• Kundebedømmelser
 • 8.4 / 10 Antall anmeldelser: 208
Trenger du hjelp?
+49 89 412 07 636

Bilutleie Beirut

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Beirut på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Beirut

EasyTerra Bilutleie Beirut er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Beirut

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Beirut
 • For eksempel: Byd F0
  Mini klasse
  For eksempel: Byd F0
 • Populær klasse
  For eksempel: Hyundai i10
  Økonomi klasse
  For eksempel: Hyundai i10
 • For eksempel: Honda City
  Kompakt klasse
  For eksempel: Honda City
 • For eksempel: Toyota Corolla
  Mellomstor klasse
  For eksempel: Toyota Corolla
 • For eksempel: Kia Optima
  Standard klasse
  For eksempel: Kia Optima
 • For eksempel: Mercedes Vito
  Full størrelse klasse
  For eksempel: Mercedes Vito
 • For eksempel: Mercedes C Class
  Luksus klasse
  For eksempel: Mercedes C Class
 • For eksempel: Renault Duster
  SUV klasse
  For eksempel: Renault Duster

Bilutleiefirmaer i Beirut

Her finner du bilutleiefirmaene med de beste anmeldelsene på Beirut. Med ett søkeoppdrag kan du sammenligne alle anmeldelsene og prisene til disse utleiefirmaene.
 • City Car Rent a Car
  7.9 (13)
  Fra / dag
 • Budget
  7.5 (8272)
  Fra / dag
 • Avis
  6.9 (4784)
  Fra / dag
Prisene som er vist ovenfor er per dag basert på en leieperiode på minst 7 dager. Skatter og ekstra kostnader for tillegg kan gjelde. Klikk her for en forklaring av disse kostnadene.

Når bestille en leiebil i Beirut?

Gjennomsnittlig dagpris per måned

Bilutleiefirmaer i og rundt Beirut

Hvis du er ute etter en leiebil i Libanon, men i en annen by enn Beirut, klikk deg frem til Bilutleie Libanon-siden, der du kan velge byen i Libanon der du vil leie en bil.

Bilutleiesteder i Beirut

EasyTerra Bilutleie Beirut sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Lokal informasjon for Beirut

Innledning

Beirut er hovedstaden i Libanon. Under dvelende libanesiske borgerkrigen byen (en gang kjent som Østens Paris) var alvorlig skadet. De siste årene har mange bygninger i Beirut har blitt restaurert og byen gjenvinner noe av sin fordums prakt.

Befolkning

Det nøyaktige antallet innbyggere i Beirut er ikke kjent, siden den siste folketellingen fra før borgerkrigen. Det er anslått at to millioner mennesker bor i byen.

Beliggenhet

Beirut ligger sentralt på kysten, på en halvøy som strekker seg ut i Middelhavet. Øst for byen ligger de Libanon-fjellene.

Økonomi

Beirut pleide å være den finansielle sentrum av Midtøsten. Selv om banktjenester er fremdeles fremtredende eksisterer i den libanesiske hovedstaden, har borgerkrigen trukket tungt på den økonomiske sektoren. Den Jordan hovedstad Amman synes å ha passert en stor del av finansielle tjenester i regionen. 

Det er også silke og bomull fabrikker og handel med gull og sølv er fortsatt i live. Siden slutten av borgerkrigen turisme til Beirut er økende igjen.

Flyplasser

Rafic Hariri Internasjonale Lufthavn ligger ni kilometer sør for sentrum i de sørlige forstedene til Beirut. Utenfor rushtiden, er flyplassen lett tilgjengelig med en leiebil via motorveien Hafez El Assad.

Offentlig transport

Beirut har et utmerket offentlig buss system, bestående av store blå-hvite byen busser og mindre rød-hvite mini busser. Det er ingen stopper: du bare løfte hånden for å gjøre bussholdeplassen.

Trafikk og Parkering

Trafikk i Beirut er travel og kaotisk, og i morgen og kveld rushtrafikken er fast på mange steder. I tillegg til sentrum er en gågate.

Det er også vanskelig å finne en parkeringsplass i gaten. I tillegg i de fleste gater kan du parkere for ikke mer enn to timer. Du bedre parkere leiebil i en av parkeringshus eller i en bevoktet parkeringsplass.

Hoteller

Den libanesiske hovedstaden har en stor tilførsel av overnatting. Prisene er imidlertid noe høyere enn i andre land i regionen. De fleste budsjett overnattingssteder er konsentrert i det gamle sentrum. Luksushoteller finnes hovedsakelig i Ain El Mraish, ved sjøen. Beirut trekker stadig flere turister, det er derfor anbefalt å bestille hotellrom i god tid.

Eksterne Kilder

For mer informasjon om Beirut, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Lebanese pound
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  70 km/h
 • Språk
  French, Arabic
 • Populær bilklasse
  economy
 • Populære bilutleiere
  Budget

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.
Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • City Car Rent a Car
 • Budget
 • Avis
 1. Hjem
 2. Bilutleie Libanon
 3. Bilutleie Beirut