larnaca på dine vegne.

Reis trygt og enkelt med EasyTerra. Spar opptil 60 % på prisene fra alle de største leiebilselskapene i Larnaca.

  • Gratis avbestilling
  • Beste pris-garanti
  • 8000+ hentesteder
Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
  • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
  • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
  • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Larnaca

  1. Hjem
  2. Bilutleie Kypros
  3. Bilutleie Larnaca
EasyTerra Bilutleie Larnaca er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Larnaca

Bilutleie Larnaca
Bilutleie Larnaca

Innledning

Larnaca er en havneby og et badested på Kypros. Det er en av de mest moderne byene på øya, men i selve Larnaca kan man finne rester av gammel sivilisasjon. Boulevarden langs havet danner hjertet av byen. En stor saltsjø som ligger i nærheten av Larnacas flyplass tiltrekker seg tusenvis av flamingos om vinteren.

Befolkning

Byen har 75.000 innbyggere.

Beliggenhet

Larnaca ligger på sørkysten av Kypros, på den greske delen av øya, men i nærheten av FN buffersone som danner skille med den tyrkiske delen.

Økonomi

I gamle dager var Larnacas havn det viktigste handels sentrum på Kypros. Byen hadde den stillingen for lenge siden, men mange private skip besøker fortsatt havnen. Nord i byen ligger et stort oljeraffineri, men fungerer nå kun som oljedepot. Kanskje det forandrer seg når Kypros begynner å utforske alle oljefelt sør på øya.

Turismen er veldig viktig, rundt byen er det vakre sand strender, men også ruiner fra eldgammel tid tiltrekker besøkende.

Flyplasser

Larnaca Lufthavn (den internasjonale flyplassen) ligger 5 kilometer sør for byen. Det er den viktigste flyplassen på Kypros og håndterer mer enn 5 millioner passasjerer per år.

Offentlig transport

Det finnes busser i Larnaca, men systemet har ikke blitt riktig bygget. I 2009 kunngjorde bystyret at de ønsker å forbedre den offentlige transporten, ved å skaffe nye busser og nøye kontrollere veiene. Det er mange drosjer i Larnaca son burde bruke taksameter etter loven, men mange drosjesjåfører avslår dette.

Trafikk og parkering

Det er få parkeringsområder i Larnaca. Man kan også parkere på gaten (oftest gratis på lørdags kvelder og på søndager). Ved gule dobbeltstreker på fortauene er det forbudt å parkere, ved bare én gul strek er det bare lov å stoppe for å hente eller sette av passasjerer.

I de kommende år vil Larnacas sentrum bli renovert, etter dette vil en stor del av byens hjerte bare være åpen for fotgjengere.

Fra Larnaca er det flotte veier til andre steder på Kypros. A2 og A5 har forbindelse med A1 til Nikosia. A3 er hovedsakelig Larnacas ringvei og fører videre til Ayia Napa, det sørøstlige punkt på Kypros med vakre sandstrender og nattlig uteliv.

Hoteller

Larnaca har et stort utvalg av hoteller, gjestehus, leiligheter og andre overnattingssteder. Generelt sett er prisene litt lavere sammenlignet med resten av øya. Langs kysten kan du finne mer luksuriøse hoteller og feriested. Om sommeren må du bestille overnatting god tid i forveien.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Larnaca, vi Google og følgende kilder:

Bilutleiesteder i Larnaca

EasyTerra Bilutleie Larnaca sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Hvis du er ute etter en leiebil i Kypros, men i en annen by enn Larnaca, klikk deg frem til Bilutleie Kypros-siden, der du kan velge byen i Kypros der du vil leie en bil.