• Kundebedømmelser 8.4 / 10
 • Nettbasert bilutleie siden 2005

Bilutleie Luxembourg

Spar tid og penger. Vi sammenligner tilbud fra bilutleiefirmaer i Luxembourg på dine vegne.

Legg inn by- eller flyplasskode
- dager
Hvorfor bestille gjennom oss?
 • Gratis avbestilling Opptil 48 timer før planlagt tid for henting
 • Beste pris-garanti Har du funnet en bedre pris? Fortell oss om det, så gir vi deg et bedre tilbud
 • 500 000 bestillinger allerede Mer enn en halv million mennesker har gått foran deg 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
 • 24000+ hentesteder Steder rundt om i hele verden
Globalt salg pågår nå!
Få rabatter på opptil 15% fra ulike utleiefirmaer - Gyldig og med 26. juni 2024
Vi sammenligner alle velkjente leverandører

Bilutleie Luxembourg

EasyTerra Bilutleie Luxembourg er et uavhengig nettsted som sammenligner leiepriser. Systemet vårt sammenligner priser fra velkjente bilutleiefirmaer så du som en kunde kan bestille leiebilen din gjennom oss til en konkurransedyktig pris.

Bilutleie tilbud i Luxembourg

Enten du nå er på jakt etter en liten leiebil eller en stasjonsvogn for hele familien. Vi har alltid en passende bil til den laveste prisen. Her ser du noen eksempler fra tilbudet vårt i Luxembourg

Biltype
Mini
Økonomi
Kompakt
Mellomstor
Standard
Full størrelse
Luksus
Stasjonsvogn
Passasjervan
SUV
Elektrisk

Når bestille en leiebil i Luxembourg

Bilutleiesteder i Luxembourg

EasyTerra Bilutleie sammenligner bilutleieprisene på destinasjonene under

Bilutleie Luxembourg

Lokal informasjon for Luxembourg

Luxembourg oppdager du best med en leiebil. EasyTerra Bilutleie har mer enn 4 hentesteder i Luxembourg. Dermed er det alltid et hentested i nærheten av destinasjonen din.

Innledning

Land av borgene, daler og skog; Luxemburg er lite, men har mye variasjoner i dets natur og kultur. Den store ulikheten er også representert i de tre offisielle språkene av landet: Fransk, Tysk og Luxembourgsk. En stor del av befolkningen av den storartete duchy begynner fra tilgrensende land som Tyskland, Frankrike og Belgia.

Den historiske hovedstaden bærer også navnet Luxemburget. Landet har bevart sporene fra historie og ble samtidig en blomstrende nasjon i Nordlig Europa. Turister kommer her å vandre og til syklus. Motorsyklist verner også dette stedet. De gammel borgene og ruinene er velkjente tiltrekninger. Utenom alle dette, kommer besøkende til Luxemburg å smake frodig livsstilen i maleriske landsbyer og vingårder ved siden av elven Mosel.

Historie

I året bygde 963 Siegfried, Opptelling av Ardennes hans borg på en høy klippe langs veien fra Reims til Trier. Festningen het "Lucilinburhuc", hvilken muligheten "liten borg". Omkring Lucilinburhuc oppsto et forlik som utviklet seg inn i hovedstaden av fylket Luxembourg.

Siegfrieds etterfølgere var vassals av det Hellige Romerske Riket. I 1345 laget den Tyske keiser Charles IV fylket inn i en duchy som samtidig ble del av det Tyske Riket. Duchy utvidet seg kvikt, som også laget hovedstaden et objekt ved ha blitt mange som å bli ønsket erobret. Dets strategisk posisjon laget hovedstaden meget tiltrekkende. Over fire hundre år ble hovedstaden besieged tjue ganger. Burgundians, Spanjoler, Fransk, Østerrikere og Prøyssisk som all laget deres forsøk å erobre fortet, men dets økenavn "Gibraltar av Nord" vendte ut rettmessig å bli eid. 

Eventuelt i 1795 Napoleon lyktes jeg å få tak av byen. Duchy ble ombenevnt inn i ‹Département des Forêts›. På den historiske datoen 1815 ble gjenerobring. Dette er hvordan William som jeg av Nederlansk ble Storartet Hertug av provinsen Luxemburg. I 1839 Traktaten av London revet løs den Franske regionen og laget det del av Belgia. Som hva ble forlatt av Luxemburg ble forende med Unionen av Nederland. Når William III forløpen borte i 1890 uten å ha noen hannarvinger, ble Luxemburg en suveren Storartet Duchy.

I den Første også mens i den Andre Verden Krigen, Tysk overfalte og besatte Luxemburg. September 1944 ble en uforglemmelig dag til den Storartete Duchy : landet hadde lidd stor tap, men eventuelt ble frigjort fra dets okkupant.

Etter Verdenkrig II Luxemburg utvant kvikt. Landet forbandt Benelux og NATO. Utenom dette var det en av grunnleggerne av det Europeiske Økonomisk Fellesskapet, som ble det Europeiske Fellesskapet senere på. Da 1999 som valutaen i Luxemburg er Euro.

Samfunn og kultur

De 480,000 beboerne som lever i Luxemburg, er hovedsakelig konsentrert seg inn og omkring byene. Folk forlater gradvist landet siden. Gutland i sør, er ösling i nord og Müllerthal i øst praktfulle regioner med landsbyer og liten byer, hvert en av dem. En femte av befolkningene livene i hovedstaden. Da 1994 den gammel by senteren og bymurene er på Verdenen Arven Listen av UNESCO.

Omkring førti prosent av beboerne av det Storartete Duchy Luxemburget begynner fra andre land. Mange statstjenestemenn av den Europeiske Unionen immigrerer til hovedstaden og det omgiende området. Bortsett fra dem, er mer enn ti prosent av befolkningen Portugisiske gjestarbeidere. 

Språkene taledd i Luxemburg er Fransk, Tysk og Lëtzebuergesh (Luxembourgsk). Språkene finnes harmonisk ved siden av hverandre. Mest Luxembourgerens taler dem all flytende. I 1984 ble Lëtzebuergesh, som nær er forholdt til Tysk, erklært det offisielle språket. Fransk er imidlertid språket av reguleringene, lovlige materier og myndighets erklæringer. Utlendinger kan også bruke Engelsk i Luxemburg.

Da 1870 som den Storartete Duchy er en bispedømme. Tilnærmet nitti prosent av befolkningen er Romer-Katolikk. Lutheran kirke vært til stede i Luxemburg siden 1894, men teller bare 1500 medlemmer. Vandring førte Islam til Luxemburg. Av gammel, lever der også en liten Jødisk befolkning i Luxemburg.

Befolkningen av Luxemburg taler vanligvis, meget tolerant. Den religiøse identiteten av Luxembourgerens er helt utviklet seg, men også forlater rom for ideologiene av innvandrerne. Samtidig har hjulpet populære helgener å forankre Romersk-Katolisisme i samfunn.

Oktav er en av de årlige begivenhetene i Luxemburg. Fra det tredje til femte søndagen etter Østligere, folk fra jo Luxemburg reising til hovedstaden å tilbe en liten statue av den Hellige Jomfruen. Fra syttende århundret fremadskridende bære den pilegrimsreisene sluttene med en prosesjon statuen gjennom by. Den Storartete Hertugen og hans familie er til stede hvert år.

Politisk situasjon

Luxemburg har et konstitusjonelt monarki med rekkefølge. Den aktuelle Storartete Hertugen av Luxemburg er Hendrik. Vanligvis er å taling av Luxembourgsk befolkning meget tilfredsstilt med den storartete hertugen og hans familie. Landet har en parlaments form av myndigheten. Den eksekutive kraften ligger med den storartete hertugen og myndigheten. Kammeret av Varamenn har lovgivende kraft og er valgt i en periode av fem år. Det er også en Conseil d'etat, Råd av Staten. Denne kroppen består av 21 sivilister som anbefaler Kammeret av Varamennene. Den storartete hertugen er den som tildeler medlemmene av Råden av Staten. Det politiske klimaet av Luxemburg er meget mild og fredelig, også på grunn av det eneste litt avvike politisk dagsorden av de forskjellige politiske selskapene.

Økonomi

Landsbruksamfunnet av Luxemburg har utviklet seg over århundrene inn i en av de mest moderne og rikeste landene i verdenen. Hovedstaden Luxemburg er en meget velstående Europeisk by og også en viktig økonomisk senter. Som i Brussel og Strasbourg, er det også mange Europeiske institusjoner i Luxembourg by. Landet har en stabil økonomi med høye inntekter og en lav prosentdel av arbeidsløsheten.

Siden andre halvdelen av det siste århundre antallet landbruksselskaper falt med seksti prosent. Mange Luxembourgeres funnjobber i tjenesten industrien nå til dags. Omkring sytti prosent av arbeidsklassen er aktiv i denne sektoren.

Turisme er, sammen med bankvirksomhet, en viktig del av tjenesten sektoren. Spesielt er Müllerthal i øst ofte besøkt. Bortsett fra Müllerthal er byene av Clairvaux, Echternach, Vianden og Wiltz populære turist destinasjoner. All av som dem har festninger og borger. Vianden er en livlig by langs elven Vårt. Borgen som rager over Vianden komplett er restaurert og er åpnet til besøkende.

Til nylig, har vært produksjon av stålet en viktig kilde av inntekten. Nå til dags er Luxembourgsk industri mer diverse og konsentrater på kjemi og gummi, blant andre.

Geografi og klima

Luxemburg besetter et beskjedent område av 2586 kvadratkilometere. Landet grenser til tilgrensende land Belgia, Frankrike og Tyskland. I sør former elven Mosel en naturlig grense.

Direkte ligger nord av hovedstaden Gutland. Hoved tiltrekningen av dette som skråner landbruksområde er byen Diekirch på bankene av elven Sûre. På enda en elv, Eisch, ligger dalen av de Sju Borgene (Vallée des sept. Châteaux). Dessverre er ingen av disse sju borgene åpen til offentligheten.

Regionen nord av Luxemburg har grønne daler med fort strømme elver, som rager middelaldersk borger over. Det er et sjarmerende landskap. Luxembourgeres kaller dette området, som er del av Ardennes, ösling. Den høyeste toppen av Luxemburg, Kneipp, ligger også i dette området.

I øst ligger Müllerthal. Denne regionen bærer også navnet "Lite Sveits". Skjønt landskapet bærer liten likhet til Sveitseren Alpine enger. Århundre gammel elver strømmer gjennom dype kløfter og sandstein platåer. Vann har slitt borte sandsteinen i løpet året og søyler ble formet. Müllerthal er berømt for dets uberørt landskap og eventyratmosfære. Turgåere kan leve deres lidenskap opp til deres hjertes innholdet. Fotspor dirigerer deg over lengre eller kortere ruter. En av de mest populære stiene blyene forløpen fossefall Schiessentümpel.

Det er ikke også noen ytterligheter i været i Luxemburg. Milde sommer og avkjøler vinter kan bli nytt i dette landet. Fordi Ardennes tilbudbeskyttelse, Luxembourgsk klima kan bli karakterisert mens et modererer maritim eller svak kontinental klima. I løpet av mai og juni sola pusser det mest. Juli og august er det varmeste, mens september og oktober har mest nedbører.

Trafikk og infrastruktur

Landet har en internasjonale flyplass. Det ligger i byen. Luxembourg-Findel Lufthavn er en av de travleste flyplassene i Europa angående last. Luxair er Luxemburgs selskap som tar vare på passasjerene. Cargolux er også plassert på flyplassen Luxemburg-Findel. Dette selskapet sender last. Det er ikke mulig å ta interne flykter i Luxemburg.

Jernbanen nettverket er tynt. Det nasjonale selskap CFL ser etter linjen, men også bussen transporten ikke bare. Fra Luxemburg skinneveier leder til Tyskland i øst, Frankrike i sør og Belgia i nord. Linje har først i tillegg til innstemner med klassevogner. Forskjellige pass og reduserte betaling-kort kan bli fått.

Bussen transporten i byene er utmerket. Den offentlige transporten drar til midnatt i de store byene og til klokken ti i de mindre byene. Buss til landsbyer er ikke alltid som hyppig. På søndager er transport meget begrenset.

Riksveier i Luxemburg er begrenset til sør omkring hovedstaden. De som drar med bil fra Luxemburg by snart vil finne seg på landeveier. Disse leder gjennom romantiske omgivelser, over bakker og gjennom daler, skoger og landsbyer.

Mat og drikke

Luxemburger kjøkken er basert på Belgieren og det Tyske kjøkken. De forskjellige regionene byr spesielle skåler skjønt. Ardennes skinke, svart pudding med mosede poteter og Luxembourgsk pâté er typisk luxemburger mater. Spill, og fisk er også aktuell på mange menyer. En av de mest karakteristikkspesialiteter av Luxembourgsk kjøkken er Judd matte gaardebohnen. Denne skålen er laget fra den røykte halsen av svinekjøttet med brede bønner og savory. Spesielt i sommer kan en nyte den ferske fisken fra de lokale elvene som ørret. På din måltider et luxemburger Diekirch øl kan bli smakt.

Mosel dal av Luxemburg er en av de minst vin regionene i Europa. Den "Route du Vin" følger Mosel fra Schengen på grensen, de forløpne Remich og Grevenmacher, og slutter i Wasserbillig på grensen med Tyskland. Det er adskillige vinkjellere og reiser rundt i gitt i dem. Spesielt er de hvite vinene verd en smak. I august starter vinene festspillene. De kommer til deres topp på festspillet av Wormeldange i november.

Tidssone

Luxemburgsk tid er GMT/UTC +1. Dette er den Midt Europeiske tiden (MØTTE), eller mellom-europeisk Tid (CET). Enda en ofte brukt forkortelse er UTC (Koordinert Universell Tid). Det er nesten lik GMT. UTC det visser til atom tid, mens GMT det visser til astronomisk tid. I sommer er klokken anbringer frem til en time i Luxemburg. Dette forlenger aftenene.

Bolig

Å bruking natten i Luxemburg by kan ikke bli karakterisert som trivelig og atmosfærisk. Hoteller sikter hovedsakelig på forretning travellers. Unge personer kan også bruke natten i et internat. Utenfor den Romanske hovedstaden overtar og det er ikke bare trivelig liten hoteller med praktfull sikt, men også mye ligger i teltsteder. Luxemburg er et land som ber turister å ligge i telt. Turgåere kan også bruke hyttene som er alt på å gå avstand fra hverandre, spesielt i distrikter med mange vandrende stiene.

Eksterne kilder

For mer informasjon om Luxemburg, vi Google og følgende kilder:

Praktisk informasjon

 • Valuta
  Euro
 • Kjøreretning
  Høyre
 • Beveg deg raskt i byen
  50 km/h
 • Maks hastighet motorvei
  90 km/h
 • Språk
  German, French, Luxembourgish
 • Populær bilklasse
  Mini

Det de fleste mennesker vil vite

Spørsmålene og svarene under er et utvalg av de mest stilte spørsmålene. Hvis spørsmålet ditt ikke står der, kan du kikke på siden med ofte stilte spørsmål. Eller du tar kontakt med oss.

Er EasyTerra Bilutleie billigst?

Ja, vi gir garanti om den laveste prisen – fordi vi sammenligner forskjellige forhandlere, kan vi alltid tilby deg den beste prisen i byen.

Hva må jeg gjøre når jeg skal hente bilen?

Når du henter bilen må du ha med deg kupongen din, passet og førerkortet ditt samt kredittkort. Det er veldig viktig at førerkortet og kredittkortet ditt står i samme navn som navnet på hovedsjåføren. Husk at det lokale bilutleiefirmaet vil reservere et gitt beløp på kredittkortet ditt som et depositum. Dette krever PIN-koden til kredittkortet ditt. Hvis du har utenlandsk førerkort (f.eks. på kinesisk), må du ha med oversettelse av førerkortet. Det kun originalt pass og førerkort som aksepteres - kopi er ikke godt nok.

Er det noen tilleggskostnader?

Generelt oppgis våre priser med alt inkludert. Hvis det skulle påløpe ekstra kostnader, vil vår bookingavdeling kontakte deg før fakturaen utstedes. Dersom du ikke godtar dette, kan du når som helst kansellere bestillingen din helt uforpliktende (inntil 48 timer i forveien).

Hvilken type forsikring er aktuell når jeg leier bil?

Generelt er ansvarsforsikring, brannforsikring, full risikoforsikring og tyveriforsikring inkludert i prisen for å leie bilen.

Hva er en bekymringsfri-merkelapp?

Denne merkelappen viser at en leiebil oppfyller følgende krav: Ubegrenset kilometertall, intet tilleggsansvar (og ingen tilleggsdekning tilgjengelig), bærekraftig energipolitikk, og at bilutleiefirmaet har et godt renomme. Det at biler som oppfyller disse fire kravene er tilgjengelige, vil gjøre valget av et passende kjøretøy raskere.

Hvordan kan jeg endre eller kansellere bestillingen min?

Du kan kansellere bestillingen din på "Min konto". Vi anbefaler at du kontakter oss på telefon hvis dine endringer av bestilling eller kansellering skjer på kort varsel (48 timer eller mindre).

Når vil jeg få bekreftelse på bestillingen min?

De fleste bestillinger vil få en bekreftelse i løpet av noen minutter etter at betalingen skjer. Vi anbefaler at man tar kontakt med vår Booking-avdeling ved bestillinger i siste øyeblikk (avhenting om mindre enn 48 timer).

Hvilke bilutleiefirmaer sammenlignes av EasyTerra Bilutleie på dette stedet?
 • Enterprise
 • Alamo
 • Europcar
 • Thrifty
 • Avis
 • Hertz
 • Sixt
 • Budget
 • InterRent
 • Dollar Rent a Car
 • National Car Rental
 • Keddy By Europcar
 • Your Rent
 1. Hjem
 2. Bilutleie Luxembourg