Bilutleie Luxembourg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Luxembourg på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 8000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Rabatter på opptil 20% hos et bredt utvalg av leverandører. Dette spesialtilbudet varer til 2. juni – bestill nå og spar penger.
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Luxembourg

 1. Hjem
 2. Bilutleie Luxembourg
 3. Bilutleie Luxembourg
EasyTerra Bilutleie Luxembourg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Lokal informasjon for Luxembourg

Bilutleie Luxembourg
Bilutleie Luxembourg

Innledning

Luxembourg City er en gammel festning, det en gang var en av Europas sterkeste festninger. Dette endte i 1867, da Luxembourg revet det meste av veggene i bytte for en nøytral status. De resterende kasemattene og resten av den historiske byen er på UNESCO World Heritage List siden 1994. Disse kasemattene (underjordiske passasjer) er en av landets viktigste attraksjoner. Videre er det den vakre Cathédrale Notre-Dame-de-Luxembourg, en imponerende arch bridge (Pont Adolphe) over Pétrusse, og du kan nyte moderne kunst i Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean. I gågaten i sentrum finner du elegant (og dyre) butikker og utmerkede restauranter.

Innbyggere

Luxembourg By har en befolkning 90.000 mennesker.

Beliggenhet

Hovedstaden i Luxembourg ligger i den sørlige delen av landet. Byen begynte som en festning på et platå som er omgitt av en dyp kløft på tre sider. Et ideelt sted for en befestet by. Disse dype juv av elvene Alzette og Pétrusse er nå dannet av broer og viadukter.

Økonomi

Luxembourg er en av de rikeste byene i verden. Det er et økonomisk og administrativt senter. Det er mange banker og noen viktige avdelinger i EU, herunder EF-domstolen og Den europeiske investeringsbanken. Industriell produksjon består av stål (men dette er mye mindre viktig enn femti år siden) og kjemi. Videre er det flere store internett selskaper har sine internasjonale eller europeiske hovedkvarter der, inkludert Skype og eBay.

Flyplasser

Hovedstadens flyplass, Findel Lufthavn, ligger seks kilometer fra sentrum. Det er lett tilgjengelig med leiebil: fra ringen rundt Luxembourg City ta avkjørsel 7. Flyplassen er også tilgjengelig fra A1 (Luxembourg-Trier), utgang 9.

Offentlig transport

Byen har et effektivt nettverk av offentlige busser. Alle linjer har sitt utgangspunkt i den sentrale busstasjonen Hamilius. Om natten er det en "buss on demand". Du kan bestille dette såkalte Nightrider - akkurat som en taxi - via telefon.

Trafikk og parkering

Å kjøre rundt i Luxembourg City er enkelt. Men det er mange enveiskjørte gater, men byen er ikke veldig stor, så du ikke får tapt lett. Finne en parkeringsplass kan være vanskelig. Det finnes flere parkeringshus rundt sentrum (for eksempel ved busstasjonen, på Place de la Constitution og på Place du Théatre), men disse er ganske dyre. Du kan parkere billigere i sør for byen, rundt Gare Centrale. Eller gå for en av de P+R fasiliteter ligger like utenfor byen og fortsette med offentlig transport. I helger og ferier kan du parkere leiebil gratis på parkeringsplassen Glacis, en og en halv kilometer nordvest for sentrum.

Hoteller

Luxembourg har et bredt utvalg av hoteller. Hotellene i sentrum er dyre, finnes billigere alternativer finnes hovedsakelig i den sørlige delen av byen. Videre er det en stor campingplass, om lag fem kilometer sørvest for sentrum. Luxembourg er en populær by reisemålet, og det er mange EU-baserte institusjoner. Dette betyr at hotellene ofte er fullbooket. Vi anbefaler derfor å bestille hotell i god tid.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Luxembourg, vi Google og følgende kilder:

Ofte stilte spørsmål

Er EasyTerra Bilutleie billigst? Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen. Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen? Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok. Er det noen tilleggskostnader? Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien). Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil? Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen. Hva er en bekymringsfri-merkelapp? Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere. Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min? Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre). Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min? De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer). Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Alamo Rent a Car
 • Avis
 • Budget
 • Dollar Rent a Car
 • Europcar
 • Hertz
 • InterRent
 • Thrifty
 • Your Rent

Bilutleiesteder i Luxembourg

EasyTerra Bilutleie Luxembourg sammenligner priser fra bilutleiefirmaer på følgende steder:

Jernbanestasjoner

Sentrumsbeliggenheter

Hvis du er ute etter en leiebil i Luxembourg, men i en annen by enn Luxembourg, klikk deg frem til Bilutleie Luxembourg-siden, der du kan velge byen i Luxembourg der du vil leie en bil.